Flevopark Amsterdam met kinderen

Onlangs kwam ik langs het Flevopark in Amsterdam. Ik bekijk hoe kindvriendelijk dit park is en ga na of ik hier vaker heen zal gaan met mijn kinderen.

Het park ligt in Amsterdam oost, vlakbij hippe hotspots en leuke barretjes. Met de kinderen ga ik graag de stad in en het is altijd fijn om ze dan in een park even te laten rennen. Ik ben benieuwd naar het park en wat er allemaal te doen is!

Flevopark

Aan de rand van het Flevopark ligt Jeugdland, een waar kinderparadijs! Op de website lees ik het volgende over het park: “Speeltuin, tennis, watersport, Jeugdland, een openluchtzwembad, grote grasvelden, barbecueplekken, een terras en diverse routes om hard te lopen.

In de zomer kun je er heerlijk picknicken in het Flevopark, langs het water zitten met ruimte om je heen. Verschillende (ont-)spannende activiteiten en evenementen maken het park nog leuker deze zomer.”

Flevopark Amsterdam Jeugdland kinderen

Na een afspraak in de stad liep ik langs het Flevopark en ik kon het niet laten om toch even te gaan kijken. Het park oogt schoon, rustig en groot. Er zijn grote paden en een aantal bospaadjes. Dit is met kleine kinderen altijd een avontuurlijke onderneming. Al snel kom ik een speeltuin tegen. Deze is ruim en heeft veel verschillende toestellen, altijd goed! Naast de speeltuin ligt een pannenkoekenhuis, Flevor.

Als ik door het park loop kan ik alleen maar denken dat het een heel leuk park is.  Er zijn diverse activiteiten, er is een pannenkoekhuis, speeltuin, kinderboerderij en zelfs een zwembad, het Flevoparkbad. Het is een park dat erg geschikt is om met kinderen van alle leeftijden naar toe te gaan. Hier ga ik binnenkort met mijn kinderen heen! Echt een aanrader.

Wat is jouw favoriete park, laat het me hieronder weten!

Lees ook de andere gratis kinderactiviteiten in Amsterdam!
En dit zijn bijna alle kinderactiviteiten in Amsterdam, opgedeeld per stadsdeel!
Wij waren bij Micropia, bij Artis. Zeker ook leuk om te bezoeken in combinatie met een bezoek aan het Flevopark.

1 reactie
  1. Els zegt

    Wow, dat is een compleet park :-). Zo ken ik ze in Tilburg niet hoor :-).

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.