Over Reistipsmetkids.nl

Reizen met kinderen is zo leuk en je kan alle kanten op. Backpacken in Azië, op wereldreis met een peuter, op avontuur met tieners, een roadtrip door Amerika met tweejarige, een stedentrip met peuter of kamperen in IJmuiden.

Op Reistipsmetkids.nl staan ervaringen over reizen, vakanties en uitjes met kinderen, van allerlei ouders. Juist die verschillende verhalen maakt dat er veel te vinden is aan bestemmingen, tips en ideeën.

Wil jij jouw vakantie delen? Heb je een vraag?  Neem contact op!
Voor bedrijven: meer informatie staat op de pagina over samenwerken of neem direct contact op.

Wij houden van een heerlijk rustig reistempo: alle tijd nemen in een Nationaal Park, lang zitten bij restaurants, urenlang zitten op het strand en ultiem genieten van mooie zonsondergangen.

Over Karlien – oprichter

Wij zijn gek op reizen! Met de kinderen (nu 5 en 4) gaan mijn man en ik op korte vakanties in Nederland, op stedentrips in Europa en ook verkennen wij kindvriendelijke verre bestemmingen. Iedere zomer ga ik met ze kamperen, mijn man houdt daar niet zo van.

Wij nemen de tijd voor het reizen, hoeven niet alle standaard hoogtepunten te zien: liever gaan wij op zoek naar onze eigen hoogtepunten. In een stad zoeken wij naar de leukste stadsstranden, parken en musea. Op vakantie kunnen we dagenlang in de zee liggen maar ook lange wandelingen maken of opeens twintig dingen op een dag doen.

Blogteam

Reistipsmetkids heeft een groot bloggersteam van ongeveer 25 bloggers. Allemaal enthousiaste bloggers die graag hun avonturen over het reizen met kinderen delen. Zij gaan op stedentrips, verre reizen en vakanties in Europa. Maar ook delen zij de leukste uitjes met kinderen.

Disclaimer

Op mijn website maak ik gebruik van affiliate links. Dit zijn linkjes die verwijzen naar aanbieders van reizen, TUI bijvoorbeeld. Koop jij een reis bij die aanbieder, dan betaal je geen cent meer. Maar ik ontvang een klein bedrag. Met dat bedrag maak ik nog meer mooie reizen. Op dit manier sponsor jij reistipsmetkids!

Soms ga ik op een persreis, soms mogen wij accommodaties of steden “testen”. Ik zet dit altijd in de blog. Soms ga ik een betaalde samenwerking aan met een bedrijf, ook dit zet ik in de blog. De samenwerkingen ga ik aan zodat we vaker op reis kunnen, en ik over meer bestemmingen blogs kan schrijven.

Reacties op mijn blogs zijn hartstikke welkom. Stel je vraag, deel je mening of geef opbouwende kritiek. Reacties met scheldwoorden of kritiek op de persoon worden verwijderd.