Over Reistipsmetkids.nl

Op Reistipsmetkids.nl staan ervaringen over reizen, vakanties, stedentrips en uitjes met kinderen. Reistipsmetkids is een Nederlands-Vlaamse reisblog, gefocust op activiteiten en vakanties voor gezinnen.

Reistipsmetkids – over de reisblog

De blogs schreef ik eerder om mijn eigen ervaringen te delen. Al snel werden ze gevonden door een groot publiek, gemiddeld zo’n 100.000 bezoekers per maand en in de zomermaanden meer dan 200.000 bezoekers per maand! Op Reistipsmetkids.nl lees je over onze favoriete bestemmingen, uitjes, vakantieparken en weekendjes weg.

Reizen met kinderen

Reizen met kinderen is zo leuk en je kan alle kanten op. Backpacken in Azië, op wereldreis met een peuter, op avontuur met tieners, een roadtrip door Amerika met tweejarige, een stedentrip met peuter of kamperen in Hilversum. We gaan er graag op uit, naar musea, pretparken, speeltuinen, natuurgebieden en andere uitjes. Daarnaast reizen we de wereld over.

Op Reistipsmetkids.nl lees je blogs over bestemmingen, musea, dagjes uit in Nederland en België, wandelen en kindvriendelijke accommodaties

Over Karlien – oprichter

Wij zijn gek op reizen! Met de kinderen (2012 en 2014) gaan mijn man en ik op korte vakanties in Nederland, op stedentrips in Europa en ook verkennen wij kindvriendelijke verre bestemmingen.

Ik richtte Reistipsmetkids.nl in januari 2017 op omdat ik online niet de info over vakanties met kinderen vond die wij als gezin zochten. Inmiddels zijn we al vijf jaar verder en ben ik alleen maar enthousiaster geworden over het bloggen over reizen. En de kinderen ook, die vragen in september al of we volgend jaar in de zomervakantie weer op Interrail kunnen, maar dan langer. Inmiddels is er ook en Duitse parnerwebsite: Reisetippsmitkindern.de!

Heb je een vraag? Of wil je samenwerken? Neem direct contact op.