Samenwerken

Wat leuk dat je interesse hebt in een samenwerking. Op deze pagina geven wij meer informatie over de website en een aantal mogelijkheden tot samenwerken.

Op “Reistips met kids” schrijft het bloggersteam over reizen met kinderen: we raden bestemmingen, activiteiten en overnachtingen aan (of af). Ook delen wij reistips.

Neem contact op of stuur een e-mail: karlien@reistipsmetkids.nl

Samenwerken met Reistipsmetkids.nl

Doelgroep
De doelgroep is gezinnen met kinderen in de leeftijd van 0 – 15 jaar met de focus op de basisschool leeftijd. Deze gezinnen gaan graag op pad en zijn op zoek naar inspiratie, ervaringen en tips.

Focus
Cultuur, musea, natuur, wandelen, stedentrips, kindvriendelijk overnachten, vakantiebestemmingen en kindvriendelijke activiteiten.

Statistieken
Eind 2016 is “Reistips met kids” gestart. Inmiddels (juli 2018) zijn er meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand.

Social media
Op Facebook zijn er 3250 volgers, op Twitter zijn er 3100+ volgers en op Instagram zijn er 1000+ volgers.

Samenwerken
Samenwerkingen gaan wij graag aan. Met Reistipsmetkids.nl kunnen we snel een groot bereik aan ouders van kinderen tussen de 0 en 15 jaar in Nederland en België realiseren.

We vinden het ontzettend leuk om de mogelijkheden te bespreken en een creatieve invalshoek uit te zoeken. Zo fietste Karlien door Berlijn met een bakfiets, een te gekke samenwerking.

Een greep uit de mogelijkheden voor een samenwerking:

  • Persreis of individuele promotiereis
  • Uitnodiging voor bijvoorbeeld een museum, pretpark, dierentuin, restaurant.
  • Een of meer overnachtingen in een accommodatie (hotel, bungalowpark, hostel, vakantiehuis, glamping, camping)
  • Advertorial
  • Product review

Let op! Alleen Karlien de Bruijn kan samenwerkingen namens Reistipsmetkids.nl aangaan. De andere bloggers hebben deze bevoegdheid niet.

Eerdere samenwerkingen
TUI, VVV Zeeland, LandalCenter ParcsBimBimBikes, Zwitserland toerisme, Coopr, RadbagStayokayAOhostelsDuisburg Toerisme, Berlijn Toerisme, Bremen Toerisme, VVV Maastricht, Europa-Park

Contact 
Neem contact op of stuur een e-mail: karlien@reistipsmetkids.nl