Samenwerken

Wat leuk dat je interesse hebt in een samenwerking. Op deze pagina geef ik meer informatie over de website en een aantal mogelijkheden tot samenwerken.

Reizen met kinderen

Op mijn website “Reistips met kids” schrijf ik over reizen met kinderen: ik raad bestemmingen en overnachtingen aan en ook deel ik reistips. Met mijn man en onze kinderen reis ik Nederland, Europa en de wereld over. Of het een weekendje weg is op een camping om de hoek, naar een bungalowpark, een stedentrip of juist een kindvriendelijke verre bestemming: we doen het allemaal.

We zijn een doorsnee gezin met een grote liefde voor reizen. Al zijn we in een populaire badplaats, we weten de verborgen parels eruit te vissen. Als wij op pad gaan, komen we met een andere verhalen terug dan andere gezinnen. Hiermee inspireren we lezers om bestemmingen te gaan ontdekken.

Doelgroep
Mijn doelgroep is gezinnen met jonge kinderen in de leeftijd van 0 – 10 jaar. Ze gaan graag op pad met de kids en zijn op zoek naar inspiratie, ervaringen en tips.

Statistieken
Eind 2016 is “Reistips met kids” gestart. De bezoekerscijfers begin maart 2017 zijn 5000 unieke bezoekers met meer dan 10.000 paginaweergaven. In april/mei 2017 zijn er 7500 unieke bezoekers.

Social media
Op Facebook zijn er 2600+ volgers.
Op Twitter zijn er 3300+ volgers.
Op Instagram zijn er 700+ volgers.

Samenwerken
Samenwerkingen ga ik aan als het onderwerp past bij mijn website en doelgroep én als ik zelf achter de reis, het product of de dienst sta.

Een greep uit de mogelijkheden voor een samenwerking:

  • Persreis
  • Individuele promotiereis
  • Een of meer overnachtingen in een accommodatie (hotel, bungalowpark, hostel, vakantiehuis, glamping, camping)
  • Advertorial
  • Product review
  • Advertenties op de site

Eerdere samenwerkingen

Contact 
Neem contact met mij of stuur een e-mail: karlien@reistipsmetkids.nl