Samenwerken

Wat leuk dat je interesse hebt in een samenwerking. Op deze pagina geven wij meer informatie over de website en een aantal mogelijkheden tot samenwerken.

Op “Reistips met kids” schrijft het bloggersteam over reizen met kinderen: we raden bestemmingen, activiteiten en overnachtingen aan. Ook delen wij reistips.

Wij testen wekelijks uitjes als musea en dierentuinen. Ook gaan we geregeld weekendjes weg en op vakantie, zelf of voor samenwerkingen.

Neem contact op of stuur een e-mail: karlien@reistipsmetkids.nl

Samenwerken met Reistipsmetkids.nl

Doelgroep

De doelgroep is gezinnen met kinderen in de leeftijd van 0 – 15 jaar met de focus op de basisschool leeftijd. Deze gezinnen gaan graag op pad en zijn op zoek naar inspiratie, ervaringen en tips.

Focus

We zijn gek op bestemmingen die iets bijzonders hebben: mooie natuur, super uitjes of juist nog amper toerisme.

De steekwoorden waar wij naar op zoek zijn: cultuur, musea, natuur, wandelen, stedentrips, kindvriendelijk overnachten, vakantiebestemmingen en kindvriendelijke activiteiten.

Statistieken

Aan het begin van 2017 is “Reistips met kids” gestart. Inmiddels zijn er gemiddeld 50.000 bezoekers per maand, met een piek op 110.000 in een maand (augustus 2021: 96500). Dit aantal groeit ieder kwartaal. Het verkeer komt voornamelijk uit de zoekmachines en social media. Voordeel voor de adverteerder is dat samenwerkingen daarom lang doorwerken.

Social media

Op Facebook zijn er 3750 volgers, op Twitter zijn er 3000+ volgers en op Instagram zijn er 1800 volgers.

Samenwerken

Samenwerkingen gaan wij graag aan. Met Reistipsmetkids.nl kunnen we snel een groot bereik aan ouders van kinderen tussen de 0 en 15 jaar in Nederland en België realiseren.

We vinden het ontzettend leuk om de mogelijkheden te bespreken en een creatieve invalshoek uit te zoeken. Zo fietste Karlien door Berlijn met een bakfiets, een te gekke samenwerking.

Een greep uit de mogelijkheden voor een samenwerking:

  • Persreis of individuele (promotie)reis
  • Het testen van een museum, hotel, bijzondere speeltuin, pretpark, dierentuin, restaurant.
  • Een of meer overnachtingen in een accommodatie (hotel, bungalowpark, hostel, vakantiehuis, glamping, camping)
  • Advertorial
  • Product review: wij testen producten waar we de meerwaarde van inzien.

Let op! Alleen Karlien de Bruijn kan samenwerkingen namens Reistipsmetkids.nl aangaan.

Eerdere samenwerkingen

Reistipsmetkids is al veel samenwerkingen aangegaan met bedrijven die zich richten op reizen. Een greep uit eerdere samenwerkingen:

VVV Zeeland, LandalCenter ParcsBimBimBikes, Zwitserland toerisme, Coopr, RadbagStayokayAOhostelsDuisburg Toerisme, Berlijn Toerisme, Bremen Toerisme, VVV Maastricht, Europa-Park

Contact 

Neem contact op of stuur een e-mail: karlien@reistipsmetkids.nl