Samenwerken en adverteren

Wat leuk dat je interesse hebt in een samenwerking. Op deze pagina geven wij meer informatie over de website en een aantal mogelijkheden tot samenwerken.

Op “Reistips met kids” schrijft het bloggersteam over reizen met kinderen: we raden bestemmingen, activiteiten en overnachtingen aan (of af). Ook delen wij reistips.

Neem contact op of stuur een e-mail: karlien@reistipsmetkids.nl

Samenwerken met Reistipsmetkids.nl

Doelgroep
De doelgroep is gezinnen met kinderen in de leeftijd van 0 – 15 jaar. Ze gaan graag op pad met de kids en zijn op zoek naar inspiratie, ervaringen en tips.

Statistieken
Eind 2016 is “Reistips met kids” gestart. Inmiddels zijn er meer dan 13.000 unieke bezoekers per maand. 70% van de bezoekers is tussen de 25 en 45 jaar oud. 75% van de bezoekers is vrouw.

Social media
Op Facebook zijn er 3200+ volgers, op Twitter zijn er 3000+ volgers en op Instagram zijn er 900+ volgers.

Samenwerken
Samenwerkingen gaan wij graag aan. Met Reistipsmetkids.nl kunnen we snel een groot bereik aan ouders van kinderen tussen de 0 en 15 jaar in Nederland en België realiseren.

We vinden het ontzettend leuk om de mogelijkheden te bespreken en een creatieve invalshoek uit te zoeken. Zo fietste Karlien door Berlijn met een bakfiets, een te gekke samenwerking.

Een greep uit de mogelijkheden voor een samenwerking:

  • Persreis
  • Uitnodiging voor bijvoorbeeld een museum, pretpark, dierentuin, restaurant.
  • Individuele promotiereis
  • Een of meer overnachtingen in een accommodatie (hotel, bungalowpark, hostel, vakantiehuis, glamping, camping)
  • Advertorial
  • Product review
  • Advertenties op de site

Eerdere samenwerkingen
TUI, VVV Zeeland, LandalCenter ParcsBimBimBikes, Zwitserland toerisme, Coopr, RadbagStayokayAOhostelsDuisburg Toerisme, Berlijn Toerisme, Bremen Toerisme, VVV Maastricht, Europa-Park

Contact 
Neem contact op of stuur een e-mail: karlien@reistipsmetkids.nl