Getest: dierentuin Artis met kinderen

Dagje in de dierentuin van Amsterdam met kinderen

0

Wij gaan regelmatig naar de dierentuin Artis in Amsterdam. Hoe leuk is deze dierentuin met kinderen? Wij delen onze indrukken over een dagje Artis met kinderen.

De dierentuin Artis ligt net buiten het centrum van Amsterdam, in Amsterdam-Oost. En dat is ook direct wat ik zo leuk vind aan het bezoeken van Artis met kinderen. Je kan je bezoek prima combineren met andere leuke kinderactiviteiten in Amsterdam.

Artis met kinderen bezoeken

Bezoek aan dierentuin Artis met kinderen

Artis is een stadsdierentuin en is daarom niet heel erg groot. Evengoed kunnen mijn kinderen hier uren doorbrengen. Artis heeft heel wat buitenverblijven en ook een aantal binnenverblijven. Ook is er een kinderboerderij. Deze zit rechts naast de ingang. Daarnaast zijn er restaurants, koffieplekken en een aantal speeltuinen.

Artis met kids

De dierentuin Artis met kinderen bezoeken is een erg leuk uitje. Er is voldoende te zien en te doen. Mijn kinderen zijn gek op de leeuwen, het aquarium en het binnenverblijf waar onder andere de stokstaartjes verblijven. Ook erg mooi is de waterval.

Op diverse tijden zijn er voedertijden, dat is een leuk moment om bij aanwezig te zijn. In het Planetarium worden meerdere keren per dag kindervoorstellingen vertoond. Ook als het regent vind ik Artis een prima uitstapje. Tussen de buien door lopen we naar een volgend binnenverblijf.

Is een dagje naar Artis een aanrader

Wij vinden een dagje naar Artis gaan erg leuk! Ik vind het daarom een aanrader als uitstapje met het gezin. In Artis zijn heel veel verschillende dieren en ook zijn er andere leuke dingen om te doen met kinderen. Wij zijn meestal tussen de 2 en de 4 uur in Artis. Combineer je dagje Artis met andere leuke, kindvriendelijke activiteiten in Amsterdam.

Lees op de website over de openingstijden en toegangsprijzen
Tegenover Artis is het Verzetsmuseum Junior, een aanrader
Lees alles over Amsterdam met kinderen

 

 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.