17x Kindvriendelijk restaurant in Amsterdam (Tip!)

0

Op zoek naar een kindvriendelijk restaurant in Amsterdam? Wij komen heel geregeld in Amsterdam met de kinderen. In deze lijst delen wij 17 aanraders voor leuke restaurants waar je ook goed met de kinderen naartoe kan gaan!

Heb jij leuke tips voor restaurants in Amsterdam die geschikt zijn voor kinderen, deel deze dan zeker met ons.

Kindvriendelijk restaurant in Amsterdam

Pannenkoekenboerderij Meerzicht

Wil je naar buiten met de kinderen, ga dan naar het Amsterdamse bos, de geitenboerderij en de Pannenkoekenboerderij Meerzicht in het Amsterdamse bos. Je kan binnen en buiten zitten, er zit een leuke speeltuin bij.
Koenenkade 56

Fashion & Tea (gesloten)

In Amsterdam-Noord vind je Fashion&Tea, een concept store en een hele fijne onder de kindvriendelijke restaurants in Amsterdam. Dit café (overdag geopend) is ook ontzettend leuk voor kinderen. Binnen staat een bak met speelgoed en in de tuin zit je heerlijk.
Van der Pekstraat 40HS

Pllek

Ook in Noord is Pllek, een ideale hotspot aan het IJ. Zand, veel ruimte, hangmatten en gezelligheid. Voor even tussendoor, of om een ochtend of middag door te brengen met de kids.
Tt. Neveritaweg 59

De Ceuvel

Iets verderop in Noord is café de Ceuvel, een alternatief café. In de zomer zit je hier heerlijk buiten, en er kan net wat meer dan bij andere plekken.
Korte Papaverweg 4

Bij Storm

Aan de andere kant van Noord ligt het leuke café Bij Storm. Met voor de deur enorm veel zand en speeltoestellen. Op mooie dagen zetten ze badjes buiten.
IJdijk 10

Stroop

De laatste dan in Noord op deze lijst van kindvriendelijk restaurant in Amsterdam: restaurant Stroop. Een voetbalkantine is verbouwd tot groot pannenkoekenhuis. Binnenkort wordt er een natuurspeeltuin naast het restaurant gebouwd.
Meteorenweg 272

Leuk-Amsterdam

Leuk-amsterdam is zeer geschikt voor gezinnen. Kinderen eten pannenkoeken, pizza of patat. Daarna kunnen ze, onder toezicht van een oppas, spelen in een afgesloten speelruimte.
Danzigerkade 8

La Fucina

La Fucina is een Italiaans restaurant in Oost. Ik was hier toevallig met mijn peuter en het bleek een ontzettend leuke plek. Want: heerlijk en betaalbaar eten. En daarnaast een enorme kinderhoek. Aanrader!
Javastraat 99H

Blender Amsterdam

Blender Amsterdam is een conceptstore en café. Ontzettend kindvriendelijk, een enorme ruimte en daarnaast nog een speelhoek. Niet voor niets in deze lijst van aanraders voor een kindvriendelijk restaurant in Amsterdam.
Ruysdaelstraat 9-11-13

Mini Markt

Mini Markt bestaat uit een kinderconceptstore, speelplek en lunchtentje. Ideaal om lunchen en shoppen te combineren terwijl je kind lekker speelt. |
Beethovenstraat 5a

Wijs West

Wijs West is een restaurant, café, winkel in Amsterdam-West. Een grote kinderhoek met een hek er omheen. Speelhoek, knutselspullen, kinderyoga, kinderkapper en Engels voorlezen is slechts een greep aan de activiteiten die georganiseerd worden.
Bilderdijkstraat 62

Roest

Roest is zo’n leuk stadsstrand/restaurant. Een groot stadsstrand, hangmatten, ruimte. Heerlijk!
Jacob Bontiusplaats 1

Het Groot Melkhuis

In het Vondelpark kan je goed terecht met je kinderen bij Het Groot Melkhuis. Een restaurant met speeltuin en een terras aan het water. Ideaal en zeker een aanrader voor een kindvriendelijk restaurant in Amsterdam!
Vondelpark 2

At Seven

At Seven is een gezellig lunchtentje, achterin is een speelhoek met heel veel blokken.
Scheldestraat 92

Haddock

Haddock is een ontzettend leuk café aan het water. Met zand, een speelhoek en een kindermenu.
IJdijk 8

Vandaag

Vandaag is een aanrader als je naar een restaurant wilt in Amsterdam met de kinderen. Zo is er een speelkamer met ballenbak en ook een oppas. In de keuken voor de kindjes kunnen ze koekjes bakken en er is een bar met limonade. Natuurlijk is er een kindermenu. Bekijk hier alles wat er voor de kinderen is.
Europaboulevard 1

Lunchroom Lastig

Lunchroom Lastig is een gezellig restaurant. Bijzonder is de grote speelruimte (40 m2) met computerspelletjes. Inclusief terras en heerlijke Indonesische gerechten.
Christiaan Huygensplein 33

Kindvriendelijk restaurant in Amsterdam | Extra tips

  • Wil je hele lekkere taart eten? Ga dan naar de Drie Graefjes!
  • Of ga naar de Oude Kerk.
  • Voor koffie ga ik graag naar Koffiesalon.
  • Of ik loop voor fijne taartjes naar Petit Gateau in de Haarlemmerstraat.
  • Voor chocoladekoeken, en niets anders dan dat, ga je naar Van Stapele.
  • Bij Baksels eet je huisgemaakte taarten en er liggen bordspellen.

Wat is jouw tips voor een kindvriendelijk restaurant in Amsterdam? Dit zijn de familie proof hotels in de stad. En lees de tips voor de omgeving van deze stad!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.