tips reizen kids

REISTIPSMETKIDS

Op Reistipsmetkids delen wij reistips voor vakanties en reizen met kinderen, in binnen- en buitenland.

Over Karlien

Karlien reist met haar man en hun twee kinderen (8 en 10 jaar). Samen met een aantal gastbloggers deelt zij haar beste reistips.

Beste Reistips voor reizen met kinderen

Als je op een kindervakantie of verre reis gaat ben je vaak op zoek naar tips. Voor de reis zoek je naar de leukste bestemmingen, bijvoorbeeld voor een verre reis of een rondreis. Ook wil je weten wat je moet meenemen op vakantie. Of je zoekt naar tips voor een kindervakantie met een peuter, een baby of kleuter. Voor heel veel van deze vragen staan er reistips op Reistipsmetkids.nl! Op deze pagina staat een overzicht met veel gelezen blogs vol tips over een vakantie met kinderen, stedentrip of vliegreis.

Vliegen met kinderen

Er worden vaak vragen gesteld over het vliegen met kinderen. Volgens ons is het vliegen met kinderen is best goed te doen. We waren in Amerika met baby, in Kaapverdië met baby en dreumes, op Curacao met dreumes en peuter en in Thailand met een peuter en een kleuter. Een van de belangrijkste tips: ga je op een vliegreis met kinderen, probeer dan om een vlucht te boeken die niet op belachelijke tijden vertrekt. Als het kan, vlieg dan zonder overstap. En zorg ervoor dat je in de handbagage alles bij de hand hebt dat je onderweg nodig kan hebben!

Op vakantie met kinderen in Zwitserland

Reistipsmetkids deelt reistips voor vakanties met kinderen. Van wat je mee moet nemen op reis tot de leukste plekken voor een wintersportvakantie!

Lees bijvoorbeeld onze artikelen over wintersport met kids, bergvakanties in Europa en tips voor een verre reis met baby.

Meer lees je op de pagina over kindervakanties en de kindvriendelijke bestemmingen!

Isola Madre