De Beemster met kinderen

REISTIPSMETKIDS

Op Reistipsmetkids staan tips voor dagjes uit met kinderen, van musea en speeltuin tot dierenpark en pretpark.

Over Karlien

Karlien deelt samen met gastbloggers haar tips voor uitjes met kinderen.

Uitjes met kinderen

De leukste uitjes met kind in Nederland en België? Reistipsmetkids is ontstaan omdat oprichter Karlien moeite had met het online vinden van de juiste informatie. Bij welke strandtent in Zandvoort is een speeltuin en welk museum is leuk met een peuter of kleuter?

Al sinds 2017 lees je op Reistipsmetkids.nl tips voor dagjes uit met gezin in Nederland en België. En dan is het natuurlijk de vraag, welke van deze uitjes met kinderen zijn écht leuk voor het hele gezin? Inmiddels hebben we ontzettend veel leuke uitjes getest tijdens een dagje weg met kind.

Leukste uitjes met kinderen

Een van onze favoriete plekken voor een uitstap is een dagje weg naar een leuke dierentuin, ook de Efteling valt goed in de smaak. Of een interactief museum als NEMO of Technopolis. Er zijn in Nederland en België zoveel uitjes dat we na 6 jaar bloggen soms nog steeds per toeval weer nieuwe tips vinden voor familieparken en andere uitjes.

Dagje weg met kind Nederland

In Nederland gaan we vaak op pad, op zoek naar wat de leukste uitjes met kinderen zijn. Een dagje dierentuin is een van de favoriete uitjes van mijn kinderen. Veel dierenparken lenen zich goed voor een dagje weg, omdat je er uren in kan ronddwalen. Wij waren een hele dag in Safaripark Beekse Bergen en we waren eigenlijk nog niet uitgekeken. Ook de dierentuinen Wildlands en Gaia Zoo waren top voor een hele dag uit.

Dagje uit met kind België

En ook in België komen we graag voor een familie uitstap. Sommige van de bloggers wonen in België en testen daar de leuke uitjes met kinderen. Ideaal in dit land zijn onder meer de grote recreatiedomeinen. Deze zijn meestal gratis toegankelijk en je hebt er zoveel kinderactiviteiten. Grote speeltuinen, recreatiemeren, leuke horeca naast de speeltuinen. Ideaal!

Op vakantie met kinderen in Zwitserland

Reistipsmetkids deelt tips voor de leukste dagjes uit met gezin. Van een bezoek aan een kindvriendelijk museum tot een dag in een gaaf attractiepark.

We delen uitjes in Nederland, België en ook net over de grens in Duitsland.

Lees bijvoorbeeld onze artikelen over interactieve musea, de leukste dierentuinen in Duitsland en de uitjes tijdens warme dagen.

Isola Madre