Linnaeushof met kinderen | Onze review!

Op een zonnige dag vertrekt blogger Michelle met twee kleuters (allebei 4,5 jaar), haar man en oma naar de grootste speeltuin van Europa, in Bennebroek. In deze blog deelt zij hoe leuk Linnaeushof met kinderen is.

Linnaeushof is Europa’s grootste speeltuin, met meer dan driehonderdvijftig speeltoestellen en attracties. Bij binnenkomst valt inderdaad op dat deze speeltuin heel erg groot is.

We zijn van speelgedeelte naar speelgedeelte gegaan, zodat we veel van de speeltuin konden zien. De kindjes waren heel enthousiast en hebben heerlijk gespeeld.

Linnaeushof met kinderen

Linnaeushof met kinderen | Onze dag in deze grote speeltuin

Het buiten gedeelte

Een ritje in de trein, de Linnaeushof Expres, vonden de kids ontzettend leuk. Daarna gingen we naar de kleuter en peuter speeltuin. Voor de ukkies is er dreumesland. Ideaal aan deze mega speeltuin is dat er voor iedere leeftijdscategorie (tot 12 jaar) speelgedeeltes zijn. Dus niet enkel voor de kleintjes, maar ook voor de oudere kinderen zijn er uitdagende speeltoestellen.

Een mega glijbaan, de Toffe Toren waarbij je jezelf naar een hoogte 10 meter boven de grond kan trekken, en een doolhof. Dit doolhof heeft kleine muren, waarbij je kind niet “verdwijnt”.

Waterspeeltuin de Oase

Wij waren op een hele warme dag in Linnaeushof met kinderen en de waterspeeltuin was daarom echt het allerleukst. Deze waterspeeltuin heeft heel veel speeltoestellen, met onder andere een waterglijbaan en een waterbrug. Ook de kleinsten kunnen hier veilig spelen. Voor de ouders zijn er veel bankjes. Dit gedeelte is ruim opgezet, wij zijn er heel positief over.

Waterspeeltuin de Oase
Waterspeeltuin de Oase

Binnen spelen

Ook binnen kan er gespeeld worden. In het overdekte gedeelte zijn er onder andere minicars, een speelkasteel, luchtskelters en een speelstraat. Voor de kleine kids is er de overdekte Wortelberg, met speeltoestellen voor hun leeftijd. Speeltuinmascotte Bennie Broek treedt hier meerdere keren per dag op.

Bennie Broek, een konaas, heeft zijn eigen huis in de kleuterspeeltuin. Kinderen mogen daar natuurlijk komen binnen kijken. Vanaf het dak glijden ze naar beneden.

Linnaeushof met kinderen – Onze indrukken

Wij waren op een rustige dag in Linnaeushof met het gezin. We zijn er een uur of 5 gebleven en hebben toen nog niet alles gezien. We zouden hier zeker terugkomen. Er is zoveel te doen en leuk is ook dat er voor verschillende leeftijden speelgedeeltes zijn.

De kinderen vonden het watergedeelte het leukst. Maar ook de trein, de luchtfietsen en het waterfietsen was heel populair. Wat ons wel opviel was dat de prullenbakken overvol waren en dat er veel zooi lag bij het grote luchtkussen. Maar de kinderen kijken hier natuurlijk niet naar.

Op een warme dag is het watergedeelte echt ideaal. Maar ook de andere speeltoestellen buiten, en natuurlijk het binnengedeelte zijn ontzettend leuk. Dus op uitstap naar Linnaeushof met kinderen? Zeker doen!

Bekijk de website voor de praktische info
Ook leuk in Noord-Holland is het Land van Fluwel
Geniet na dit dagje uit bij een kindvriendelijke strandtent in Zandvoort

Inhoudsopgave

Lees ook op Reistipsmetkids

CAMBODJA met kinderen + Siem Reap – 11x Tips

Een vakantie naar Cambodja met kinderen, hoe is dat? Een van de gastbloggers van...

Singapore met kinderen | 16x activiteiten met het gezin

Een tussenstop in Singapore met kinderen of juist op vakantie hierheen? Er is in...

Zomervakantie met kinderen 2024 | 21 Bestemmingen

Waar gaan we heen tijdens de zomervakantie met kinderen? Dat vragen meer gezinnen zich...

Salzburg met kinderen | 9x Leukste Kinderactiviteiten

Hoe leuk is Salzburg voor families met kinderen? Tijdens onze autovakantie door Oostenrijk en...

Wenen met kinderen | 37x uitjes

Is een stedentrip Wenen een aanrader? Van de zomer was ik met mijn twee...

Saar-Hünsruck met kinderen | 11x Uitjes

Op vakantie naar het natuurpark Saar-Hünsruck met kinderen in Duitsland? Wij waren er en...

Categorieën