Kindvriendelijke strandtenten Zandvoort | Top 11

2

Kindvriendelijke strandtenten Zandvoort: wij hebben een heel lijstje met toppers. In deze blog deel ik ze met je.

Als het weer er ook maar een beetje naar is, ben ik graag met de kinderen in Zandvoort. Na vier zomers hebben we al aardig wat strandtenten in Zandvoort ontdekt dit leuk zijn met kinderen. In dit artikel deel ik de strandtenten waar wij graag komen met de kinderen.

Mijn favoriete kindvriendelijke strandtenten Zandvoort

Tijn Akersloot

Bij Tijn Akersloot brengen we heel wat zomeravonden door. Deze strandtent heeft een heel groot terras, waardoor je zelfs op de populairste dagen wel een plekje vindt.

We eten hier graag pizza, drinken cappuccino’s en de toetjes zijn ook lekker. Leuk is dat je in de winter ook terecht kan, dan zit je binnen bij de open haard. De kinderen komen hier ook graag en spelen vaak op het strand voor de strandtent (ze moeten daarvoor een trap af dus de allerkleinsten zou ik hier niet alleen laten spelen op het strand).

Tent 6

Tent 6 is een hele toffe strandtent met houtkachels, toffe kussens, planten en een leuk terras direct aan het strand. Verse pasta’s en goede koffie en dan is er ook volop aan de kinderen gedacht.

Binnen is er een speelhoek en zodra het een beetje mooi weer is, speelt je kindje buiten in het speeltuintje of met het buitenspeelgoed.

Ahoi 19

Een blik op de enorme speeltuin naast deze strandtent en je weet waarom je hierheen bent gegaan. Zeker als je kinderen iets ouder zijn en zelfstandig kunnen spelen is het ideaal om hier te relaxen.

Ubuntu

Strandtent Ubuntu is super populair en dat is niet gek. Goed eten, heel veel ruimte om te relaxen en twee schommels op het terras (goed voor prachtige plaatjes, zie ook de foto boven het artikel).

Ook op de drukste zomeravonden houdt het personeel je goed op de hoogte van hoe lang je nog moet wachten op een plekje bij het restaurant. De kinderen wisselden het schommelen ondertussen af met spelen op het strand.

Safari Lodge

In de zomer zijn er buiten kampvuren, in de winter is er een open haard aan binnen. Safari Lodge voelt een beetje Afrikaans, niet gek natuurlijk gezien de naam.

Er is veel ruimte, heel veel zand en er is een houtoven. Bij deze strandtent kan je ook je surflessen regelen of huur een SUP board.

Strandpaviljoen Thalassa

Niet één maar twee speeltuinen vind je bij deze strandtent. Een kleinere speeltuin op het terras en de wat oudere kinderen kunnen naast de strandtent spelen in een grote speeltuin. Andere reden om hierheen te gaan? De vriendelijke bediening en de verse vis.

Rapa Nui

De relaxte sfeer is waarvoor je naar Rapa Nui gaat. En natuurlijk voor de burgers en patat, wat wel een beetje bij een dagje strand hoort.

Plazand

Er is buiten een speeltuin en binnen een speelhoekje, dus bij deze strandtent kan je terecht met mooi en wat minder goed weer. Op de kaart heb je een aantal gerechten voor kinderen, een boterham met hagelslag bijvoorbeeld voor € 1,50.

BAZ

Vlakbij het station, dus een prima plek als je met het OV naar Zandvoort reist. Daarnaast is er een speelhuisje, voor de kids zijn er poffertjes en deze strandtent heeft veel ruimte. Heerlijk!

Vooges

Vooges biedt veel! Op mooie dagen kan je hier al om 9.00 terecht voor een ontbijtje. Binnen zijn er spelletjes en er is een aquarium. Buiten kunnen de kinderen voetballen. Een hele fijne plek!

Gestrand

Iets verderop, in Bloemendaal, vind je deze fantastische strandtent. Met een terras in de duinen, uitzicht op een geweldige speeltuin. Reden om deze toch op te nemen in dit overzicht.

Hippiefish

De laatste, maar zeker niet de minste, die wij noemen als leuke strandtent in Zandvoort voor kids is Hippiefish. Met het heerlijke zomerse, strand in de voeten gevoel zit je hier super relaxed.

Lees ook:
De leukste kindvriendelijke plekken in Bloemendaal
Het leukste van Haarlem met kinderen
En dit doe je in Zandvoort met kinderen

Kortom: het is hartstikke tijd om naar het strand te gaan en te genieten. Wat is zijn jouw favoriete kindvriendelijke strandtenten Zandvoort?

2 Comments
  1. Ilse zegt

    Zo je hebt goed onderzoek gedaan! Leuk! Wij wonen niet in de buurt van strand. Daar missen we wat aan zo te lezen 😉 voor ons is strand daarom echt een middagje ipv eventjes wat drinken aan het strand! Ik zou eerlijk gezegd zelf ook wel willen schommelen bij Ubuntu! 🙂

  2. Denise zegt

    Niks fijner dan lekker naar het strand, ook met de kinderen. Strandtenten met lekkere kussens, vuurtjes, en inderdaad iets als een schommel of hangmat… Heerlijk! Ik doe het ook graag, maar dan eigenlijk altijd in Den Haag (Scheveningen, of tussen de haven en Kijkduin). Daar heb ik ook een paar favorieten. Op mijn blog staan er al een aantal, maar er komen er nog veel meer aan, dus mocht je een keer richting Scheveningen willen gaan… Ik wacht even tot het echt lente wordt en ga er dan zeker weer vaker naartoe.
    In Zandvoort ben ik al heel lang niet meer geweest trouwens.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.