Activiteiten in Zandvoort met kinderen

0

Met de kinderen ben ik iedere zomer een aantal keer in Zandvoort. Naast al die leuke en kindvriendelijke strandtenten is er natuurlijk nog meer te doen in dit gezellige en toeristische dorp. Ik deel activiteiten die je kunt doen in Zandvoort met kinderen.

Dit is er te doen in Zandvoort met kinderen

Het strand en de strandtenten

Voor mijn kinderen is het strand voldoende op zich voor uren speelplezier en vermaak! Neem een emmertje en schepje mee, of koop dit in het dorp, en je kids zijn gelukkig. Als je kinderen wat ouder zijn, en het water is warm genoeg, dan is in de zee zwemmen natuurlijk ook erg leuk. Daarna geniet je na bij een strandtent. Mijn favoriet is Tijn Akersloot. Sommige strandtenten hebben een speeltuin. Ubuntu heeft bijvoorbeeld twee schommels.

Circus Zandvoort

Een amusementshal, een casino en een bioscoop in één, dat is het Circus in Zandvoort. Er is dus meer dan genoeg te doen, leuk ook als het een dagje regent! Voor kinderen staan er allerlei kermisattracties en er zijn behendigheidsspellen.

Het Juttersmu-ZEE-um

In dit kleine museum zijn voorwerpen verzameld die op het strand zijn gevonden. Leuk voor de kinderen is het om te bekijken wat er allemaal voor gekke spullen worden gevonden op het strand. Je bezoekt dit museum gratis! Daarnaast is er een aquarium. Hierin worden kleine vissen gezet. Als ze groot genoeg zijn worden ze teruggeplaatst in de zee.

Dagje Haarlem

Als je langer in Zandvoort bent, bijvoorbeeld omdat je er op vakantie gaat, dan is het leuk om Haarlem te ontdekken. Dit is een hele gezellige en kindvriendelijke stad. Er zijn veel toffe restaurants en cafés, speeltuinen, musea en parken. Ik verzamelde de leukste tips in een overzicht over kidsproof Haarlem.

Als je meer wilt lezen over Zandvoort met kinderen, kijk dan op de site van de VVV.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.