5 activiteiten in Noordwijk met kinderen

0

Afgelopen zomer was ik een middag in Noordwijk met de kinderen. We kwam erachenter dat Noordwijk met kinderen vast een succes is. In deze blog deel ik daarom tips voor activiteiten, strandtenten en meer voor als je in Noordwijk bent met de kids.

Noordwijk met kinderen

1. Kindvriendelijke strandtenten Noordwijk
De eerste kindvriendelijke strandtent die ik noem is Buitengewoon. Hier zijn wij een middag geweest en de sfeer was zo relaxed! Leuke strandtent, veel ruimte en kidsproof. Perfect voor jouw dag op het strand met de kids. Later kwamen we langs een strandtent met speeltuin, dit is Zuiderbad. Zodra de eerste zonnestralen en warmte tevoorschijn komen, ga ik hier langs met de kids.

2. Space expo Noordwijk
Hier wilden mijn kinderen zo graag een keer heen, de space expo. Deze expo gaat uiteraard over alles dat met de ruimte te maken heeft. Interactief, veel te ontdekken en leuk voor jong en oud. Wij waren in april 2017 bij de Space expo. De kinderen vonden vooral de raketten heel erg mooi. Voor volwassenen zijn er veel dingen om te lezen. Daarnaast worden er lezingen en rondleidingen gehouden.

Space Expo
Space Expo

3. Noordwijk met kinderen: Adventure Park De Rollygolf

Een parcours voor kinder-auto’s, trampolines en minigolf. Perfect om een dag door te brengen met kinderen is Adventure Park De Rollygolf. Toegang tot het park is gratis, je betaalt voor de activiteiten die je wilt doen.

4. Binnenspeeltuin
Op mooie dagen ben ik het liefst op het strand en dat gaat in Noordwijk heel makkelijk. Als het te warm is of als het regent, dan is een binnenspeeltuin een goed idee. KidsZoo is een grote speeltuin voor kids van 1 t/m 12 jaar. Voor de kids is er heel veel ruimte (2000 m2) om te spelen, ouders relaxen in de loungehoek. Ok, als je kind oud genoeg is om te spelen zonder dat je ernaast moet zitten.

5. Duinstepsafari
Ik lees online berichten over een duinstepsafari door de duinen, dit kan vanaf 8 jaar. Op enorme steps ga je door de duinen van Noordwijk heen. Dit klinkt fantastisch, alleen ben ik er niet achter waar je het kan boeken.

Op de hoogte blijven van uitjes met kids, hotspots en reizen? Volg mij op Facebook!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.