Kindervakanties Nederland

Een kindervakantie met het gezin in Nederland kan op heel veel plekken. We lichten 5 leuke plekken uit. Hieronder delen we 3 toffe kindervakanties van aanbieders in Nederland.

Veluwe: natuur, vakantieparken en volop leuke kinderactiviteiten als openluchtmusea en dierenparken. De Veluwe is in ieder jaargetijde een bezoek waard.

Waddeneilanden: stranden, uitwaaien, bijzonder want alleen bereikbaar per boot en dan ook nog veel leuke kinderuitjes en strandtentjes. De Waddeneilanden zijn heerlijk voor een korte vakantie of langere kindervakantie.

Zuid-Limburg: het mooie Heuvellandschap lokt ons iedere keer weer terug. Hier kan je eindeloos wandelen, er zijn ontzettend veel leuke activiteiten en de stad Maastricht is prachtig.

Noord-Brabant: met de grote attractieparken als de Efteling en Beekse Bergen, vele vakantieparken en ontzettend veel natuur is dit een schitterende provincie voor een vakantie of weekendje weg.

Drenthe: dé vakantieprovincie in Nederland bij uitstek. Met Nationale Parken, veel wandel- en fietspaden, gave vakantieparken en kindercampings en natuurlijk tal van uitjes.

kindervakanties Nederland

Reistipsmetkids is een blog over vakanties, kindvriendelijk overnachten, stedentrips en dagjes uit met kinderen in binnen- en buitenland. We gaan graag naar bestemmingen met veel natuur en we gaan geregeld op stedentrip! Wij delen onze favoriete plekken voor een kindervakantie, verre reis en stedentrips met jullie!

Dit neem je mee op reis (paklijst), tips voor vliegen met kind en vakanties met peuters.

kindervakantie Italië