Onderwegcadeautjes voor kinderen | 7x tips

Als je met de auto, het vliegtuig, de bus, trein of boot (hebben we ze zo allemaal gehad?) op vakantie gaat, dan kan het gebeuren dat de kinderen zich gaan vervelen. Logisch natuurlijk met een urenlange reis. Om de lange en saaie zit wat te onderbreken, is het een idee om wat cadeautjes mee te nemen. Daarom delen wij een aantal ideeën voor onderwegcadeautjes voor kinderen.

Een lange autoreis wat aangenamer maken, daar zijn natuurlijk allerlei tips voor. Zo deelden wij eerder tips voor leuke spelletjes tijdens een autovakantie met kids.

Leuke onderwegcadeautjes

Geen Ja Geen Nee Reisspel

Een kaartspel waarbij het antwoord alles behalve Ja of Nee mag zijn. Heel simpel en makkelijk te spelen. Deze versie is wel vooral voor de jongere kinderen.

De leukste spelletjes voor onderweg

Dit is een doos met 50 kaarten met denk-, doe- en speelplezier! Er zijn spelletjes voor jongere en oudere kinderen. Het kan alleen gespeeld worden of samen.

Auto-Bingo – Tin Box

Leuk voor een van de onderwegcadeautjes voor kinderen vanaf een jaar of drie: Auto-Bingo. Met uitwisbare stiften (neem een aantal extra mee voor de zekerheid) kan het spel geregeld opnieuw gespeeld worden.

Vakantie sticker- en speelboek

Het Vakantie sticker- en speelboek is een vakantieboek vol doolhoven, puzzels, kleurplaten, zoekplaatjes en stickervellen. Met meer dan 500 stickers om uit te kiezen.

Wie is het? – Reisspel

Wie is het? is voor mij echt een spel dat mij aan mijn jeugd doet denken. Met het reisspel kan je dit gemakkelijk onderweg naar de vakantiebestemming spelen.

Code Breaking – Mastermind Spel

Een van de andere leuke onderwegcadeautjes voor oudere kinderen is het Code Breaking – Mastermind Spel. Ook dit spel speelde ik vaak in mijn jeugd. De ene speler bedenkt een code, de ander probeert deze code te kraken.

5 Seconden Reisspel

Ook het 5 Seconden Reisspel is leuk om te spelen met wat oudere kinderen. Het is de bedoeling om binnen vijf seconden drie juiste antwoorden te geven. Het spel is gemakkelijk aan te leren en je kan het onderweg of tijdens de vakantie spelen.

Nog aan het inpakken? Lees in deze uitgebreide blog wat je meeneemt op vakantie of op reis.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.