Binnenspeeltuin Nederland – 25x Leukste!

Welke binnenspeeltuin Nederland is echt leuk om te bezoeken? Hier staan 20 hele leuke en grote indoor speelplaatsen, sommige zijn extra leuk voor peuters en kleuters en andere zijn ook tof voor tieners. Door het hele land hebben wij gave opties gevonden, de beste overdekte speelplekken staan in deze lijst.

Een binnenspeeltuin vind je door heel Nederland, er zijn trouwens ook leuke overdekte speeltuinen in België, en de meeste hebben een apart gedeelte voor peuters en kleuters. Zo zit er in de meeste steden wel een Ballorig en/of Monkey Town. Sommige indoor playgrounds zijn net wat specialer dan de rest, bijvoorbeeld omdat het een hele grote speeltuin is of omdat er speciale speelmogelijkheden zijn. Hier lees je wat onze favoriete overdekte speeltuinen zijn voor kinderen.

Grootste binnenspeeltuin Nederland

Er is geen eenduidige informatie over wat nu de grootste binnenspeeltuin van ons land is. Wel zijn er allerlei binnenspeeltuinen die ontzettend groot zijn. Dit zijn daarom een aantal van de grootste binnenspeeltuinen die wij konden vinden!

Schateiland Zeumeren

Is de Schateiland Zeumeren de grootste binnenspeeltuin Nederland? Dit speelparadijs met een oppervlakte van ruim 5500 m2 in piratenthema ligt bij recreatiegebied Zeumeren, tussen de steden Amersfoort en Apeldoorn. Er is hier zoveel te doen, in een enorme hal, dat je er heel wat uren zoet bent. Tijdens een bezoek met peuter van 3 jaar was het al heel leuk om er te zijn en voor wat oudere kinderen is er nog meer te beleven.

Het Schateiland is verdeeld in drie hoeken. Bij de ingang zie je het grote schip met daaronder de kapiteinshut, dit is het educatieve stuk over het piratenleven. Tegenover het schip staan de vissershut, de peuterspeelhoek en het zeemansgevecht. Naast de grote hal binnen is er buiten nog een terras met speeltuin.

Schateiland Zeumeren
Schateiland Zeumeren

KidZcity – Binnenspeeltuin Nederland in Utrecht

De enorme binnenspeeltuin (5.000 m2) KidZcity in de stad Utrecht is leuk voor kinderen tot en met 11 jaar. Hier staan er binnen allerlei toffe speeltoestellen en attracties op je te wachten. Vlieg in een luchtballon, stap in een tijdmachine, klim het 8 meter hoge kasteel in of ga de strijd aan in de lasergame arena. 

Ben je hier met peuters en kleuters, dan zijn er ook leuke speelopties in de binnenspeeltuin. Er is een speciale peuterhoek en kinderen van deze leeftijd mogen ook in de safaritrein, paardencarrousel en de balloonride met een begeleider.

Met 12 (interactieve) attracties kan je hier veel meer dan klimmen en glijden. Uiteraard voldoen alle attracties aan strenge veiligheidseisen. En in KidZcity vind je 13 glijbanen, sommige zijn goed verstopt, maar de vrije val glijbaan en de familieglijbaan ga je snel vinden. Ook tof is dat je hier onbeperkt in de botsauto’s kan of een potje Lasergame kan spelen.

Kidzcity
Kidzcity

RavotAapia in Ouwehands Dierenpark

Het Ouwehands dierenpark is inderdaad een dierenpark, maar wel met RavotAapia. In deze overdekte speeljungle van 4000 m² groot en 12 meter hoog kunnen kinderen van 0 tot 12 jaar spelenderwijs leren over het leven van dieren in het wild. Oudere kinderen lopen langs touwen en door loopbruggen en hier ontmoet je vliegende honden in de griezelspelonk. Verder is er een metershoge glijbaan en de Jungle Express voor een avontuurlijke tocht. In deze grote, overdekte speeltuin kunnen de kinderen ook met zand en water spelen. Oude kleding aantrekken is dan misschien wel handig.

Verder is dit natuurlijk een mooi dierenpark met een berenbos. In dit grote bos leven bruine beren die vroeger mishandeld zijn. Ook heel bijzonder zijn de twee reuzenpanda’s, het splinternieuwe bonoboverblijf. In het dierenpark zijn er uiteraard restaurants en speeltuinen.

Speelkasteel in Hoofddorp

Een van de grootste binnenspeeltuinen van Nederland vind je in Hoofddorp. Het Speelkasteel biedt een overdekte speeltuin van 7.000 m2 en dat is qua oppervlakte de grootste speeltuin in deze lijst. Dit is een speeltuin voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Zij kunnen klimmen en klauteren in de gigantische binnenspeeltuin en het enorme ballenbad. Daarnaast is er een gave `free-fall glijbaan`.

Voor de allerkleinsten kinderen van 0 tot 2 jaar is er een babybox. Voor de iets grotere kinderen van 2 en 3 jaar is er een speelstructuur met ballenbak en glijbanen. Oudere kinderen spelen in het mega klimkasteel met spannende free-fall glijbaan.

Dit is trouwens een binnenspeeltuin met ook nog een buitenspeeltuin met een groot piratenschip, uitdagende interactieve speeltoestellen en de airtrampoline.

playground indoor Hoofddorp
Speelkasteel

Leukste binnenspeeltuin Nederland

De Bubbeljungle – Leiderdorp

De eerste tip voor de leukste binnenspeeltuin is de indoor speeltuin Bubbeljungle bij de stad Leiden, in Leiderdorp. De Bubbeljungle is een grote speeltuin van bijna 2000m2. Leuk is dat hier ook voor een dagje weg met peuter leuke opties zijn, want ze hebben meerdere peuter- en dreumeshoeken met een rollerbaan, ballenbad, fietsparcours en een mega lego-hoek.

Voor oudere kinderen zijn er natuurlijk speeltoestellen zoals trampolines, klimtoestellen en de powertower. Verder zijn er bijzondere attracties als de Lasergames, Pinquinrace en de Bubbelcars. Lasergamen kan al met kinderen vanaf 5 jaar en dit is in de prijs van de speelstad inbegrepen! 

Verder is er een escape room! De puzzels zijn getest met kinderen van 6 tot 12 jaar. Kinderen van 6 en 7 jaar hebben bij sommige spellen nog wat hulp nodig.

Ook is er een indoor klimpark. Je kan hier klimmen met een groep en elke zaterdag en zondag is er een vrije klimronde om 11.15 uur. Dit park is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en 1.25m. Op grote hoogte klim je langs 22 spectaculaire hindernissen. Iedereen klimt op zijn eigen niveau en bepaald zijn eigen route.

Kabonk – hoogste binnenspeeltuin Nederland

Speeltuin Kabonk is misschien niet de grootste binnenspeeltuin Nederland, maar zeker wel de grootste! Verder is het een kleurrijke speeltuin bij Breda in Noord-Brabant heeft een oppervlakte van 3.300 m2. Deze speelruimte is verspreid over 7 verdiepingen met 200 meter aan glijbanen. Het is een hele grote speeltuin dus met een aparte peuterhoek.

De verschillende verdiepingen zijn op allerlei manieren met elkaar verbonden. Elke verdieping heeft een eigen speelterrein, met klimrekken, glijbanen en daarnaast trampolines, basketbalveld of bijvoorbeeld een obstakelparcours. Zo zijn er kinderen voor verschillende leeftijden leuke speelmogelijkheden.

 • Hoogste indoor speeltuin
 • 7 verdiepingen
 • 200 meter aan glijbanen
Kabonk binnenspeeltuin
Kabonk

Meer tips voor de leukste binnenspeeltuin Nederland

Spelekids

1. Bij indoor speelparadijs Spelekids in Nieuw Loosdrecht spelen de kinderen de hele dag, voor een vaste prijs. Er zijn verschillende speelmogelijkheden, met natuurlijk de klimtoestellen en glijbanen maar ook leuke andere opties. Zo is er een 4 meter brede boulderwand, trampolines, interactieve speeltoestellen en een grote klim- en glijstructuur. Verder is er een mini bioscoop en kids kunnen spelen op de computerspellen. Voor kinderen tussen de 0 en de 4 jaar oud is er een apart gedeelte, de peuterzone.

Orchideeën Hoeve

2. De Orchideeën Hoeve in Luttelgeest heeft een vlindertuin, orchideeëntuin, dieren, leuke wandelpaden en een grote, indoor mangrove-speeltuin van ongeveer 1.000 m2. Deze plek bezoeken is echt leuk en het is door de ANWB al 10 jaar op rij bekroond tot ‘Leukste uitje van Flevoland’. De kinderen kunnen onder andere spelen met zand en water, oude kleren meenemen is geen overbodige luxe. En daarnaast is er in het park ook een speurtocht, watervallen, loopbruggen en rotspartijen.

Kids Wonderland

3. De binnenspeeltuin Kids Wonderland ligt in Molenschot (Heideweg 5), tussen de steden Tilburg en Breda in Noord-Brabant. Er is hier zowel een binnen als een buiten een speeltuin voor kinderen tot en met veertien jaar. De kinderen kunnen hier spelen in de bijzondere werelden van Kids Wonderland met glijbanen, trampolines en een spannende laser-game. Zeker ook de speeltuin buiten is erg groot. Binnen zijn er ook een aantal attracties en een bouwhoek.

Voltage
Voltkids
Voltkids met lasergame, karten en escape rooms

4. Voltkids Adventure in Tilburg biedt 2000m² gethematiseerd indoor speelplezier! In het speelparadijs staat een groot klimkasteel met touwbrug parcoursen, een ballenbak, XXL-slides, kiddy race, een rodelbaan, bouwblokken en een spider tower. Verder is er de multi sport- en bounce area, arcade games en pamperland voor kinderen van 1, 2 en 3 jaar. Verder zijn er kleine attracties als een draaimolen, spiegeldoolhof, vortex tunnel en knutselen.

In de grootste gethematiseerde area kan je met kinderen vanaf 6 jaar gaan lasergamen. Het speelveld bestaat uit meerdere verdiepingen. Ook kan je gaan karten! Bij De Voltage zijn er twee verschillende heats: Familieheats voor kinderen tot 14 jaar, inclusief hun ouders- en begeleiders, en volwassenheats vanaf 14 jaar. Of probeer een van de escape rooms, voor kinderen vanaf ongeveer 7 jaar.

Spelekids
Spelekids

Binnenspeeltuin Nederland met buitenspeeltuin

De Goudvis

Het attractiepark De Goudvis is een geliefd uitje voor gezinnen op vakantie aan de Noord-Hollandse kust. Dit speelpark met buitenspeeltuin en grote indoor speeltuin ligt in de omgeving van Alkmaar en Callantsoog.

Buiten is er een enorme speeltuin met voornamelijk ‘ouderwetse’ speeltoestellen. Je brengt hier gemakkelijk een aantal uur door. Er is een grote zandbak met klimtoren, kabelbanen, schommels, G-Forze, luchtkussens en het klimklauter-piratenschip! Op een mooie dag zijn de waterfietsen en het rennen over de waterbrug leuk. Verder is er een familieschommel, Survival Trail en de grootste airtrampoline van Europa (400 m2).

En binnen zijn er 3 overdekte speelparadijzen met meerdere ballenbakken, helikopters en er is een gedeelte voor dreumes en peuters met softplay attributen en een interactieve wand met geluiden uit de onderwaterwereld. Er zijn ballenbakken, glijbanen, slangentrappen, kabelbaan en een bouwhoek. Daarnaast zijn er wat attracties als een helikopter-monorail en een rodelbaan.

binnenspeeltuin Nederland Drenthe
Drentse koe

Drentse Koe

De enorme speel- en ijsboerderij de Drentse Koe heeft 20.000 m2 speelruimte, binnen en buiten! Rondom de centrale speelschuur ligt een buitenruimte (2 hectare) met speeltoestellen, verschillende traptractoren, stoere kartbaan en een unieke kabelbaan. Verder kun je boerenbiljart spelen, dat is midgetgolf met biljartstokken. Op mooie dagen spelen de kinderen in de waterspeeltuin en er is een maisdoolhof in de zomermaanden.

Ook in de ruime speelschuur met 3 verdiepingen kunnen kinderen eindeloos spelen, klimmen en glijden vanaf de enorme klimtoren. De boerderij bestaat uit verschillende ruimtes met allerlei mogelijkheden voor de kinderen als glow in the dark panna-kooien en glow in the dark oud Hollandse spellen. In de speelschuur is een grote glijbaan, speelzolder met blokken, een interactief spel en een overdekt springkussen.

Flierefluiter

Stoom afblazen kan in de binnenspeeltuin van De Flierefluiter met 3000 m2 binnenspeeltuin en een 10.000 m2 buitenspeeltuin. De Entree is All-in en dat betekent onbeperkt ranja, spelen in het indoorspeelparadijs, de kinderboerderij, buitenspeeltuin en waterpret.

Klimmen, klauteren, voetballen, skelteren, trampoline springen, springkussens, superlange glijbanen, indoor zandbak, “speelparadijs” en nog veel meer! Ook is er in de binnenspeeltuin een ruimte waar de kleintjes onder begeleiding van hun ouders of grootouders kunnen spelen in het “Blagenparadies”. En sinds kort is de XXL Blokkenschuur geopend.

 • In 2023 verkozen tot allerleukste uitje van Overijssel en genomineerd voor 2024!

En ook in de grootste buitenspeeltuin van Overijssel is er volop ruimte om stoom af te blazen! Er is een 50 cm diep zwembad en waterglijbaan (veilig omheind), crossbanen, kartbanen, ultralange glijbanen, een labyrint met uitkijktorens, hoge klimtorens, een aparte speeltuin voor de kleintjes en nog veel meer!

Klok’uus – binnenspeeltuin Nederland in Zeeland

De speeltuin Klok’uus ligt in de provincie Zeeland, in de buurt van de stad Goes. Ben je met kinderen van 1, 2 of 3 jaar, dan spelen zij in de speciale peuterzone Kalverskotje spelen. Ze kunnen er springen, klimmen en spelen in de ballenbak. Daarnaast is er voor de oudere kinderen een indoor speeltuin met onder meer een freefall glijbaan, spidertower en een groot klimrek. Dit is in het thema van een boerenspeelschuur.

Ook gaaf is het, overdekte, hoge touwenparcours. Lopen over een wiebelend touw, springnetten, stuiteren op de mega ballen en klimmen tot de top. Kinderen van 4 en 5 jaar mogen onder begeleiding het touwenparcours in, kinderen vanaf 6 jaar mogen zelfstandig klimmen.

Ook buiten kunnen de kinderen spelen, er is een skelterbaan en in de omheinde speelweide kunnen peuters en kleuters rustig spelen.

Klok'uus
Klok’uus

Hof van Eckberge

En ook het Hof van Eckberge biedt alles voor een dag vol spel, plezier en avontuur. De binnenspeeltuin is ontworpen in de stijl van een avontuurlijke jungle. Zo zijn er bijvoorbeeld twee trampolines van drie meter hoog, een klimtoren, een rodelbaan, een “vrije valglijbaan”, een kabelbaan, een familieglijbaan en enorme Legoblokjes! Voor kleine kinderen is er een aparte ruimte met zandkasteel, een glijbaan, gymnastiekkussens en ‘zacht spelende zeedieren’.

Je kunt hier ook lasergamen met kinderen vanaf ongeveer 7 jaar. Houd er rekening mee dat de lasergame-jungle donker is en luide geluidseffecten heeft. Er zijn ook dieren en een buitenspeeltuin. Het terrein is ruim 25.000 m² groot, met salto’s op de XL airtrampoline, kabelbaan en een waterspeeltuin en wilgendoolhof.

En de buitenspeeltuin is meer dan 25.000m² groot en heeft een XL-airtrampoline, kabelbaan en een waterspeeltuin. Verder is er een kleine dierentuin met dieren van over de hele wereld als wasbeertjes, wallaby’s en kleurrijke ara’s. Daarnaast is er een zoutwateraquarium van 10.000 liter met tropische vissen.

Leuke binnenspeeltuin Nederland op vakantiepark

Wil je een weekendje of midweek weg naar een vakantiepark met indoor speeltuin? Er zijn best wat vakantieparken met een overdekte speelruimte, maar op sommige kindvriendelijke vakantieparken is er echt een gave speeltuin. Deze raden wij aan!

Hof van Saksen

Een van de luxe vakantieparken in Nederland heeft het indoorspeelparadijs Harrewar. Klauteren in de klimrekken, glijden van de glijbanen en spelen op de uitdagende touwladders. Met meer dan 1.000 m² is het een avontuur voor onze jonge gasten tot en met 12 jaar. Voor kinderen van 1, 2 en 3 jaar zijn er natuurlijk ook speelmogelijkheden. Daarnaast is er op dit vakantiepark een groot subtropisch zwembad met gave glijbanen. En voor kinderen vanaf 6 jaar is er de Gotcha Arena Lasergame.

 • Neem vooraf even contact op via +31(0)592 24 59 50 en vraag naar de beschikbaarheid. In het weekend en tijdens de schoolvakanties in Nederland, Duitsland en België zijn de faciliteiten en activiteiten uitsluitend toegankelijk voor resortgasten.

De Krim op Texel

En bij De Krim Texel is er een leuke binnenspeeltuin die gratis toegankelijk is! Met een gemiddelde beoordeling van een 9,0 en een spectaculair zwembad, verschillende restaurants en vele andere parkfaciliteiten zit je hier gegarandeerd goed tijdens je vakantie of weekendje weg. Het zwembad heeft glijbanen, een wildwaterbaan en een spraypark voor de kleintjes. De indoorspeeltuin is leuk en vind je direct naast het restaurant. Buiten zijn er ook voldoende speelmogelijkheden en er is een kinderboerderij.

binnenspeeltuin Nederland gratis
Krim Texel

Esonstad – binnenspeeltuin Nederland in Friesland

Bij het vakantiepark Esonstad is een groot indoorspeelparadijs van ongeveer 900 m2. De speelplaats staat in het teken van water en heeft een apart gedeelte voor jonge kinderen. Voor kinderen vanaf ongeveer 4 jaar zijn er trampolines, familieglijbaan, power tower, legohoek en natuurlijk speeltoestellen. Leuk is ook het footpool pannaveld, tafeltennistafel en er is een relaxhoek.

 • Overdekt zwembad
 • Recreatiestrand
 • Indoorspeelparadijs
binnenspeeltuin Friesland
Esonstad

Giga Konijnenhol – Beerze Bulten

Op de familiecamping Beerze Bulten is een indoor speeltuin en dat is echt een konijnenhol onder de grond! Hier vind je metershoge klimnetten, glijbanen, een ruimteschip, ballenbakken en een theater. Voor de echte avonturiers zijn er 10 meter hoge nettenstructuren waar je in kunt klimmen en naar beneden kunt roetsjen. 

Op deze camping met huuraccommodaties is er ook een gaaf spraypark, buitenzwembad en een binnenzwembad met peuterbad en glijbanen.

 • Als verblijfsgast is het Giga Konijnenhol inclusief. Buiten het hoogseizoen om kunnen daggasten elke woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag het Giga Konijnenhol bezoeken. 
binnenspeeltuin Nederland camping
TerSpegelt

TerSpegelt

Bij TerSpegelt, een gave familiecamping bij de grens met België in Noord-Brabant, zijn allerlei opties voor een dagje uit. In SterrenStrand is er een overdekte wereld van water en zand vol met avontuur. Van een zandstrand en een ondergronds labyrint tot klim- en klauterkastelen.

Naast de indoor speelplaats heb je ook toegang tot het BinnenZwembad, een zwemparadijs met diverse baden en waterattracties. Ook is er een waterattractie voor peuters en kleuters, de CanalPlay. In een (foam)bootje varen ze door het kanaal in het peuter-kleuterbad. Daarnaast is er het Bloos’ Bad met leuke ‘waterspelletjes’.

 • Kaarten voor een dagbezoek aan TerSpegelt inclusief zwembad en SterrenStrand kosten €12,50 per persoon (vanaf 2 jaar, prijspeil 2023). 

Berenkuil – Tippedoki

Vlakbij Assen, in de provincie Drenthe, vind je de unieke binnenspeeltuin Tippedoki. Dit is een klimjungle, tot wel 10 meter hoog! Hier klim je van boomhut naar boomhut via spannende touwbruggen, klimt naar de top van hoge klimboom en kiest van daaruit weer een route naar een ander punt in de speeltuin. Binnenspeeltuin Tippedoki is geschikt voor kinderen van 2 jaar tot en met 10 jaar. De speeltuin is opgedeeld in een gedeelte voor kinderen t/m 5 jaar, het overige gedeelte is voor kinderen vanaf 6 jaar.

Landgoed De Berenkuil is een kindercamping. Vanaf half 10 ‘s ochtends tot 8 uur ‘s avonds verzorgt het recreatieteam een uitgebreid recreatieprogramma voor diverse leeftijden. Verspreid over de camping zijn er meer dan 25 grote en kleine speeltuinen. Verder is er een buitenzwembad en speelvijver. 

 • Tippedoki is tijdens Pasen, Meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren en Zomervakantie niet geopend voor dagbezoek.
Binnenspeeltuin Assen
Berenkuil

Binnenspeeltuin Nederland in de buurt van de grens

Land van Jan Klaassen

Speeltuin Land van Jan Klaassen ligt in Braamt, net onder Doetichem en vlakbij de grens. In dit speelpark heb je ook een binnenspeeltuin Nederland vlakbij de grens. Deze binnenspeeltuin is maar liefst 2000 m2 groot, met veel verschillende attracties. Centraal in de speeltuin zijn zitjes voor de ouders en overal een restaurant. Voor peuters en kleuters is er een blokkenruimte om te spelen, een minidisco, speelhuisjes, buisglijbanen en een touwbrug.

Is het mooi weer? In de 30.000 m2 grote buitenspeeltuin zijn er ruim 60 speeltoestellen voor eindeloos speelplezier: glijbanen, schommels, fietsen en springkastelen.

Cowboy & Indianen Speelreservaat

Het Cowboys & Indians Play Reserve in Drenthe biedt kinderen van één tot twaalf jaar de mogelijkheid om zowel binnen als buiten te spelen op de vele speeltoestellen. Met trampolines, touwbruggen, glijbanen, springkastelen, ballenbakken, fietsen is er veel te doen in deze indoor speeltuin van Nederland. Zo is het zaalvoetbalveld erg populair en is de klimwand leuk voor jong en oud. Voor de oudere kinderen zijn er vele activiteiten zoals midgetgolf in het donker (binnen) en westerngolf (buiten), biljart, bowlen, tafelvoetbal tennis en airhockey.

Voor kinderen van 1, 2 en 3 jaar is er een aparte speelruimte met een groot indoor klimrek, springkasteel, scooters, glijbanen, speelhuisjes, bouwstenen en vele andere leuke elementen.

Kinderstad Borne

 In Borne, vlakbij de Duits-Nederlandse grens, ligt de binnenspeeltuin Kids City. Dit is niet zomaar een binnenspeeltuin voor kinderen van 0 tot 12 jaar: er is een leuk piratenhuis, een grote binnenspeeltuin en piraten. De kinderen spelen in de gigantische speeltuin, 3 verdiepingen met 50 attracties, ze kunnen de bioscoop ‘Kidsbios’ bezoeken, een beetje dansen in de echte onderzeese kinderdiscotheek of een bezoek brengen aan het piratenmuseum. Voor de allerkleinsten heeft Kids City een aparte binnenspeeltuin: de Verwenzone.

De Binnenplaats – binnenspeeltuin Nederland in Groningen

De binnenspeeltuin Binnenplaats ligt in Groningen, in het uiterste noorden van het land op camping Wedderbergen. Deze excursie is zó leuk dat hij op de nominatielijst staat voor leukste activiteit van Groningen 2024! 

Er is een binnenspeeltuin met glijbanen, trampoline, legoblokken, softplayhoek, theater, spelletjes, airhockey- & tafeltennistafel en ook voldoende zitzakken om heerlijk in te relaxen! Wanneer je met kinderen op pad gaat naar deze camping, heb je met een extra dagkaart niet alleen de beschikking over een grote zandspeeltuin vol speeltoestellen, maar ook toegang tot de grote waterspeeltuin inclusief binnenzwembad en indoor speelhal!

PeeWee

En de laatste tip voor een leuke binnenspeeltuin is Speeldorp PeeWee in het Limburgse Roermond. Peewee is een zeer grote binnenspeeltuin van 2400 m2 met apenkooi, rodelbaan en trampolines! Ook staat er de grootste airtrampoline van Europa met een oppervlakte van 415 m2. Daarnaast is er een buitenspeeltuin van 20.000 m2 met veel speeltoestellen. Er is ook een kinderboerderij met dwerggeiten, alpaca’s en Nando’s.

Dat waren ze, onze tips voor een leuke en grote binnenspeeltuin Nederland. Zin om meer te lezen? Lees dan onze tips voor beste uitjes met kind in Nederland.

Inhoudsopgave

Lees ook op Reistipsmetkids

Zomervakantie met kinderen 2024 | 21 Bestemmingen

Waar gaan we heen tijdens de zomervakantie met kinderen? Dat vragen meer gezinnen zich...

Salzburg met kinderen | 9x Leukste Kinderactiviteiten

Hoe leuk is Salzburg voor families met kinderen? Tijdens onze autovakantie door Oostenrijk en...

Wenen met kinderen | 37x uitjes

Is een stedentrip Wenen een aanrader? Van de zomer was ik met mijn twee...

Saar-Hünsruck met kinderen | 11x Uitjes

Op vakantie naar het natuurpark Saar-Hünsruck met kinderen in Duitsland? Wij waren er en...

VERONA met kinderen | 14x Uitjes en bezienswaardigheden

Prachtig Verona is absoluut een aanrader om te bezoeken als je in het noorden...

Melbourne met kinderen | 18x Activiteiten met het...

Op een rondreis door Australië en bezoek je ook de stad Melbourne? Wij delen...

Categorieën