19x ZEELAND met kinderen | Uitjes + bestemmingen (Tip!)

0

Wat er te doen is in Zeeland met kinderen? Wij delen onze beste tips voor kinderactiviteiten in deze heerlijke provincie. In dit artikel staan tips voor leuke kinderactiviteiten en uitjes, natuurgebieden, stranden en kindvriendelijke accommodaties.

Heb jij leuke tips voor uitjes en activiteiten in Zeeland? Deel ze met ons, dan zetten we jouw tip erbij in het overzicht!

Inhoudsopgave

Vakantiepark Zeeland met kinderen

Overnachten in Zeeland met kinderen? Dan zijn er diverse opties. Hieronder delen we een aantal accommodaties waar wij zouden boeken als we naar Zeeland gaan. Voor een weekendje weg of een vakantie!

Tip 1: boek een Natuurhuisje in Zeeland! Er zijn allerlei huisjes beschikbaar. Sommige staan op vakantieparken, andere staan in rustige omgevingen.

Tip 2: Vakantiepark Port Zélande van Center Parcs zijn. Dit park ligt op de grens van Zuid-Holland en Zeeland, bij Ouddorp. Aan de ene kant van het park ligt het Grevelingenmeer en aan de andere kant ligt het Noordzeestrand. Er is indoor speelhal Adventure Factory, een klimparcours in blacklight en het gave en uitgebreide subtropisch zwemparadijs, Aqua Mundo. Boek je verblijf hier.

Tip 3: Oasis Punt-West ligt in het prachtige natuurgebied ‘De Punt’ en direct aan het Grevelingenmeer. Verblijven kan in een hotelstudio of een villa.

strand Zeeland met kinderen

Wat doen in Zeeland met kinderen

Kinderboerderij Middelburg

In de kinderboerderij van Middelburg wordt in de zomer van alles georganiseerd! Naast de kinderboerderij is een grote speeltuin. Nadat je deze kinderboerderij hebt bezocht kan je natuurlijk gaan winkelen in Middelburg.

Voor lunch raad ik de Kloveniersdoelen aan. Kun je heerlijk buiten zitten in de grote tuin waar ook volop speel mogelijkheden voor de kinderen aanwezig zijn. En lekker eten!

Kaasboerderij Schellach

Een andere favoriet bij ons is Kaasboerderij Schellach. Je kan daar de koeienstallen bezoeken en knuffelen met de kalfjes! Er is een speeltuin en een pluktuin en een terrasje waar je koffie kunt drinken of je net gekochte lekkers uit de boerderij winkel kan oppeuzelen.

Deltapark Neeltje Jans

Blogger Jessica was in de zomer naar Deltapark Neeltje Jans. Met onder andere een
Deltaexperience, zeeleeuwen- en zeehondenshows, roggen aaien en van de enorme glijbaan. Zeker in de zomer een aanrader, neem wel je zwemspullen mee!

Recreatiepark ’t Lapje

Hier heb je alles voor een leuk dagje uit in Zeeland met kinderen. Van voetballen en midgetgolfen tot trampolinespringen en tennissen. Ook is er een ballenbak en een spookhuis.

Stoomtrein Goes-Borsele

Met een museumtrein rijd je over de eigen spoorlijn van Goes via Kwadendamme naar Hoedekenskerke en dan weer terug. Je kan op de verschillende stations uitstappen om daar iets te gaan doen. Bijvoorbeeld naar de eerder genoemde Tropical Zoo gaan. Lees verder op de website.

Watersportcentrum Brouwersdam

Op Schouwen-Duiveland kan je zeker met tieners goed terecht bij het Watersportcentrum Brouwersdam, aan het Grevelingenmeer. Hier zijn allerlei hele toffe watersportactiviteiten te doen als surfen, suppen, zeilen en uiteraard de waterjumpbaan, voor bodysliden.

Steek de Westerschelde over

Steek de Westerschelde over met de ferry. Deze vaart tussen Vlissingen en Breskens. Je kan te voet of met de fiets aan boord gaan. Kijk tijdens de vaart naar de grote schepen die om je heen varen. Of waai gewoon even lekker uit aan boord en geniet van de golven, meeuwen en zeelucht. Leuk om te combineren met een middagje strand of een fietstocht aan “de overkant”.

Speeltuinen en Beleefboerderijen in Zeeland met kinderen

Hof Poppendamme

Hof Poppendamme is een natuur- speel- en beleefboerderij. Binnen en buiten is er een speeltuin. Ook is er een restaurant, waardoor ook ouders zich hier prima vermaken. En als je echt geen zin meer hebt om te spelen? Dan loop je de bioscoop in!

Bekijk onze review van Hof Poppendamme: onze blogger was hier en had een hele leuke dag met haar gezin.

Hof Poppendamme

Bambini, Vlissingen

De andere indoor speeltuin vind je in Vlissingen: Bambini. Er is een grote ballenbak, klauter gebeuren in apart peuter gedeelte en nog een heel groot gedeelte voor 4+. Echt zo’n speelparadijs, maar de kinderen genieten er volop en de appeltaart is wel lekker. Het overwegen waard als je in Zeeland met kinderen bent, zeker als het regent.

En als je er uitgekeken bent kun je een lekker rondje over de boulevard van Vlissingen wandelen en een broodje gaan halen bij ’t Smoske!

Speeltuin “Lindeland”

De speeltuin “Lindeland” ligt bij de Tearoom de Lindenhoeve, in het centrum van Sluis. Het is een leuke speeltuin met allerlei speeltoestellen, waarbij je je in een sprookje waant.

Jonge Johannes

Jonge Johannes is een grote buitenspeeltuin, met zand en water en diertjes. Er zit ook een eet en drink gelegenheid bij. Soms is er een speelkussen en een maisdoolhof! En voor de grote kinderen is er een skelterbaan.

Mini Mundo

Mini Mundo is een leuk speelpark om met kinderen heen te gaan. Dit is een combinatie van een speelparadijs, klein pretpark en de miniatuurhuisjes van Walcheren.

Speelboerderij Pierewiet

Andere leuke kinderactiviteit in Zeeland is de Speelboerderij Pierewiet. Dit uitje is ideaal vanwege de indoor mogelijkheden, de buitenspeeltuin en de kinderboerderij. Ook voor peuters is het leuk vanwege de aparte speelplek. Daarnaast is er ook een ruimte waar je binnen kan spelen.

In de oude boerenschuur staat een megaklim-& klautertoren. Op de zoler van de boerderij kan geknutseld worden met hout, piepschuim, papier of ijzer.

Speelboerderij Pierewiet

Zeeland met kinderen | Dierenparken

Berkenhof Tropical Zoo

Blogger Jolanda had onlangs een ontzettend leuke dag bij Berkenhof Tropical Zoo. Met een grote vlindertuin, tropische temperaturen en een fijne speeltuin. Lees haar review, en overweeg een bezoek als je in Zeeland met kinderen bent.

Zeehondensafari in Zeeland met kinderen

De ScheldeSafari brengt je via de Zeeuwse wateren naar de zeehonden die op de zandbanken in de zon liggen. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Omnium Goes

Omnium Goes is een subtropisch zwemparadijs, dat is leuk in de winter en de zomer. Voor de kleuters en peuters is er een apart gedeelte!

Reptielen Zoo Iguana

In Vlissingen vind je dit reptielenhuis met allerlei bijzondere, exotische dieren. Leuk is bijvoorbeeld de babykamer, waar eieren uitgebroed worden. Ook zijn er tijgerpythons en landschildpadden.

Museum in Zeeland met kinderen

Belfort Museum Sluis

De Belfort heeft een raadskelder en de oude raadzaal. Je leert hier over het ontstaan van Sluis en je beklimt de Belforttoren. Voor de kids zijn er diverse luisterspellen. Lees ook de andere tips voor Sluis met kinderen!

Bizarium

Allerlei bizarre uitvindingen tref je aan in het Bizarium in het mooie Sluis. Dit is echt een museum voor jong en oud met geniale, wetenschappelijke en knotsgekke uitvindingen.

Terra Maris in Zeeland met kinderen

Het Terra Maris gaat over het landschap en de natuur van Zeeland. Alle zintuigen worden geprikkeld bij dit ontdekken van het landschap en de natuur. Daarnaast is er een landschapstuin waarin je de verschillende landschappen van Zeeland ziet. Lees er alles over op de website. Zeker een aanrader in Zeeland met kinderen.

Watersnoodmuseum

Het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk is DE plek waar het verhaal van de Watersnoodramp van 1953 wordt verteld. Het jeugdwatersnoodmuseum heeft allerlei actieve en interessante opdrachten en routes voor iedereen tot 16 jaar. Er zijn verschillende opties voor zoek- en doetochten voor kinderen vanaf 4 jaar tot een jaar of 16.

Zeeland met kinderen

Kabouterpaden Zeeland met kinderen

#1 Kabouterpad Westerschouwen: voor kinderen van 2 t/m 7 jaar in Schouwen-Duiveland. Met een rugzakje met wat lekkers op de rug, en puntmuts op, gaat jouw kabouter samen met jou op pad.

#2 Kabouterbos in Renesse: bij het Slot Moermond met de kabouterhuisjes in de bomen. Dit is een gratis activiteit in Zeeland, maar bij het Fletcher hotel Renesse kun je een routekaart en rode puntmuts kopen. 

#3 Kabouterpad Clingse Bossen met een speelbos!

#4 Kabouterbos Dreischor door het slingerbos in Dreischor!

Wandelen Zeeland met kinderen

In Zeeland zijn allerlei Wandelnetwerken. Volg deze link en je komt op de pagina van het toerismebureau Zeeland over deze netwerken in de verschillende gebieden. Hier staan uiteraard heel veel tips op van routes per regio.

#1 Wandel bij Zandplaat de Schotsman op het eiland Noord-Beveland. Er zijn twee wandelroutes uitgezet: een groene route van 5,8 kilometer en een gele route van 3,1 kilometer.

#2 Boswachterspad in Burgh-Haamstede van ongeveer 6 kilometer in Schouwe-Duivenland. Goed te combineren met het klimbos, want daar start deze route.

#3 Wandelroute familiepad Walcheren is ongeveer 2 kilometer lang.

#4 Wandelroute Haven Rattekaai, bij Rilland, van 5 kilometer bij Zuid-Beveland (download).

#5 Wandelroute familiepad Westerschouwen op de kop van Schouwen, opties van 3 en 8 km.

Binnenactiviteiten in Zeeland met kinderen

 1. Omnium Goes, subtropisch zwemparadijs
 2. Bambini, een indoor speeltuin in Vlissingen
 3. Berkenhof Tropical Zoo is een indoor zoo met speeltuin
 4. Bizarium met bizarre uitvindingen in Sluis
 5. Reptielen Zoo Iguana in Vlissingen
 6. Het indoorspeelcentrum Ût Kniehol op Schouwen Duiveland
 7. Indoor Kartbaan Middelburg
 8. Indoor GlowGolf in Middelburg
 9. Aquadome Scheldorado in Terneuzen
 10. Toversluis Family Fun Parc – Indoor speeltuin en bowling

Natuurgebieden in Zeeland met kinderen

Het Zwin

Natuurgebied het Zwin ligt op de grens van Nederland en België. Dit gebied is in de zomer en de winter prachtig, echt een aanrader om heen te gaan met het gezin. Lees de review van Marilyn, zij raadt dit aan om te bezoeken als je in Zeeland met kinderen bent.

Natuurgebied het Zwin

Nationaal Park Oosterschelde

Een ander mooi natuurgebied in Zeeland is het Nationaal Park Oosterschelde. Dit is het grootste Nationaal Park van Nederland. Vanwege de afwisseling van eb en vloed en omdat er zout en zoet water is leven er hier duizenden soorten vogels, planten en dieren.

In het park zijn allerlei uitkijkpunten, wandelroutes en speelvoorzieningen voor de kids. In dit overzicht zie je wat er waar in dit gebied te doen is.

Manteling van Walcheren

Natuurgebied Manteling van Walcheren ligt op de Kop van Walcheren, tussen Domburg en de Veerse Gatdam. In dit gebied kom je oude buitenplaatsen, bossen, stukken duin en slingerpaadjes tegen.

Boswachterij Westerschouwen

Wil je naar het grootste bos in Zeeland toe, dan moet je naar de Boswachterij Westerschouwen. Dit gebied ligt aan de kust van Schouwen- Duiveland. Het is een heuvelachtig duinlandschap en het is grotendeels vrij te bezoeken.

Er zijn in dit gebied veel kortere wandelroutes uitgezet, vanaf ongeveer 1,5 tot 8 kilometer.

Natuurgebied De Punt

Natuurgebied De Punt ontstond na de afsluiting van de Grevelingen. Er ontstond een nieuw duingebied. Later werd er een bos aangelegd en er werden meertjes gegraven.

Natuurgebied de Braakman

In Zeeuws-Vlaanderen in de buurt van Terneuzen ligt natuurgebied de Braakman. In en om de boerderij van Staatsbosbeheer kunnen kinderen dingen over de natuur leren en ontdekken. Gewoon lekker in het speelbos spelen kan natuurlijk ook!

Middelburg met kinderen

Dagje Middelburg met kinderen

Ben je in Zeeland, dan mag een dagje Middelburg niet ontbreken. Het meest populaire straatje van Middelburg is op dit moment de Reigerstraat. Oftewel het paraplu straatje. Dat straatje hangt namelijk vol met parapluutjes. Lekker vrolijk!

Het is trouwens niet het enige straatje waar er iets leuks voor kinderen te zien is. In de Seegerstraat hangen namelijk felgekleurde vogelhuisjes en vlaggetjes. Als je de paraplu straat inkijkt, zie je meteen de 90,5 meter hoge toren van de abdij: de Lange Jan. Hier kan je na 207 traptreden heel ver over Middelburg kijken. Bij helder weer zie je zelfs de veerschillende eilanden van Zeeland liggen. Erg veilig met kinderen, want het uitzichtpunt is binnen.

Van al die trappen krijg je honger, dus een lekker taartje gaat er dan vast wel in! Ga daarvoor in Middelburg met kinderen naar HoneyPie met een drijvend terras. Ze hebben er verschillende soorten lekkere taart, maar ook een kinder unicorn chocomel, en kindercappucino. Binnen kunnen de kleine kinderen spelen in de speelhoek.

Vergeet ook niet om even binnen te gaan bij boekwinkel De Drukkery op de hoek van de markt. Hier vind je een uitgebreide collectie kinderboeken, maar ook leuke spellen en hebbedingetjes. Ook kan je meteen nog wat inspiratie opdoen voor nog meer uitjes in Zeeland. De Tourist Info zit namelijk in deze winkel.

Bestemmingen Zeeland met kinderen

Doen op Walcheren met kinderen

Walcheren is een schiereiland in het westen van de Nederlandse provincie Zeeland en bestaat uit de gemeenten Middelburg, Veere en Vlissingen. Enkele leuke bezienswaardigheden hier zijn De Abdij van Middelburg, De Nieuwe Kerk en de Lange Jan.

#1 Hof Poppendamme met binnenspeeltuin met buitenterrein en een restaurant. Hier kunnen de kids eindeloos spelen.

#2 Mini Mundo heeft een grote binnenspeeltuin, een deel voor kids van 0-4 jaar en Miniatuur Walcheren.

#3 Reptielenzoo Iguana, goed betaalbaar uitje in Vlissingen.

#4 Zeeaquarium het Arsenaal met piratenshow en speurtocht, ook in Vlissingen.

#5 Bij Domburg ligt het natuurgebied De Manteling, het bos wordt hier de vrije loop gelaten. Er is onder andere de bewegwijzerde route van 4 kilometer, dat is deze.

#6 Wandelen door het natuurgebied Oranjezon met beschutte duinvalleien, bos, duinstruweel, verstuivingen en duingrasland. Er zijn diverse wandelroutes uitgezet: de Bosroute (5,2 km), Damhertroute (6,5 km), Parnassiaroute (4,5 km) en Torenroute (2,5).

#7 Indoor Karting Zeeland in Middelburg, met een 550 meter lang indoor circuit.

#8 Ardoer Camping Westhove is de ideale camping voor een strandvakantie vlakbij Domburg aan de Zeeuwse kust! Met staanplaatsen en verhuuraccommodaties. Voor de kids is er onder andere een Indoor Speeltuin Zwierelantijn en het overdekte zwembad.

#9 Hof Domburg is een park – pal achter de duinen en direct naast het pittoreske dorp! Dat is ideaal voor gezinnen met kinderen. Met subtropisch zwembad, trampolines, indoor playground en buiten-speeltuinen.

Renesse met kind

Renesse is een dorp aan de Kop van Schouwen op Schouwen-Duiveland. Dit is een populaire vakantiebestemming in Zeeland met kinderen. Er is een mooi zandstrand met speciale familiestranden en er zijn leuke uitjes. Dit zijn onze tips:

#1 Boswachterij Westerschouwen – Het grootste bos van Zeeland ligt naast Renesse. Dit is een duinlandschap, met zandverstuivingen, valleien en duinweiden.

#2 Five Star Farm met een grote indoor speeltuin op een speelboerderij.

#3 Kabouterbos Renesse is gratis toegankelijk, bij de receptie van Fletcher Landgoed hotel Renesse kan je een route afhalen.

#4 Klimbos Westerschouwen, met opties voor kids vanaf 5 jaar.

#5 Speeltuin SchouwerHoeck is een grote speeltuin met trampolines aan het terras.

#6 Overnachten bij de familiecamping Julianahoeve, een 5 sterren camping. Het Beachresort Julianahoeve is dé gezinscamping in Renesse. Met aanbod van (luxe) kampeerplaatsen mét of zonder privésanitair en de luxe verhuuraccommodaties. Binnen en buiten zijn er speeltuinen en er is Juultjes’ Zwemparadijs.

Kindvriendelijke stranden in Zeeland

Natuurlijk ga je lekker naar het strand als je in Zeeland bent! Dit zijn een aantal van mijn favoriete stranden:

 1. Op het eiland Goeree-Overvlakkee kan je goed terecht op de stranden Westerduinpad, Oosterduinpad en Flaauwe Werk.
 2. Bij Domburg, Dishoek en Vrouwenpolder zijn fijne stranden te vinden.
 3. Bij Cadzand heb je ook mooie stranden. Ga bijvoorbeeld naar het Wielingen strand. Dit ligt dicht bij de boulevard en op het strand vind je een speeltoestel en strandpaviljoen.
 4. Daarnaast vind je bij Oostkapelle hele mooie stranden. Het zijn brede stranden en Oostkapelle is een leuke badplaats voor een gezinsvakantie.

Cadzand-Bad

Cadzand-Bad: hier ga je haaientanden zoeken. Ga je naar het strand bij Cadzand, neem dan een zeefje voor je kinderen mee. Niet alleen om mooie schelpen te vinden, maar voor iets speciaals: haaientanden. Die kan je hier namelijk gewoon op het strand haaientanden vinden! Er is wel een beetje geduld voor nodig waarschijnlijk!

Heb je het wel gehad met tanden zoeken? Dan kan je vliegeren. Natuurlijk wel op een plek op het strand waar het niet druk is. Let even op borden bij de strandopgang. Want niet overal mag je de hele dag vliegeren. Ben je je vlieger vergeten? Dan kan je bij Montezza in Cadzand-Bad kijken voor een nieuwe. In die winkel kan je vliegers in allerlei vormen en maten kopen.

Zeeland met kinderen

Doen in de omgeving van Zeeland met kinderen

Wil je tijdens je vakantie of weekendje weg in Zeeland nog wat andere dingen doen? Dan zijn dit enkele aanraders om in de omgeving te gaan doen:

Leuke vakantieparken Zeeland met kinderen

Center Parcs Port Zélande

Wil je een park met veel faciliteiten, dan moet je bij Port Zélande van Center Parcs zijn. Dit park ligt op de grens van Zuid-Holland en Zeeland, bij Ouddorp. Aan de ene kant van het park ligt het Grevelingenmeer en aan de andere kant ligt het Noordzeestrand.

Er is hier voldoende vermaak, met de indoor speelhal Adventure Factory, een klimparcours in blacklight of leer hier kitesurfen. Daarnaast is er een subtropisch zwemparadijs, Aqua Mundo. Boek je verblijf hier.

Roompot in Zeeland met kinderen

Daarnaast heeft Roompot heel wat fijne bungalowparken in Zeeland, dit zijn alle opties. Een aantal aanraders voor een weekendje weg of vakantie in dit gebied:

#1 Roompot Beach Resort in Kamperland is heel fijn. Hier heb je een vakantie aan de Zeeuwse kust met allerlei faciliteiten bij de hand. Zo is er een subtropisch zwembad, je kan knutselen in de Koos Kids Club, gamen in de ChillZone en ga voor een drankje met zicht op zee naar de Beachclub.

#2 Het Roompot park Hof Domburg ligt direct achter de duinen. Hier zit je midden tussen de combinatie van bossen, duinen en zee. Op het park is er onder anderen een subtropisch zwembad, Koos Kids club en er zijn bowlingbanen.

Landal in Zeeland met kinderen

Altijd fijn is Landal. Er zijn in Zeeland diverse parken voor gezinnen.

#1 Zo waren wij bij Strand Resort Nieuwvliet-Bad, een mooi park! Je verblijft in een van de woningen in typische Zeeuwse stijl. Er is een overdekt zwembad met peuterbad, een speelzolder en een speeltuin met airtrampoline. Hier boek je dit park.

#2 Vakantiepark Port Greve ligt aan het Grevelingenmeer en is een park dat bij uitstek geschikt is voor de liefhebbers van zand, zee en watersport. Op het vakantiepark is er een overdekt zwembad met glijbaan.

#3 Vakantiepark Resort Haamstede ligt op een paar kilometer van het strand en dit staat bekend als een familievriendelijk park. Je fietst zo naar het grootste bos van Zeeland. Op het park is er indoorspeelplaats De Kraayehut en er zijn speeltuintjes.

Meer vakantieparken Zeeland met kinderen

#1 Dormio Resort Nieuwvliet-Bad ligt op slechts 1.200 meter van één van de schoonste stranden van Nederland. Er is onder meer een modern restaurant met een ruim buitenterras, een binnen- en buitenzwembad, een minimarkt met broodjesservice en de Mio Kids Club.

#2 FORT DEN HAAK is een gloednieuw chaletpark in Vrouwenpolder, gelegen op loopafstand van het Noordzeestrand en het Veerse Meer.

#3 Laatste tip is het Vakantiepark Aquadelta. Met overdekt zwembad, bowling- en midgetgolfbaan, een animatieteam en een Grand Café.

 • Ruim park
 • Overdekt zwembad
 • Grevelingenmeer

Strandhuisjes Zeeland met kinderen

#1 Roompot Beach Resort met chalet of Beach House bijna op het strand. Met een Buitenbad, Overdekt zwembad, Peuter-/ kleuterbad en Zwemparadijs!

#2 Noordzee Resort Vlissingen met beachhouses, duinlodges en urban villa’s. Direct op het strand of heel dichtbij het strand.

#3 Oasis Punt-West is een Eco resort middenin natuurgebied met villa’s aan het Grevelingenmeer. Je kan hier verblijven in een luxe strandhuis voor 4 en 6 personen.

#4 Vakantiepark ECO Grevelingenstrand aan het Grevelingenmeer. Er staan 30 zelfvoorzienende ECO cottages aan de rand van het meer. Dit zijn echte tiny houses, geschikt voor maximaal vier personen. Zoek je natuur en rust, dan is dit de plek waar je heen wilt gaan!

Kindercampings | Zeeland met kinderen

#1 Ardoer camping Ginsterveld, middenin de natuur van het populaire Burgh-Haamstede, onder het licht van de vuurtoren en nabij de prachtige brede stranden en bossen. Met een overdekt zwembad met whirlpool en Turks stoombad, gratis wifi-verbinding, zeer schoon sanitair en leuke speeltuintjes. Kampeerplaatsen en huuraccommodaties!

#2 Campingzonneweelde is een 5-sterren camping op slechts 800 meter van het zandstrand en is ideaal voor een heerlijke strandvakantie in Nederland. Vanaf de kampeerplaatsen of vanuit de accommodaties sta je zo op het strand. De topfaciliteiten, zoals het buitenzwembad met waterspeeltuin, de waterspeelplaats, de animatie, de binnenspeeltuin en het restaurant bezorgen jullie het ultieme vakantiegevoel.

#3 Camping De Oase met speeltuin en miniclub bij Renesse.

#4 Farmcamps Five Stars biedt kamperen op een speelboerderij. Er is een leuke binnen- en buitenspeeltuin. Er zijn 19 luxe tenten en het strand ligt op 5 km afstand.

#5 FarmCamps De Kamperhoek met 22 luxe tenten. Deze camping ligt dichtbij Antwerpen en deWesterschelde stranden.

#6 Ardoer camping Scheldeoord met standplaatsen en huuraccommodaties. De camping ligt aan de zeedijk met het Scheldestrandje en Westerschelde en heeft een binnen- en buitenzwembad. 

Minicampings Zeeland

Wij gaan zelf vaak naar de Karnemelkshoek in Ritthem als we in Zeeland met kinderen zijn. Dit is een kneuterige minicamping met een grote zandbak, trampoline en je kan er wat drinken. Leuk om een fietstochtje van te maken als het mooi weer is, de zee en het bos liggen daar om de hoek. Er is ook boerengolf mocht je er zin in hebben.

Een andere leuke minicamping is Rustenpolder. Deze camping hebben wij geprobeerd. Het strand is om de hoek!

Wil je meer lezen van Reistipsmetkids?

Zeeland met kinderen
Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.