Doen in Zeeuws-Vlaanderen met kinderen

0

Merel en Marije mochten op persreis naar Zeeland en ontdekten Zeeuws-Vlaanderen in de vroege zomer van 2017. Ze kwamen super enthousiast terug. Dit zijn hun tips voor Zeeuws-Vlaanderen met kinderen. 

Wil je meer tips lezen, bekijk dan de tips voor de provincie Zeeland!

Zeeuws-Vlaanderen met kinderen

Strand

Natuurlijk, ga je naar Zeeuws-Vlaanderen, dan ga je naar het strand. Dat is eigenlijk in ieder jaargetijde leuk. Voor de jongste kids is het al prima als je een schepje en een emmertje mee hebt. Zijn je kinderen wat ouder, en kunnen ze zwemmen, dan kan je ook gaan suppen.

Landal Nieuwvliet-Bad

Dit Landal park is een perfecte uitvalsbasis voor jouw vakantie in Zeeuws-Vlaanderen met kinderen. Het park ligt heel dichtbij de kust en biedt alle voorzieningen die je je tijdens een kindvriendelijke vakantie kan wensen.

Overdag fietsen, wandelen of spelen je kinderen en de rest van de tijd is er meer dan voldoende vermaak op het park. Lees ook de review van het park.

Fiets door Zeeuws-Vlaanderen met kinderen

Nederland is een fietsland bij uitstek en ook in Zeeuws-Vlaanderen kan je prachtige fietstochten maken. Vanaf het park van Landal kan je route doen die speciaal voor gezinnen ontwikkeld is. Deze route is 14,5 km lang.

Sluis

Sluis is een hele leuke stad, je krijgt er het gevoel dat je in het zuiden van Europa bent. Bezoek dit leuke stadje tijdens je verblijf in Zeeuws-Vlaanderen met kinderen en geniet op een terrasje.

Speelboerderij Pierewiet

Bij Speelboerderij Pierewiet is er voldoende vermaak voor je kind, of het droog is of regent. Er is zowel binnen als buiten enorm veel te doen!

Museum Bizarium

De naam van dit museum zegt het al: het gaat over bizarre dingen. En in dit geval gaat het over bizarre uitvinden. Het is erg leuk om hier te zijn met je kinderen.

Dagje naar Knokke of Brugge

Combineer je vakantie in Zeeuws-Vlaanderen met kinderen aan een stedentrip naar Brugge, of bezoek de leuke kustplaats Knokke. Brugge is een ontzettend mooie en romantische stad, vergeet vooral niet om een wafel (met slagroom) te eten als je hier bent.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.