Tearoom Lints in Antwerpen met kind

0

Lynn mocht met haar man en hun dochter van bijna 4 Tearoom Lints  op het Mechelse Plein in Antwerpen testen. Hoe leuk en geslaagd deze plek is deelt ze in deze review.

We werden heerlijk ontvangen door de gastvrouw, die zeer vriendelijk en gastvrij was. Kiezen van de kaart was heel moeilijk, want de keuze lijkt allemaal lekker als je honger hebt! Uiteindelijk is onze keuze gevallen op het Lints ontbijt, Feel good ontbijt en het kids ontbijt voor mijn dochter. Op deze manier konden we alles proeven.

tearoom Lints

Ons bezoek aan Tearoom Lints in Antwerpen

Als drank bestelden we de homemade limonades, voor onze dochter werd deze met de glimlach een beetje aangepast. Ik moet eerlijk zeggen, dit is één van de beste en lekkerste ooit die ik geproefd heb.

Dus zeker een aanrader om deze mee te bestellen bij de ontbijtjes, of lunches, of 4uurtjes. Alleen al voor deze zou ik terugkomen, en dan hebben we het ontbijt niet eens gehad.

Het ontbijt bij Tearoom Lints

Onze gastvrouw kwam eraan met schoteltjes, bordjes, presenteerblaadjes. Dit zag er zeker lekker uit, en het was vooral heel uitgebreid.

Koffiekoekjes, pistolets, boterhammen, croissants, beleg, groente tapenades (persoonlijke favoriet, waarvoor ik ook zou terugkomen, was de hummus van worteltjes). Salades van mozarella, VERSgemaakte pesto! en tomaatjes. Een avocado salade (ook zeer lekker), en nog een salade met rauwe groentjes (zeker ook een toppertje).

Mijn dochter heeft ook vanalles meegegeten (foodsharing!), en vond het super lekker. Zeker ook haar eigen aardbei-limonade die met de glimlach een beetje aangepast is geweest. De limonade was zonder tonic maar met bruiswater. Het voordeel is ook, als je het niet op krijgt, kan je het overschot mee naar huis krijgen. Wat een service!.

En moest je toch nog een hongertje hebben na het ontbijt, wat mij vrij onmogelijk lijkt, kan je even bij het buitengaan, langs de bakker Patisserie Lints passeren voor nog een vier-uurtje.

Onze indruk van deze tearoom in Antwerpen

Kortom, het was een heel geslaagd bezoekje waard. Voor zowel het eten als de locatie, als de gastvriendelijkheid. Wat een leuke dag was dit om Antwerpen eens op een andere manier te ontdekken. Vertrekkende uiteraard met eerst een stevig maar vooral LEKKER ontbijt te Tearoom Lints!

Wij zijn fan van dit restaurant met heerlijk eten en komen zeker nog eens terug! Het is een ideale locatie voor je dagje te beginnen in Antwerpen.

Bekijk de website voor de praktische info.

Combineren met bezoek aan Antwerpen

Na het ontbijt zijn we nog even gaan wandelen in het stadspark. Dit ligt op ongeveer een 10 minuutjes wandelen vanuit Tearoom Lints. Wel leuk om eens te doen. Mijn dochter vond vooral alle beelden een succes. Ze kroop er telkens op en vroeg over de oorlog. Dus toch nog een klein beetje cultuur op een zondag.

BIj het terugwandelen van het stadspark hebben we nog even een tussenstop gemaakt op de enige echte vogeltjesmarkt in Antwerpen. Het is altijd leuk om verse kruiden te kopen!

En toen we bijna terug aan de auto waren, kwamen we nog een treintje tegen om Antwerpen te ontdekken. Dit was recht voor de deur van Tearoom Lints.

Lees ook: de leukste kinderactiviteiten in Antwerpen

Op restaurants met kinderen – tip

Doordat mijn dochter niet echt een stilzittertje is, hebben we een boekentasje aangelegd, die enkel dient om te gaan eten. Hier zitten allerlei kleurboeken (verschillende, zodat je kan afwisselen), kleurpotloodjes, een mini puzzel.

Op deze manier hebben ze iets te doen bij dit café in Antwerpen, terwijl je net binnenkomt en wacht op het eten. Dat vermindert het stressgehalte bij het wachten bij zowel de ouders als de kinderen, als eventueel ander gezelschap.

tearoom Lints
Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.