5x Kinderactiviteiten Texel voor jouw vakantie

0

Er is zijn heel leuke kinderactiviteiten Texel. Wij waren er een lang weekend met onze kinderen en wij genoten van het eiland. De natuur, het strand en de wadden: zo mooi! En dan is er ook nog een hoop te doen op Texel met kinderen. Ik deel vijf leuke kinderactiviteiten.

Top 5 Kinderactiviteiten Texel

1. De vuurtoren

In ons gezin moet de vuurtoren van Texel op nummer één staan bij Kinderactiviteiten Texel. De jongste zoon zag de vuurtoren vanaf het Landalpark waar wij verbleven. Hij rende er heen. De volgende dag zijn we naar boven gegaan en hij praat nog steeds over de vuurtoren.

2. Het vliegveld

Onze kinderen zijn gek op vliegen en ze hebben zich uren vermaakt op het vliegveld! Er is een museum waar ik zelf even in dacht te gaan. Toen ik bij de kassa stond renden de kinderen mij voorbij en twee uur later kwamen we pas weer naar buiten. Bij het vliegveld is een restaurant en er was toen wij er waren een trampoline.

3. Binnenspeeltuin De Krim

Een gratis binnenspeeltuin en dat met een restaurant ernaast! Ondanks het prachtige weer op het eiland moest dochter hier even heen. Het is een ideale plek: voldoende ruimte voor je kind om te spelen. Is je kind wat ouder, dan kan je in het restaurant ernaast wat drinken. Ook in de ruimte is voldoende plek om te zitten.

4. Sommeltjespad
Een wandeling van 1,5 kilometer die is uitgezet voor jonge kinderen waardoor je met je dreumes, kleuter of peuter een leuk stuk kan wandelen. Met onze kinderen deden we haast twee uur over deze wandeling en ze wilden daarna nog een keer! Onderweg kunnen zij allerlei dingen ontdekken, waaronder kabouters en bomen met ogen.

Sommeltjespad Texel
5. Strandtenten!
Wij zijn gek op het strand en zoeken altijd naar de leukste strandtenten. Mijn favoriet op Texel is Kaap Noord en dat is omdat het strand daar zo, haast on-Nederlands, mooi is!

Wat zijn jouw favoriete kinderactiviteiten Texel?

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.