Beekse Bergen

  • Gratis toegang tot Safaripark
  • Slaap tussen de wilde dieren
  • Verblijf in avontuurlijke boomhut
Categorieën: ,

Beschrijving

Overnachten bij Beekse Bergen met kinderen betekent bijzonder verblijven! Met toegang tot het Safaripark en keuze uit verblijven in het Safari Resort, het vakantiepark of op een van de kampeerplaatsen. Wij delen waarom dit een goed idee is voor gezinnen.

Wil je bijzonder overnachten, dan ga je naar het Safaripark met de kinderen. Hier slaap letterlijk tussen de wilde dieren. Natuurlijk mag je ook op safari in het Safaripark, je kan ontspannen in de Maji Springs en je hebt onbeperkt toegang tot Safaripark, Speelland, Dierenrijk en ZooParc!

Een andere optie bij Beekse Bergen is overnachten in het Vakantiepark! Je verblijft tussen bos en water, je kan gaan zwemmen in het overdekte Junglebad, spelen in de speeltuin en vissen in het Victoriameer. Ook hier krijg je onbeperkt toegang tot 6 dagattracties.

Tenslotte kan je ook kamperen met de kinderen bij Beekse Bergen. Als je dan onbeperkt toegang tot alle dagattracties wilt, zoals bij het vakantiepark, dan kun je de AttractiePas tegen betaling bijboeken.

Andere optie in Noord-Brabant dan verblijven bij Beekse Bergen? Denk dan bijvoorbeeld aan de Kempervennen, met een groot subtropisch zwembad.

Extra informatie

Aanbieder

Individuele aanbieder

Kenmerken

Animatie, Recreatiestrand, Speeltuin, Zwembad

Ligging

Bij een pretpark

Provincie

Noord-Brabant

Soort

Bijzonder overnachten, Bungalow, Glamping, Kamperen

Sterren

4 sterren