Tilburg met kinderen – de leukste activiteiten

0

Speeltuinen, Efteling, bossen, musea, Beekse Bergen, duinen, leuke winkeltjes en lekker eten. Je vindt het allemaal in Tilburg! Jessica deelt een aantal van haar favoriete adresjes van Tilburg met kinderen!

Er is in Tilburg heel erg veel keus als je met de familie op pad gaat. Ik deel een aantal van mijn favoriete tips voor shoppen, cultuur, natuur en zomerse dagen.

Tilburg met kinderen: de leukste activiteiten

Ga je naar Tilburg met je kinderen, begin dan met het ontdekken van het centrum. Daar vind je leuke kidsshops zoals boekwinkel Gianotten-Mutsaer, sneakerstore Kids love sneakers en ijssalon Intermezzo voor superlekker ijs. Maar ook het Natuurmuseum Brabant met kinderactiviteiten en het Digilab vind je in het centrum. Lees in de blog over “Tilburgse kidsproof hotspot” meer shop- en eettips in het centrum van Tilburg.

Tilburg met kind

Natuur in Tilburg

Na een dagje shoppen en cultuur is het tijd voor natuur! In Tilburg zijn er daarvoor heel veel opties. Ontdek bijvoorbeeld het natuurgebied Moerenburg, of het Oerr speelbos bij de Oisterwijkse bossen en vennen, de klimbomen en zandbergen in de Loonse en Drunense Duinen of het speelbos en belevingspad van de Roovertsche Leij.

Met echt zomers weer kan je bootje varen op de Piushaven, surfen bij Windsurfclub BeekseBergen of duik in het zwemmeer van Speelland. Nog meer leuke uitjes vind je in mijn blog “Leuke vakantietips met kids”. En dit is nog lang niet alles wat er te doen is in Tilburg met kinderen. Tilburg is dus echt een aanrader voor een stedentrip met kids. Gewoon doen!

Surfclub Tilburg kinderen

Jessica is moeder van Julie (11) en Evie (9) en getrouwd met Martijn. Zij is een echt Zeeuws meisje, maar voor haar studie verhuisd naar Tilburg. Het is een leuke stad waar zij nog steeds wonen (ondanks het gemis van strand en bolussen). Met twee nieuwsgierige, creatieve en sportieve kids zit zij nooit stil. Kids die met hun vrienden en vriendinnen ook regelmatig nieuwe kinderfeestjes uit proberen. Zij is namelijk eigenaar van de kinderfeestjes webshop www.vanKaat.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.