Brussel met kinderen | 21x Uitjes + Bezienswaardigheden

Wat is er te doen in Brussel met kinderen voor een dagje uit of weekendje weg? Ontzettend veel! Daarom lees je hier allerlei tips voor de hoofdstad van België. Er staan onder andere tips voor uit in Brussel, wat te doen in Brussel met peuter of puber, doen in Brussel als het regent en natuurlijk de leukste familie uitstappen van de stad.

Brussel is vanuit België en Nederland goed bereikbaar per auto. Heb je geen zin in het zoeken naar een parkeerplaats, dan kan je ook met de trein naar de stad reizen. Brussel is een grote stad en dat is anders dan bijvoorbeeld Gent en Mechelen. Waar je in Gent of Mechelen tijdens een weekendje weg veel van de hoogtepunten kan zien en ook de leukste uitjes kan ondernemen, is dat in Brussel wel anders.

Brussel met kinderen ontdekken

Waar begin je een dagje uit in Brussel of een stedentrip? Voor ons is de eerste stap vaststellen hoe je de stad wilt ontdekken. Voor mij is dat bij voorkeur te voet en een leuke kinderwandeling door Brussel leent zich daar goed voor. Sneller gaat het op de fiets en helemaal makkelijk is een Hop On bustour. Ben je uit in Brussel met gezin, dan zijn dit onze aanraders om de hoofdstad van België te verkennen.

Kinderwandeling Brussel met zoektocht

Wil je de stad met de kinderen op een toffe manier verkennen, dan is er een gave kinderwandeling. Leer Brussel kennen en volg de wandelroute langs de stripmuren. Blogger Jessica tipt deze striproute door de stad. Er zijn bijna 60 striptekeningen door de stad te bewonderen. Sinds 1993 versieren Kuifje, Robbedoes, Lucky Luke, Black & Mortimer en nog vele andere helden de muren van Brussel. Een kinderwandeling daarlangs is een leuke manier om Brussel te ontdekken. Lees meer over de striproute op deze website.

Fietsend

Brussel leent zich ook goed om fietsend verkend te worden, wel zijn er enkele klimmetjes! Ga mee op een fietstour van Bajabikes en verken de leukste plekjes en bezienswaardigheden van deze stad. Je fietst over de prachtige pleinen, door de smalle straatjes en je komt leuke onbekende plekken tegen. De tourguide zal met enthousiasme het verhaal van de stad vertellen, jullie eten een wafel en komen langs de beste frituurzaak!

Bezienswaardigheden Brussel

Bezienswaardigheden Brussel met kinderen

Eerder in deze blog noemen we een aantal van de mooie bezienswaardigheden in Brussel, hier zetten wij ze al even op een rij:

Manneken Pis

Het beeldje Manneken Pis mag je gewoon niet missen tijdens je bezoek aan de stad. Het beeldje staat op de hoek van de Stoofstraat en de Eikstraat. Dit bronzen beeldje is een creatie van Jérôme Duquesnoy de Oudere.

Atomium

Het Atomium is een kenmerkende bezienswaardigheid van Brussel. Het Atomium is gebouwd voor de wereldtentoonstelling in 1958 en het staat symbool voor het metaal ijzer dat in die jaren in ontwikkeling was. Naast het gebouw van buitenaf bewonderen kan je er ook in. Het uitzicht over de stad is mooi, de rest binnen valt wel wat tegen. Ook sta je soms lang te wachten tot je de lift in kan.

Binnen is er een restaurant en met de lift ga je naar de bovenste bol voor een uitzicht over de stad. Buiten zie je alle bollen en dat biedt de mogelijkheid voor gave foto’s. Grootste nadeel van deze bezienswaardigheid in Brussel is dat het er vaak erg druk is.

Coudenbergpaleis

Het Coudenbergpaleis was enorm, totdat het in vlammen opging. Er zijn restanten bewaard gebleven, onder de grond. Het is een archeologische site met een netwerk van gewelfde gangen, zalen en verborgen kamers. In de zomervakantie (juli en augustus) is er vaak een speurtocht voor de kinderen door het paleis. Dit paleis combineer je heel gemakkelijk met een bezoek aan het BELvue museum, dit staat in het teken van de geschiedenis van het land. Er zijn zoektochten verkrijgbaar, zodat het bezoek voor de kinderen ook leuk wordt!

 • Grote Markt: het centrale plein van de stad met mooie architectuur en veel terrassen.
 • Koninklijk Paleis: dit paleis ligt in het centrum van de stad, op de Koudenberg.

Uitjes in Brussel met kinderen

Ga je voor het eerst een dagje weg naar Brussel op gezinsuitje, dan zijn er meerdere leuke aanraders voor een bezoek met gezin. Wil je weten wat je doet in Brussel met kinderen en waar je echt naartoe moet gaan, dan zijn dit onze tips.

Mini-Europa

In enkele uren reis je in Mini-Europa door Europa. Blogger Nicole noemt het ook de enige plek waar je een selfie kan maken met het Atomium en de Eiffeltoren samen. Blogger Hilda zei dat dit uitje nog leuker is met kinderen die topografie op school hebben, omdat ze dan veel herkennen.

Mini-Europa, de naam zegt het al, is Europa in het klein. Leuk is dat alle maquettes gemaakt zijn op een schaal van 1:25. Eerst en vooral, de eerste indruk blijft fascinerend, voor groot en klein. Je komt er nog maar net aan, zelfs al bij de autoparking en je ziet de gigantische bollen van het Atomium. Dit familie uitstapje in Brussel is ook gemakkelijk te combineren met een bezoek aan het Atomium.

Lynn was er onlangs met haar kleuter en deelt haar review: “Mijn dochter was tijdens het bezoek zeer geïnteresseerd in de treinen die heel de tijd passeren. En ook de bootjes op afstandbediening waren een succes. Op het eerste zicht lijkt Mini-Europa klein als je binnenkomt. Je krijgt direct een heel overzicht van wat je kan bekijken. Maar toch kan je er een paar uurtjes spenderen en elke keer opnieuw kan je andere details bespeuren.”

Atomium Brussel met kind

Wafels en chocola

Ben je in Brussel met kinderen, sla dan vooral het wafels eten niet over! Nergens zijn ze zo lekker als in België. Blogger Jessica tipt ook de chocoladewinkeltjes overal door de stad, loop er zeker even naar binnen.

Daarnaast is er ook Choco-Story, met tentoonstellingen, live demonstraties en natuurlijk mag je proeven. Je neemt hier met de kinderen een duik in de wereld van cacao en chocolade, doorkruist een Maya tempel, stapt aan boord van de boot van Cortez die deze bonen meebracht naar Europa. Daarnaast ontdek je hoe de chocolade werd verbruikt aan het Franse Hof in de 17de eeuw en daarna hoe een praline werd vervaardigd in het begin van de 20ste eeuw in België. Je zal hier alles vernemen over cacao en chocolade. De demonstratie, proevertjes en audiogids (nds, fr, en, du, sp, it, ru, ch) zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Manneken Pis

Huis van de Europese Geschiedenis

Leuk als je uit in Brussel met kinderen tussen de (ongeveer) 5 en 12 jaar bent, is een bezoek aan het gratis toegankelijke Huis van de Europese Geschiedenis. Hier pak een rugzak en reis je terug in de tijd door verschillende periodes in de geschiedenis van Europa. Tijdens de reis kunnen jullie de Europese geschiedenis ruiken, voelen en beleven. Doe een rollenspel bij een reisbureau uit de jaren 1960, kruip in de huid van een astronaut of nemen het op tegen robots. Deze ontdekkingsruimten voor gezinnen zijn beschikbaar in 24 talen en toegankelijk gedurende de openingstijden van het museum.

Train Museum

Parlementarium

Een gratis uitje in Brussel is het grootste parlementaire bezoekerscentrum van Europa. Voor kinderen van 6 – 10 jaar is er het Lunaspel, dit is een schattenjacht. In het Parlamentarium maak je een reis door de geschiedenis van het continent. Onderweg zit je onder meer in een bioscoopzaal voor een 360 ° panorama van Europa en zijn Parlement. Dit uitje is 7 dagen op 7 open en de toegang is gratis. Vanwege de aard van dit uitje wordt het aangeboden in alle 24 talen van de Europese Unie.

Speeltuinen in Brussel met kinderen

De bloggers van Reistipsmetkids combineren tijdens stedentrips cultuur en musea bezoek met het opzoeken van speeltuinen. Ook in Brussel heb je veel mogelijkheden om je kind te laten spelen. Deze opties van leuke speeltuinen raden we aan tijdens een uitje in Brussel met kinderen:

 1. In het Koning Boudewijnpark zijn heel wat opties: zo is er een kinderboerderij en er zijn drie speeltuinen. Maar ook een wandeling door dit grote park is natuurlijk ideaal om even bij te komen van het bezoek aan de stad.
 2. In het Zoniënwoud ben je een hele tijd zoet. Er zijn veel speelgelegenheden. Voor oudere kinderen is de piratenboot met het touwenparcours leuk. Ook door het bos wandelen is natuurlijk een prettige manier van ontsnappen aan de drukte van de stad. Dit is het Speelplein Rood Klooster!
 3. In de buurt van de Hallepoort is er een gave speeltuin die eruit ziet als een echt kasteel in een middeleeuws dorpje.
 4. Bij Speelplein Renier Chalon zijn er opties voor kleine kinderen en ook voor tieners, met onder andere tafeltennistafels.
 5. Speelplein Georges Henripark heeft een houten reus en een doolhof!

Stadsparken

In Brussel zijn er heel wat mooie parken om te ontdekken.

 • Het Jubelpark bestaat uit een aantal tuinen, monumenten en musea. Leuk voor kinderen zijn de diverse speeltuinen in het park.
 • Of ga naar het Koning Boudewijnpark, op een half uur lopen vanaf het Atomium. Er zijn speeltuinen voor kinderen (opgesplitst per leeftijd) en er is een kinderboerderij. 
 • Ook in het centrum van de stad, bij het koninklijk paleis, is er een grote speeltuin voor kinderen van alle leeftijden. Deze vind je in het Warandepark.
Brussel uitzicht

Museum Brussel met kinderen

Er zijn in Brussel tal van kindvriendelijke musea. Wil je naar een museum in Brussel met kinderen, dan staat hier enkele toffe opties! Zoals eerder geschreven, met de Brussel Card krijg je toegang tot 49 musea in Brussel. Enkel een aantal bijzondere en tijdelijke tentoonstellingen van de musea kan je dan niet gratis in, daar betaal je dan een toeslag voor. Dit geldt onder meer voor het Museum van Natuurwetenschappen.

Riolenmuseum

Een totaal ander museum bezoeken als je op familie uitstap in Brussel met kinderen bent? Dan wil je naar het Riolenmuseum! Je daalt af, onder de grond, en bezoekt een echt riool! Maar ook in het museumgedeelte leer je alles over de onmisbare riolen en hoe het leven was in de tijd zonder riolen.

Het museum is ondergebracht in twee voormalige, neoclassicistische tolhuisjes. Je gaat binnen in het ene en komt buiten uit het andere! Ertussenin ontdek je het onmisbare werk van rioolwerkers en de middelen die gebruikt worden om overstromingen in de stad te bestrijden. Een tiental meter lager wandel je langs de Zenne en kom je in een echt riool terecht: de hoofdriool van de Bergensesteenweg!

Het riolennet in het Brussels Gewest is bijna 2000 kilometer lang. Het Riolenmuseum nodigt je uit voor een ongewone reis doorheen deze verborgen maar onmisbare plaatsen in Brussel. Een heel apart en levend museum, met de Zenne in de hoofdrol. Een museum dat vertelt wanneer, waarom en hoe de riolen werden aangelegd, dat het werk van de mensen in deze ondergrondse wereld belicht en de watercyclus in de stad uitlegt. Dit museum is geopend van dinsdag tot en met zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Train World

Blogger Marilyn was met een hele groep kinderen in Train World, een museum dat in het teken staat van treinen. Het is niet slechts een museum, het is echt een spoorwegervaring. Door veel interactieve elementen komt het geheel tot leven!

Het Train World museum bevindt zich in het station van Schaarbeek. Je kan dus gemakkelijk naar dit museum sporen. Vele treinen richting hoofdstad Brussel komen langs dit station. Het museum werd al geregeld bekroond. Zo ontvingen ze in 2016 een 3 sterren beoordeling in Michelin’s Groene Gids.  In 2017 waren ze genomineerd voor Europees museum van het jaar. En in 2018 deelde Trip Advisor twee certificaten uit. 

Blogger Marilyn bezocht dit museum met het gezin tijdens een familie uitstap naar Brussel en schreef onder meer: “Het museum van Train World is een museumcomplex waar je heel veel treinen kan zien, voelen en beleven. Het is een perfecte mix tussen geschiedenis, technologie en wetenschap. Echt heel interessant! Wij vonden een bezoek aan het Train museum met kinderen echt fantastisch. Er is zoveel te zien en te beleven, je komt ogen te kort.”

Trainworld
Trainworld

Kindermuseum Brussel

Blogger Anke was onlangs bij het Kindermuseum toen ze in Brussel met kinderen was. En daar hadden ze aan het dagdeel dat het open was eigenlijk niet voldoende tijd. Dit hele museum is ingericht op kinderen. Met actief bezig zijn en ontdekken is er voldoende voor de kids om te doen. Let vooral op de openingstijden, want het zou zonde zijn als je voor een dichte deur staat!

Anke schreef onder meer over dit bezoek aan het Kindermuseum Brussel: “Het museum is een echt doe museum. Er zijn diverse workshops en er zijn ingerichte hoekjes met verschillende thema’s. Het museum is volledig op kindermaat en de kinderen ervaren er dat iedereen in iets anders goed is. Het Kindermuseum is een aanrader om tijdens het weekend of vakantie te doen op een regenachtige dag. Je kan er makkelijk een hele middag verblijven zonder je een minuut te vervelen! De tentoonstelling in het museum bestaat uit allerlei onderdelen. Eens in de zoveel tijd verandert de tentoonstelling.”

Museum voor Natuurwetenschappen

Blogger Lynn bracht onlangs een bezoek aan dit museum met haar dochter. Ze vonden het zo gaaf dat ze zich voornamen om er iedere twee maanden heen te gaan! Het museum voor Natuurwetenschappen bestaat uit vaste en tijdelijke tentoonstellingen. Een van de tentoonstellingen is die over dinosauriërs, de grootste van Europa!

Lynn schreef onder andere over het bezoek: “Er is zoveel te zien, zoveel te lezen, zoveel te ontdekken. Het museum is op een hele leuke manier leerrijk, voor zowel het kind als de ouders. Er staan levensgrote opgezette skeletten en er is een klein zandbakje waar je ‘echte’ botten kan opgraven. Al heb je slechte ervaringen eventueel met musea, dit museum laat je alle slechte ervaringen vergeten. Waarschijnlijk zal je zelfs een paar keer terugkomen naar dit bepaald museum.”

Museum Natuurwetenschappen Brussel
Museum Natuurwetenschappen Brussel

Museum of Illusions

Het Museum of Illusions in Brussel ligt in het centrum van Brussel en heeft een interactieve tentoonstelling vol fascinerende illusies voor alle leeftijden. Elke illusie is voorzien van een uitleg waardoor kinderen erachter kunnen komen hoe de illusie werkt. De tentoonstelling bestaat uit verschillende delen:

 • Ruimtes die elk in het teken staan van een aparte illusie. In elke ruimte is het mogelijk om deze illusies vast te leggen met je telefoon of camera. 
 • Een kamer met allerlei educatieve spellen en puzzels. 
 • Losse illusies die door het hele museum hangen.

MigratieMuseumMigration

Het MigratieMuseumMigration staat in het teken van de geschiedenis van immigratie in Brussel. Er zijn hier interactieve tentoonstellingen, leerzame activiteiten en boeiende verhalen die de rijke immigratiegeschiedenis van Brussel tot leven brengen.

Eén op de drie Brusselaars heeft een niet-Belgische nationaliteit. Het MigratieMuseum interviewde een aantal Brusselaars, elk met hun eigen geschiedenis en migratieachtergrond. Het museum gaf het volgende aan over een bezoek met kinderen: “De missie van MigratieMuseumMigration (MMM), het Brusselse migratiemuseum, is een empathische, participatieve, informatieve en toegankelijke ruimte te zijn voor alle bezoekers, van alle leeftijden. De tijdlijn van de migratiegolven biedt een toegankelijk historisch overzicht van vroegere en huidige migraties naar Brussel en een kans om de bredere context van hun eigen familieverhalen beter te begrijpen.

Wat te doen in Brussel met kinderen als het regent?

Regent het als je uit in Brussel bent met gezin en zoek je wat er doen te doen is in de stad? Er zijn tal van opties. Gelukkig maar, want helaas staan de steden in België en Nederland er niet bekend om dat het niet of amper regent.

Met tieners kan je gaan winkelen! In Brussel zijn er meerdere overdekte winkelcentra. Ga bijvoorbeeld naar City 2, Docks Bruxsel of Westland Shopping Centre. In het Westland Shopping Center zit trouwens BIGc, een indoor activiteitenhal met playground voor kinderen t/m 12, arcade en meer.

Een food market is leuk met peuters, kleuters en tieners! Wolf biedt een culinaire wereldreis langs zeventien restaurants: Syrisch brood, huisgemaakte pasta, een internationaal bekroonde pizzeria, sushi, hamburgers en ook een veganistisch aanbod. En ook is er een microbrouwerij die lokale craft bieren brouwt. Of ga bijvoorbeeld naar Great Market met een oppervlakte van over de 2.000 m2.

Een van mijn favorieten is om naar een arcadehal te gaan en ook dat kan goed in Brussel. Bij GameState, in het centrum van Brussel, kan je de arcadegames van de jaren 80 en 90 spelen en voor de kinderen zijn de nieuwste games misschien leuker. Mij vind je terug bij de videogameklassiekers als Pong, Moto GP, Pacman, Mario Kart en Tomb Raider.

Wat doen in Brussel met peuter, dreumes en kleuter?

In een grote stad als Brussel is er veel te doen voor jong en oud. Wat is er specifiek te doen als je op pad bent met kleine kinderen als een dreumes, peuter of kleuter? Dit zijn een aantal aanraders voor familie uitstappen in Brussel.

Er is een Discovery Centre in Brussel, kinderen onder de 3 jaar hebben gratis toegang. Binnen zijn er tal van speelervaringen, attracties en 4D-films. Stap hier bijvoorbeeld in de Imagination Express en rijd door een immense LEGO® wereld! Van een gigantisch bubbelbad tot in de ruimte, reis door deze wereld vol avontuur.

 1. Een gratis uitje is het Koning Boudewijnpark met een speeltuin voor de allerkleinsten en een kinderboerderij. 
 2. Het Kindermuseum Brussel is ideaal voor een bezoek met kinderen vanaf 3 jaar.
 3. Restaurant Loyd Louise, vlakbij de Louizalaan, heeft een aparte speelkamer met speelgoed en boeken
 4. Le Monde d’Ayden is een binnenspeeltuin voor gezonde kinderen en kinderen met een beperking. Dit is een inclusieve plek in Ukkel, Brussels Hoofdstedelijk Gewest. 
 5. Garage à Manger is een café met een caravan die is omgebouwd tot speelruimte!
 6. Stardust Park, de grootste overdekte speeltuin van de stad. En deze speeltuin is groot met een oppervlak van 4000m2 in het centrum van Brussel.

Wat te doen in Brussel met pubers en tieners

Voor pubers en tieners zijn andere uitjes interessant dan voor kinderen die een aantal jaar jonger zijn. Onder de uitjes als het regent in Brussel staan al een aantal leuke opties, zoals een food market, de bioscoop en gaan winkelen. Enkele andere, specifieke tips voor pubers in Brussel zijn:

Belexpo

Voor de bewuste tieners is een tof uitje in Brussel een bezoek aan de Belexpo. Dit museum staat in het teken van de stad van de 21e eeuw en dan een die zero waste is. Hoe houd je een stad leefbaar als het grootste gedeelte van de wereldbevolking in 2050 in een stad woont? Er wordt ingezoomd op de thema’s mobiliteit, eten, onderwijs en wonen. De BELEXPO biedt bezoekers een interactief avonturenparcours aan en met een digitale armband ga je, alleen of gezamenlijk, opdrachten uitvoeren om de levenskwaliteit en het milieu te verbeteren. De digitale armband voegt de resultaten samen. Geschikt met kids vanaf 10 jaar!

Aventure Parc

Net buiten Brussel ga je met tieners naar het ‘Aventure Parc‘ van Waver, een boomparcours in het hart van de Waals-Brabantse natuur. Dit is het grootste klimbos van België. Naast klimparcoursen zijn er ook 44 tokkelbanen met een totale lengte van 3 km. Of kies voor een een bungeejump (20 m hoog) of een gigantische katapult die je 17 meter hoog laat vliegen.

Eten in Brussel met kinderen

Als je een dagje in Brussel bent voor een gezinsuitje of stedentrip wil je vast weten waar je lekker kan eten en goed terecht kan met kinderen. Dit zijn enkele tips eten in Brussel met kinderen tijdens een daguitstap:

 • BRASSERIE DES ETANGS MELLAERTS (Vorstlaan 275) heeft een speelplaats op het terras.
 • GARAGE À MANGER (Washingtonstraat 185) heeft een wat toegankelijker menu dan de brasserie hierboven. Wat het ook heeft: een toffe caravan die is ingericht voor de kinderen om in te spelen.
 • La Chat Touille (Tasson-Snelstraat 11) is het eerste kattencafé van Brussel, kinderen vinden dat vaak erg leuk.
 • Café Poussette (Louis Bertrandlaan 32) is ideaal voor gezinnen met hele jonge kids vanwege de buggyparking, verzorgingstafel en de speelhoek.
 • Chalet Robinson (Sentier de l’Embarcadère 1, geopend van donderdag tot en met zondag) ligt op een eiland in het hartje van Brussel. Met onder andere pannenkoeken en wafels is het zeker een aanrader om eens te bezoeken.
 • Le Balmoral is een restaurant voor eten in Brussel met kinderen in Amerikaanse stijl. Hier kies je uit burgers, bagels en milkshakes, ideaal voor een lunch met kids.
 • La Fabrique en Ville ligt in het Egmontpark en er is een speelzaal boven! Dus de kinderen kunnen zowel binnen als buiten spelen.

Doen in de omgeving van Brussel met kinderen

Niet alleen in de stad Brussel is er veel te doen tijdens een uitje, ook de omgeving biedt veel leuke mogelijkheden voor uitstappen met de familie. Hieronder staan een aantal tips om je stedentrip Brussel met gezin mee te combineren!

Plantentuin te Meise

Een tip van blogger Lynn. Na het bezoek aan Mini-Europa is zij doorgereden naar de Plantentuin te Meise. Deze ligt net ten noorden van Brussel. Een bezoek hieraan is een enorme aanrader. Het is een prachtige tuin met speelmogelijkheden en ook is er een blotevoeten pad. Dat is geopend vanaf maart tot en met oktober, erg leuk om met kinderen te doen!

Walibi

In de buurt van Brussel met kinderen is een heel tof uitje mogelijk: ga naar het pretpark Walibi! Dit is een pretpark voor iedereen, van de allerkleinste tot de grote durfal. Er zijn veertig attracties, voor ieder wat wils dus. Doorheen het park vind je op regelmatige basis toiletten en restaurants. De echte blikvanger is natuurlijk “De Pulsar”. Je wordt een aantal keer heen en weer gekatapulteerd met een snelheid van 100 km/u. De allerlaatste keer ga je door het water. Voor de kleintjes zijn er ook een aantal attracties. Er zijn in het park 16 attracties speciaal voor kinderen. 

Brussel met kinderen | Praktische TIPS

Familiehotels

Brussel is een grote stad en er is zeker genoeg te doen voor een leuke (Belgische) stedentrip met kids. Wil je langer dan een dag blijven, dan zijn dit toffe accommodaties voor gezinnen!

Zoek je een heel mooi hotel, dan is het Radisson Blu Royal Hotel in het centrum van de stad een aanrader. Je verblijft in een suite.

Waar ik mijn kinderen een groot plezier mee zou doen in de zomermaanden is het Jam Hotel. Er is hier namelijk een seizoensgebonden verwarmd buitenbad, een zonneterras en een bar op het dak. Hoe gaaf is dat! Je verblijft in een kamer voor vier personen.

Naar Brussel met de trein

Reis je vanaf Nederland naar Brussel dan is het eventueel een optie om met de trein te gaan. Kinderen tot en met 11 jaar reizen gratis mee en je hoeft niet op zoek te gaan naar een betaalbare parkeerplaats. Bekijk de opties van NS International.

Wat zijn jouw tips voor Brussel met kinderen? Meer stedentrips in België? Direct onder Brusse ligt de stad Halle ook een aanrader om te bezoeken. Lees ook de tips voor kindvriendelijk Genk, Gent en Hasselt.

Radisson Blu Royal Hotel

Inhoudsopgave

Lees ook op Reistipsmetkids

Athene met kinderen | 11x Bezienswaardigheden & uitjes

Wat doe je in Athene met kinderen? Meerdere gastbloggers van Reistipsmetkids waren hier op...

Zomervakantie met gezin met de auto | 5 Bestemmingen

Waar ga je heen tijdens de zomervakantie met gezin met de auto? Wij gaan...

Reisbestemmingen met kinderen | 30x Favoriete Tips

Reisbestemmingen met kinderen: waar ga je dit jaar heen op vakantie? Op Reistipsmetkids.nl lees...

SERVIË met kinderen | 17x Regio’s en Uitjes!

Servië heeft heel veel natuurschoon en de mensen zijn erg gastvrij. Daarom is het...

Westpunt Curacao met strand en natuur

Toen wij op Curacao waren verbleven wij in een huis in het midden van...

Reims met kinderen – 11x activiteiten

De stad Reims ligt in het noorden van Frankrijk en is niet al te...

Categorieën