Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht met kinderen

Op zoek naar een leuk, kindvriendelijk restaurant vlakbij Breda? Esmeralda deelt in deze blog haar tip over pannenkoekenrestaurant Dennenlucht met kinderen.

Bij de eerste zonnestralen en de kans op 20 graden begon het alweer te kriebelen! En dus gingen we weer, op naar pannenkoekenrestaurant Dennenlucht met kinderen. Kinderen blij, wij blij! Dennenlucht is een pannenkoekenrestaurant aan de rand van Breda. Het ligt pal naast het bos, dus een boswandeling met de kids is een optie. Maar daar komen wij niet voor.

pannenkoekenrestaurant Dennenlucht met kinderen

Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht met kinderen – review

Wij komen voor het terras en de kinderen voor de speeltuin. Direct aan het terras is namelijk een redelijk grote houten speeltuin, met genoeg speelmogelijkheden voor jonge en oudere kinderen. Onze kinderen zijn nu tussen de 5 en 11 jaar oud en ze vermaken zich er de hele dag.

Tussendoor bestellen we een pannenkoek (die ik er wel altijd een beetje gek en geel uit vind zien, maar ik hoor niemand klagen) voor de kinderen en wij eten iets anders van de uitgebreide kaart. Een kan siroop erbij en de kinderen zijn blij.

En waar ze extra blij van worden is dat ze een bakje met dukaten krijgen. Voor die dukaten kun je in het winkeltje iets leuks uitkiezen. Prima lokkertje!

Mocht het toch iets minder lekker weer zijn, dan kunnen de kinderen ook nog binnen op de zolder spelen. Onze kinderen worden er heel blij van en wij vinden het heerlijk dat we niet naast de speeltuin hoeven te hangen of op een gammele picknickbank moeten zitten. Genieten is het! Een dagje in de zon luieren met tevreden kinderen. Wat wil je nog meer?

Kindvriendelijke terrassen, ik houd er zo van! Ik heb serieus getwijfeld of ik deze tip met jullie moest delen. Reden hiervoor is dat het zo’n heerlijk plekje is. Het is er nu al best vaak druk. Maar ik wil het jullie ook niet onthouden en ik hoop dat er op deze manier meer kindvriendelijke terrassen worden gedeeld! Dus kom maar op met de ideeën! 

Bekijk de menukaart en de openingstijden op de website. Lees ook de tips voor Noord-Brabant en de stad Den Bosch

pannenkoekenrestaurant Dennenlucht met kinderen
Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.