Bistro BIS, kidsproof hotspot Haarlem

2

Met de kinderen was ik een aantal dagen kamperen in IJmuiden. De laatste dag bracht ik mijn fiets terug naar Haarlem (in IJmuiden kan je blijkbaar geen fiets met kinderstoeltjes huren). Ik hoorde over Bistro BIS, een café met speelkelder. Dat leek mij een perfecte plek om de korte vakantie met de kinderen af te sluiten. In deze blog mijn review van dit leuke restaurant in Haarlem.

IMG_20160810_145720

Bistro BIS Haarlem

In de Kleine Houtstraat in Haarlem vind je dit café! Je kan er terecht voor koffie, lunch en diner. De menukaart is gebaseerd op de mediterraanse keuken. Geen vernieuwende gerechten, wel goede gerechten! Een goede keus dus om hier een kop koffie te drinken of te genieten van een broodje of diner. Spinaziesalade als voorgerecht en een lasagne als hoofdgerecht bijvoorbeeld. Klinkt goed!

Kidsproof hotspot

Wat dit café extra leuk maakt is de speelkelder! De benedenruimte is geheel ingericht voor de kinderen. Terwijl jij boven geniet van je gerecht, kunnen de kids beneden uitrazen. Door middel van glasplaten in de vloer kan je je kind nog in de gaten houden ook! Johan en ik zaten rustig en de kids renden rond. De gasten hebben er geen last van en de kinderen willen wel een uurtje langer blijven. Geniaal!

IMG_20160810_150327

Gezonde keuzes

Wat ook fijn is, is dat de eigenaren zelf een jong kind hebben! Zij weten dus uit ervaring waar ouders behoefte aan hebben. Vers fruit bijvoorbeeld. Maar eerlijk, na een weekend kamperen was dit fruit voor mij. Heerlijk van smaak en vers. De koffie smaakt goed en is ook to go verkrijgbaar.

Wij zijn fan van dit café en bij een volgend bezoek aan Haarlem fiets ik zeker weer even langs. De kinderen hebben een hele tijd gespeeld, wat voor (jonge) ouders een pluspunt is!

Lees ook: tips voor Alkmaar en een dagje Amsterdam

2 Comments
  1. Mariëlle | Me-licious zegt

    Dat ziet er zeker kidsproof uit en wat een lekker sfeertje!

  2. karlien zegt

    Ja is echt een leuke aanwinst voor Haarlem. En heerlijk middenin het centrum bij heel veel winkels 🙂

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.