TEXEL met kinderen | 21x leukste uitjes

Wat is er te doen op Texel met kinderen? Na meerdere bezoeken aan dit Waddeneiland kunnen wij zeggen: heel veel! In dit artikel over wat er te doen is op Texel staan de leukste tips voor een dagje of weekendje weg met gezin. Je leest er over kinderactiviteiten, restaurants en strandtenten, natuurgebied en kindvriendelijke accommodaties. Mis je een tip die zeker een aanvulling is op het overzicht, deel die met ons. We plaatsen jouw tip er dan bij!

Wij waren al een aantal keer op het waddeneiland Texel met het gezin. Voordeel van een dagje uit of vakantie op dit eiland is dat je er gemakkelijk komt met de boot vanuit Den Helder. Het is een redelijk groot waddeneiland met voor ieder wat wils. Volop restaurants, natuur, strand, dorpjes als Den Burg en kinderactiviteiten. Hierdoor komen heel wat gezinnen keer op keer terug naar Texel voor een vakantie in Nederland met gezin!

Leukste vakantieparken Texel met kinderen

Voordat we starten met de tips over wat je doet op Texel met kind, komen er eerste 3 snelle tips voor een vakantiepark. Waar overnacht je op Texel met kind? Dit zijn onze 3 favoriete vakantieparken op het Waddeneiland, met een combinatie van leuke faciliteiten, goede accommodaties en een fijne ligging.

1. Het beste vakantiepark op Texel met kinderen, en met de meeste faciliteiten, is vakantiepark De Krim. Het park ligt in het noordelijke puntje, bij de vuurtoren, de duinen en het strand en het grenst aan natuurgebied De Slufter. Er zijn ontzettend veel leuke faciliteiten voor de kinderen:

 • Binnenzwembad met glijbanen en wildwaterbaan
 • Buitenzwembad en waterspeeltuin
 • Speelparadijs binnen en speeltuinen

2. Wij verbleven bij Landal Sluftervallei, een mooi park in het noorden van het eiland. Je verblijft haast tussen de duinen en om de hoek van het Nationaal Park. Er is een grote speeltuin en een binnenzwembad. Dit Landal park is het enige park van Landal op Texel met zwembad. De huisjes zijn goed ingericht.

 • Zwemplezier in het overdekte zwembad
 • Fun & Entertainment, tennisbaan, bowlingbaan
 • Speeltuinen
Wat te doen op Texel met kind
Landal Sluftervallei

UITJES en DOEN op Texel met kinderen!

En dan natuurlijk ook: wat te doen op Texel met kind? Er zijn tal van leuke uitstapjes mogelijk op dit Waddeneilanden. Hieronder staan onze favoriete tips voor een dagje uit of weekendje weg. Op Texel kan je je auto meenemen. Ook kan je fietsen huren om naar de verschillende uitjes te gaan of stap in de bus die over het eiland rijdt.

strand Texel

Ecomare

De eerste tip voor een uitje op Texel is natuurlijk een bezoek aan Ecomare. Dit is het bekende zeehondenopvangcentrum op Texel. Daarnaast is er een aquarium en een natuurmuseum. Hier zie je eehonden, vogels, vissen en andere zeedieren van heel dichtbij. In het natuurmuseum van Ecomare ontdek je alles over Werelderfgoed Waddenzee, de Noordzee en Texel. 

Je kan er onder andere zeehonden en vissen voeren, mee op een wadexcursie, er is de kinderwandeling in het Duinpark met speeltoestellen onderweg en er zijn tentoonstellingen. De zeehonden worden om 11.00 en 15.30 uur gevoerd. Tijdens het voeren wordt er van alles verteld over de zeehonden die in Ecomare leven.

De kinderen kunnen er ook spelen. In de eb-en-vloed-speeltuin kan je spelenderwijs kennismaken met het getij. Ben je hier met peuters en kleuters, dan is er een zandbak met klimzeehonden en een kids corner in het restaurant.

Hebben jullie interesse in de sterren? Naast Ecomare zijn er soms, in de wintermaanden, kijkavonden bij het observatorium van Volkssterrenwacht De Jager. Hier zijn vaste telescopen, zonnekijkers en een vrijstaande binoculairkijker. 

uitzicht vuurtoren Texel
Uitzicht vuurtoren Texel

Vuurtoren Texel

De vuurtoren op Texel kan bezocht worden. Wij beklommen de vuurtoren tijdens een weekend Texel met kinderen. Dit uitje is niet ideaal als je hoogtevrees hebt, alhoewel de trappen niet zo smal zijn als die bij sommige torens. Vanaf boven heb je een mooi uitzicht over het eiland. Kaap Skil in Oudeschild is ook een mooi museum om te bezoeken.

“Er zijn zes verdiepingen en via een wenteltrap loop je omhoog. Vanaf de omloop, op 45 meter hoogte, kijk je uit over Vlieland, de Waddenzee, de Noordzee en natuurlijk Texel! Het uitzicht is prachtig! Als we helemaal boven zijn, staan we buiten en we kunnen inderdaad uitkijken over de hele omgeving! Wat is dit gaaf. De kinderen zijn uitgelaten en willen niet weg. De trap af vind ik nog erger dan de trap op. Maar, ik moet zeggen dat het echt de moeite waard was. De vuurtoren op Texel bezoeken is zeker een aanrader tijdens jouw vakantie op Texel. Zoon heeft het nog maanden over de vuurtoren gehad.”

(Website)

Doen op Waddeneiland

Texel Zoo

De Texel Zoo is een kleine dierentuin op Texel, met een aantal dieren en een vogelshow. Wij waren hier nog niet dus we kunnen er helaas verder weinig over delen. Beoordelingen wisselen: van mensen die zeggen dat het leuk is en mensen die zeggen dat er juist heel weinig te doen is. – Inmiddels heeft de gemeente besloten dat deze Zoo gesloten moet blijven.

De Zelfpluktuin

Bij De Zelfpluktuin in Oudeschild (Middellandseweg 4) kan je in het plukseizoen allerlei groente en fruit plukken. Denk aan Texelse tulpen, aardbeien, zacht fruit en snoeptomaatjes. Inkom is gratis, vervolgens betaal je per kilo. Hoe leuk het is hangt daarmee ook een beetje af van hoeveel er te plukken is. Op de website zie je wat er op dat moment te plukken valt. Voor de kinderen is er een Kabouterpad, maar wel anders dan de “standaard Kabouterpaden” die we in Nederland kennen. Voor kinderen zijn er ook skelters.

Bij de boerderijwinkel kan je jams en siropen kopen en op het terras eet je taart, ijs of neem een smoothie. Deze worden, waar mogelijk, gemaakt van eigen producten.

IJsboerderij Texel
IJsboerderij

Strandtenten

Wat te doen op Texel met kind? Ga naar een strandtent! Texel is een eiland en daarom is er uiteraard voldoende strand om te spelen, wandelen, zonnen (met mazzel), zandkastelen bouwen en natuurlijk om naar strandtenten te gaan. Een strandtent is voor mij optimaal geluk: aan het water, lekker eten en het staat gelijk aan vakantiegevoel. Op Texel zijn er heel wat strandtenten. Ga bijvoorbeeld naar Strandpaviljoen Kaap Noord of Paal 17, Paal 15 en 12.

 • Ons weekend op Texel begint op vrijdagavond. We besluiten om bij Kaap Noord te gaan eten. Voor kinderen is er voldoende te doen bij dit heerlijke restaurant. Uiteraard heb je kilometers strand voor de deur. Binnen is er speelgoed en er zijn kleurplaten. Op de kaart is een gedeelte voor kinderen en er zijn heel wat ijsjes waaruit je kids kunnen kiezen. Bij deze strandtent zou ik wekelijks zitten als ik op Texel woonde. Wat ook zo gaaf is, is dat het strand on-Nederlands is: prachtig zand en heerlijke uitzichten.
 • Paal 17 is een mooie strandtent, met veel glas, op het strand. De strandtent ligt ter hoogte van Ecomare. Het is voorjaar als we er zijn maar de zon schijnt. Het terras is groot, er staan veel tafels en er is een loungebank. . Op het terras geeft het glas je wat beschutting, terwijl je het strand (en de kids) overziet. De kinderen hebben hier genoten. Ideaal is het kindermenu, eindeloos veel zand om mee te spelen en kindvriendelijke bediening.
 • Paal 15 – Onze kinderen hebben genoten bij dit strandpaviljoen. Op het terras kunnen de kids spelen. Daarnaast is het strand en er zijn duinen, dus de kinderen zijn meer buiten het restaurant dan aan de tafel. Aan de hoeveelheid kinderstoelen te zien is deze plek gewend aan het bezoek van jonge gezinnen. Ook is er speelgoed en in de (rolstoelvriendelijke) toiletten is een verschoonplek.
Paal 17
Paal 17

Novalishoeve

De Novalishoeve is een biologisch-dynamisch bedrijf op Texel waar ze groenten verbouwen. Er zijn een aantal boerderijdieren als koeien, varkens en kippen. De stallen, de productieruimten en de tuin mag je allemaal bezoeken. Ben je op Texel met kinderen, dan kunnen de kids het een en ander ontdekken over het boerenleven. Verder is er een kleine speeltuin voor ze, ze mogen op de skelters rijden en ze kunnen natuurlijk op het terrein spelen.

 De winkel / lunchroom van Novalishoeve is op maandag tot en met zaterdag geopend van 09.30 tot 16.30 uur.

Surfschool Foamball

Wil jij, of willen je kinderen, leren surfen op Texel? Dan zit je goed bij de Surfschool Foamball. Hier gaan surfen is mogelijk voor zowel beginners als gevorderden. De surfschool vind je op het strand bij Paal 19. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen hier al leren surfen! Met het juiste materiaal, speciale lesboards en de wetsuits leer je tijdens de eerste les de basics van het surfen. Dit kan tussen april en oktober, info vind je hier!

Texel met kinderen

Schapenboerderij

Wat te doen op Texel met kind? Ga naar een schapenboerderij bijvoorbeeld. Het Waddeneiland staat bekend om de schapen. Er is op het eiland een schapenboerderij die bezocht kan worden. Aan de rand van de Hoge Berg ligt Schapenboerderij Texel. Hier kan je lammetjes knuffelen, maar ook andere kleine dieren, zoals cavia’s. Daarnaast zijn er regelmatig demonstraties schapendrijven met honden, er is een boerderijwinkel en een hele leuke speeltuin. Toegangstickets koop je online via de VVV.

Kinderboerderij

Ten noorden van Den Burg op is een kinderboerderij (Paelwerck 9). Hier zie je onder andere schapen, geiten, konijnen, eenden, duiven, kippen en nog meer vogels zie je hier. De kinderboerderij is gratis toegankelijk! Vanaf 9.30 uur tot 11.00 uur worden de dieren gevoerd. Als de dierverzorgers aanwezig zijn dan kan er op het terras een kopje koffie, thee of ijsje worden besteld.

Texel met kind

Vliegveld met luchtvaartmuseum

Op het vliegveld van Texel kan je uiteraard met je kinderen vliegtuigen kijken vanaf het terras. Toen wij er waren stond er een trampoline. Ben je op Texel met kinderen, dan is het ook leuk om te kijken naar de springers van het Paracentrum Texel. Een tandemsprong kent trouwens geen minimum of maximum leeftijd. Dus wat te doen op Texel met kind wanneer je naar echt iets bijzonders zoekt? Misschien wel een tandemsprong maken? En wil je het met je kinderen op een rustigere manier hogerop zoeken, dan boek je een rondvlucht!

Luchtvaartmuseum Texel met kinderen

Wij waren op het vliegveld van Texel naar het Luchtvaartmuseum gegaan en dat was verrassend leuk voor de kinderen. Er staan heel wat oudere toestellen en er zijn wat dingen te doen. Het was de bedoeling om even te gaan kijken in het museum, uiteindelijk zijn wij drie uur binnen geweest! Het gebouw is best groot dus de kinderen kunnen veel bewegen. Naast de ingang is een speelhoek gemaakt. Ook zijn er in het museum interessante dingen te zien. Wat onze kinderen erg leuk vonden was de maquette van de vuurtoren en omgeving. De dag ervoor klommen wij de vuurtoren op, nu zagen ze dit gebied op de maquette.

RIB varen met Bruuzer of met een zeilschip

Ga je naar Texel met kinderen, dan is het leuk om het water op te gaan. Dat kan op verschillende manieren. De Bruuzer is een snelle boot die recreatieve tochten en snelvervoer van en naar Texel verzorgt. Deze boot haalt een topsnelheid van 75 km p/u. Ga mee met de rib experience of sta aan boord voor een zeehondentocht en ontdek de schoonheid van het Wad. Vaartijden: afhankelijk van weersomstandigheden en voldoende deelname.

Liever een wat rustigere vaart? Loodsbotter Texelstroom brengt je terug in de tijd. Stap aan boord van dit prachtige, authentieke zeilschip uit 1906 en ga mee voor een avontuurlijke tocht over de Waddenzee. Help mee met de zeilen en ervaar de bewegingen van het schip aan het roer.

Luchtvaartmuseum Texel

Klimpark

Als je zoekt naar leuke en actieve uitjes op Texel met kind, dan kan je ook naar het klimpark gaan. Je kan gaan klimmen bij het klimpark op Vakantiepark De Krim. Er zijn 4 parcoursen, op 4 of 8 meter hoogte. Ook als je geen gast bent van het vakantiepark mag je hier komen klimmen. Het klimpark op Vakantiepark De Krim bestaat uit een toren van 10 meter hoog met 2 verdiepingen. Er zijn routes voor beginners en gevorderden. In het klimpark kan je daarnaast ook tokkelen, een vrije val maken of klimmen & kratstapelen.

Vanaf een lengte van 1.30m kan er geklommen worden. Kinderen t/m 12 jaar mogen alleen klimmen onder begeleiding van een volwassene.

Texel met kind weekendje weg

Kerktoren Den Burg beklimmen

Wat te doen op Texel met kind? In Den Burg kan je de kerktoren beklimmen. Zoals je waarschijnlijk al verwacht is dit een steile klim over smalle trappetjes. Onderweg kom je langs het oude uurwerk. Boven geniet je van het schitterende uitzicht over het eiland.

Je kan de kerktoren beklimmen van eind maart t/m eind oktober op maandag, woensdag en zaterdag van 10.00 – 16.00 uur. Dit kan alleen bij goed weer.

Bonte belevenis

Willen je kinderen creatief aan de slag, dan is het leuk om naar de Bonte Belevenis in Den Hoorn te gaan. Binnen kan je allerlei dingen doen als broodjes bakken, zeep en kaarsen maken en buiten is er een speeltuin, er zijn boerderijdieren en er is een theeschenkerij. Wil je zelf aan de slag gaan? Dat is mogelijk tussen 10 en 16 uur op de woensdagen en donderdagen in bepaalde vakantieperiodes. Op woensdag kan je een broodje en kaarsje maken en op donderdag een zeepje en een broodje. Van 12.30 tot 13.30 uur zijn de ambachten gesloten. 

Garnalentocht Texel met kind
Garnalentocht

Garnalenvistocht

Een andere tip voor een uitje op Texel met kinderen is om een garnalenvistocht over de Waddenzee te maken. Dit is een tocht van ongeveer twee uur. De vangst wordt aan boord gebracht en er wordt verteld wat er gevangen is. Ook is de kans groot dat je zeehonden ziet.

 • Onze blogger ging mee op een garnalenvistocht in Den Oever, in de Kop van Noord-Holland, en zij vond dit erg leuk om te doen!

Schipbreuk- en Juttersmuseum Flora

En een laatste tip in dit eerste deel met kinderactiviteiten op Texel is een bezoek aan het Schipbreuk- en Juttersmuseum Flora (Californiëweg 1c in De Koog). Hier ervaar je de wereld van het strandjutten. Er is van alles te zien en te beleven, binnen en buiten, voor jong en oud! Ontdek hier het maritieme heden en verleden van onder andere de jutterij, scheepsstrandingen en de KNRM. Er is museumcafé met een leuke souvenirshop. Voor de kinderen zijn er speurtochten, spelletjes en er is een speeltuin.

Doen op Waddeneiland
Landal Sluftervallei

Speeltuinen op Texel met kinderen

Zeker als je met jonge kinderen of kinderen tot een jaar of 12 op Texel bent, wil je weten waar de speeltuinen zijn. Verspreid over het eiland zijn er allerlei speeltuinen, een aantal tips voor Texel met kind zijn:

 • Je kan gaan spelen bij binnenspeeltuin De Krim, de toegang is gratis. Het geheel is overdekt en er is eindeloos vermaak. Je vindt het in de buurt van De Cocksdorp.
 • Ook het Speelparadijs van de Camping Kogerstrand is gratis toegankelijk, met kinderen van 2 – 10 jaar. Dit is een grote, indoor speeltuin in De Koog. Je kan hier ook naartoe gaan als je niet op deze camping verblijft.
 • Piratenschip: Bij de jachthaven in Oudeschild ligt een heel lang piratenschip met touwen, wederom gratis toegankelijk. Vooral leuk voor iets oudere kinderen.
 • Waterspeelplaats: deze vind je bij de Jachthaven. Je speelt letterlijk met water. Met een handpomp wordt zeewater vanuit de haven opgepompt. Via allerlei goten, sluizen, bakken, waterraderen en andere mechanieken vloeit dit water weer terug in de haven.
 • Wij verbleven bij Landal Sluftervallei. Er is buiten een grote speeltuin naast het restaurant, met een waterspeeltuin. Ook deze is gratis toegankelijk.
 • In de buurt van Oudeschild ligt het Doolhof, in een eikenbos. Hier is een kinderspeelplaats. Je vindt het Doolhof hier.
wandelen op Texel met kind
Sommeltjespad

Wandelroutes op Texel met kinderen

Texel leent zich uitstekend om te wandelen. Mooie natuurgebieden zijn bijvoorbeeld de Slufter en de Muy. Door de verschillende natuurgebieden kun je zelf wandelen of op pad gaan met een boswachter. Dit kan geregeld worden via Ecomare.

 • De Wandelroute Bleekersvallei is iets langer dan 3 kilometer en gaat door de Texelse Duinen, rond de uitgestrekte vlakte van de Bleekersvallei.
 • Je kan een Knapzaktocht wandeling maken op De Hoge Berg! Er is een langere (5,3 km) en een kortere (3,3 km) wandeling, je gaat op pad met de route en uitgebreide informatie over de omgeving. Kinderen krijgen een speurtocht mee. Onderweg eet je een lunch met producten van De Waddel!
 • De Fonteinsnol, ten westen van Den Burg, is een leuk uitkijkpunt. Dit is een houten toren die vernoemd is naar een fontein die er eerder stond. Vanaf boven heb je een 360 graden uitzicht over het eiland. Deze toren is bereikbaar via een wandelpad. De toegang is gratis. Onderweg naar het uitkijkpunt kom je door het speelbos! Horeca en toilet zijn bij Bospaviljoen ‘t Turfveld!
 • Het familiepad Slufter is ideaal met kinderen van alle leeftijden, want het is nog geen kilometer lang. Je wandelt door de Slufter, over een half-verhard pad dat toegankelijk is voor onder meer rollators, scootmobiels en kinderwagens. 
 • Erg tof met kinderen is het gratis Sommeltjespad. Sommeltjes zijn een soort Texelse kabouters. Dit pad is 1,5 km lang en gaat door het Texelse bos. Het is speciaal gemaakt voor kinderen van een jaar of drie tot een jaar of acht. Langs de route valt voor kinderen van alles te ontdekken. Het Startpunt ligt bij de Pelikaanweg bij De Koog.
peuter Waddeneiland

Natuurgebieden op Texel met kinderen

Ben je vooral een natuurliefhebber, dan zit je op Texel met kinderen zeker ook goed! Dit Waddeneiland heeft echt meer in huis dan enkel wat zandstranden. Een aantal mooie stukken op het eiland zijn onder andere:

 • Nationaal Park ‘Duinen van Texel’: dit Nationale Park beslaat het hele duingebied van Texel. Dit gebied is zo’n 43 vierkante kilometer groot. Er zijn diverse wandelingen uitgezet in het gebied, ook van slechts 1 of 2 kilometer. De informatie lees je hier.
 • Hoge Berg ligt op 13,5 meter boven zeeniveau. Bovenop ligt een eikenbosje, ook wel het Doolhof. Het is nu een picknickplaats en kinderspeelplek. 
 • De Slufter is het enige gebied in Nederland waar de zee ongehinderd kan binnenstromen. Staat het water hoog, dan loopt het gebied vol. Daarom staan er hier enkel planten die tegen zout water kunnen. Door dit gebied lopen een aantal fantastische wandelroutes.

Overnachten Texel met kinderen

Wil je op vakantie of een weekendje wat naar Texel met het gezin, dan zijn er allerlei gave bungalowparken en hotels om te verblijven.

vakantiepark met kind

Het nieuwe vakantiepark EuroParcs De Koog ligt centraal op het Waddeneiland Texel en vlakbij de beroemde zandstranden. Er is onder meer een voetbalveld en een speeltuin, ook kan je hier fietsen huren. Hier verblijf je in een chalet, deze is gelijkvloers en geschikt voor 4 personen.

 • Grand Hotel Opduin is een stuk luxer dan de StayOkay. Dit is een 4-sterrenhotel in de duinen, op nog geen 200 meter van het strand. Er zijn wellnessfaciliteiten, waaronder een binnenzwembad. Het heeft een restaurant met kindermenu en er zijn familiekamers.

Hotel Prins Hendrik Texel ligt vlak achter de dijk die Texel tegen de zee beschermt. De kamers zijn geschikt voor 4 personen en ontbijt is inclusief. Iedere kamer heeft een kleine zithoek, een kabel-tv en gratis WiFi.

 • Buitenspeelgoed
 • Bordspellen/puzzels
 • Familiekamers

Eten op Texel met kinderen

Waar ga je op Texel met kind eten? Wij hebben een aantal restaurants met onze kinderen getest en ik deel onze aanraders voor restaurants en kindvriendelijke strandtenten.

 1. Strandpaviljoen Kaap Noord – Op de eerste avond aten we bij deze strandtent, die vlakbij de vuurtoren ligt. Deze plek was zo fijn. Het strand is er zo mooi, en de strandtent zelf is ook erg fijn. Je kinderen rennen zo het strand op vanaf het grote terras.
 2. Restaurant bij het vliegveld – Texel heeft een klein vliegveld. Aangezien Johan gek is op vliegtuigen, moeten we hier heen als we op het eiland zijn. Er zit een restaurant bij, met uitzicht op de vliegtuigen. Absoluut een aanrader als je kids er ook gek op zijn. Toen wij er waren stond er een trampoline.
 3. Boerderij Eethuis Catharinahoeve is inclusief een speeltuin en een speelzolder, dus perfect als je even rustig wat wilt eten en natafelen!
 4. De IJsboerderij Labora vonden wij heel leuk, met grote speeltuin buiten. Er is een groot aanbod in dze ijssalon en je mag door de stallen lopen..

Naar Texel met kinderen | Bereikbaarheid

De bootmaatschappij TESO vaart elke dag naar Texel vanaf Den Helder, deze overtocht duurt ongeveer 20 minuten. De eerste boot gaat al om 6.30 uur en de laatste boot naar Texel vertrekt om 21.30 uur. Tijden kunnen afwijken op zon- en feestdagen en ook vanwege weersomstandigheden.

Texel is het grootste Waddeneiland van Nederland en ik vond het op dit eiland ideaal om een auto te hebben. De afstanden zijn groter dan op de andere eilanden en met een auto verplaats je je makkelijk. De auto kan mee op de boot, dit kost wel meer dan wanneer je zonder auto naar het eiland reist.

Op Texel kan je je ook goed verplaatsen per fiets. Er zijn veel fietsverhuurders, ook voor tandems, kinderzitjes en kinderfietsen. Deze staan ook al op toeristen te wachten bij de haven.

Interesse in het lezen van meer blogs over de waddeneilanden na deze over Texel met kinderen?

Wij schreven eerder over Ameland met kinderen
Ook raden we Vlieland met gezin aan
En bekijk de mogelijkheden voor Terschelling met kids
En de blog over Schiermonnikoog met kinderen

Sommeltjespad

Inhoudsopgave

Lees ook op Reistipsmetkids

Mykonos met kinderen – 7x Uitjes en Tips

Na jaren van dromen doen we het in de meivakantie van 2024 echt: we...

Tinos met kinderen | Tips voor de Cycladen

Het eiland Tinos is onderdeel van de Cycladen en je komt hier als je...

Zwarte Woud met kinderen | 17 Uitjes

Het Zwarte Woud is een prachtige regio in Zuid-Duitsland, tegen Frankrijk en Zwitserland aan....

Andros Griekenland Tips – Ook voor gezinnen

Tijdens de meivakantie 2024 gaan we eilandhoppen in Griekenland. Dit wilde ik al doen...

Hof van Saksen met kinderen – 2024 Review

Toen onze jongste 10 weken oud was waren wij een midweek bij het vakantiepark...

Wildlands met kinderen | Onze review + 2024 update!

Een dagje naar de dierentuin in Drenthe? Dierentuin Wildlands is dan waarschijnlijk de leukste...

Categorieën