De Krim Binnenspeeltuin op Texel

0

Voordat we naar Texel gingen vertelde ik mijn dochter dat bij De Krim op Texel een binnenspeeltuin was. Toen we naar ons vakantiepark op Texel reden, kwam ik erachter dat de binnenspeeltuin hartstikke dichtbij ons verblijf lag.

We hadden het hele weekend prachtig weer, dus we waren zoveel mogelijk buiten: in de duinen, door de bossen en op het strand. De kinderen waren de binnenspeeltuin niet vergeten. We gingen aan het eind van de middag naar De Krim, naar de indoorspeeltuin.

Toen we aankwamen bij dit vakantiepark was de jongste in slaap gevallen, dus ik ben met de oudste naar binnen gegaan.

De Krim Texel

De Krim Texel

De Krim Texel

Als je bij De Krim aankomt parkeer je de auto gratis op de grote parkeerplaats. Het is een vakantiepark in het noorden van Texel. Een park met veel faciliteiten waaronder het kinderspeelparadijs. Deze binnenspeeltuin kan je gratis bezoeken en ligt naast het restaurant. Ideaal als je kinderen wat ouder zijn: dan ga je zelf lekker bij het restaurant zitten en genieten van koffie met taart. De Krim Binnenspeeltuin   IMG_8687  IMG_8697

De binnenspeeltuin in foto’s! Er zijn veel glijbanen, trampoline’s en vooral heel veel klimdingen. Sommige glijbanen gaan heel snel en bij één glijbaan zit je op een band. Volgens kinderen van alle leeftijden heel leuk om te doen! Voor de allerkleinsten is er een omheind stuk waar zij rustig kunnen spelen. Ook is er een springkussen. Toen wij er waren was het rond etenstijd en buiten de vakantie. Er waren daarom weinig kinderen en mijn kind kon haar gang gaan. De binnenspeeltuin is groot genoeg dus er kunnen heel wat kinderen tegelijkertijd spelen.

De toegang tot deze indoorspeeltuin is gratis! De speeltuin is het hele jaar open.

Voor ouders is er voldoende zitgelegenheid. Er liggen heel wat tijdschriften en er is gratis WiFi. Als je de deur uitloopt sta je in het restaurant.

Kortom: De Krim binnenspeeltuin is een kidsproof aanrader op Texell

Lees ook: gratis kinderactiviteiten op Texel

 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.