Strandtent Tijn Akersloot, ook leuk met de kids

5

Een tijd terug was ik samen met Johan op het strand van Zandvoort. Na een uur wandelen over het strand, gingen we in het zonnetje zitten bij  Geniet hieronder mee van de foto’s!

IMG_20151002_141808

Tijn Akersloot

Op de website lees ik het volgende: ‘Van zwembroek tot winterjas’, dat was het uitgangspunt tijdens het ontwerpen van ons jaarrond paviljoen. Zodra het weer het toelaat gaan de schuifpuien open, waardoor de scheiding tussen binnen en buiten tot het minimum beperkt blijft.  Wordt het toch te fris, dan hebben we het paviljoen binnen 2 minuten afgesloten en de grote haard voor je aangestoken of blijf genieten van de buitenlucht onder onze veranda met een lekker kleedje.’ Ik lees ook dat je er kan suppen en boarden, leuk. Extra reden om nog een keer te gaan!

IMG_20151002_145923

De kaart wordt snel gebracht. We bestellen twee cappuccino (ook decafé verkrijgbaar) en bestellen een bord patat. Een bord patat staat gelijk aan een schaal! De bediening is overigens anders dan in de doorsnee strandplek: vriendelijk en geïnteresseerd.


In plaats van op de banken zitten, kan je ook een ligbed huren. Je ligt in een beschut stuk, waardoor je ook in april en oktober heerlijk in de zon kan liggen. En de bediening komt natuurlijk langs.


Leuk zo’n buitenbar!

IMG_20151002_140516

Om het hele gebouw zijn zitplaatsen.

IMG_20151002_150643

Pluspunten voor de schone toiletten en de mogelijkheden voor invaliden!

IMG_20151002_150117
IMG_20151002_150138


Binnen is het ook al zo gezellig! Ruime hoeveelheid kinderstoelen, speelgoed, tijdschriften. En natuurlijk ook de auto van deze foto. Mijn kinderen zijn gek op deze auto in de strandtent.


En tot slot, de pizzaoven. Ik ben gek op pizza. De pizza van Tijn Akersloot is heel erg lekker. Wij komen terug !!! Deze plek is in ieder seizoen een heerlijke locatie om heen te gaan!

Op de hoogte blijven van hotspots met de kids, volg op Facebook!

5 Comments
 1. Eddy Stevelinck zegt

  leuke tip, thx.

 2. jeapiebel zegt

  De schone toiletten en de mogelijkheden voor invaliden zijn zeker een pluspunt. Ik ga graag naar het strand, dat voelt als een korte vakantie vaak. Winter of zomer. Deze STRANDTENT: TIJN AKERSLOOT ZIET ER ECHT GOED UIT.

 3. Kim zegt

  Die naam ga ik proberen te onthouden! Zodra het weer wat warmer wordt gaan we graag naar Zandvoort en Bloemendaal 🙂

  1. Karlien zegt

   Jaaah, ik kan niet wachten tot t weer mooi weer is!

 4. Dhini zegt

  wat leuk tent! Leuk dat je daar mocht foto`s maken.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.