Paal 17 Texel, genieten aan het strand

0

Een van de dagen dat wij op Texel waren, wilden we avondeten bij een strandtent. Over Strandtent Paal 17 Texel hadden we goede dingen gehoord, dus we kozen dit restaurant uit om te gaan eten.

Paal 17 is een mooie strandtent, met veel glas, op het strand. De strandtent ligt ter hoogte van Ecomare. Het is voorjaar als we er zijn maar de zon schijnt. Het terras is groot, er staan veel tafels en er is een loungebank. We besluiten buiten te gaan zitten, als enigen.

Paal 17 Texel

Alhoewel de zon schijnt is het niet echt warm maar de bediening doet er niet moeilijk over. Ze zijn vriendelijk, snel en komen regelmatig even vragen of alles naar wens is. We bestellen avondeten en genieten van het buitenleven. Het strand voor ons en we zitten bij een fijne strandtent tijdens een weekend op Texel. Perfect!

img_8762

Op de menukaart staat veel, waaronder pasta’s, kindergerechten, vlees, vis, soepen en salades. Ruime keus, wat ook met kids ideaal is. Het eten is goed. Helaas is het avond, wordt het kouder en de kids zijn moe. We besluiten daarom om terug naar ons huisje te gaan. Anders hadden we lang nagenoten bij deze strandtent.

Kindvriendelijke hotspot – Paal 17 Texel

Wat zo fijn is aan deze strandtent, is de hoeveelheid glas. Niet alleen is het leuk voor de sfeer en uitstraling, voor ouders is er een extra voordeel. Je kan je kind goed in de gaten houden! Als ze weer eens naar binnen rennen zie je ze en als ze over het terras hobbelen terwijl jij binnen bent zie je ze ook. Op het terras geeft het glas je wat beschutting, terwijl je het strand (en de kids) overziet. De kinderen hebben hier genoten.

Ideaal is het kindermenu, eindeloos veel zand om mee te spelen en kindvriendelijke bediening. Ga erheen en ervaar Paal 17 Texel!

Alles over Texel lezen? En bekijk ook de tips voor gezinsuitjes Noord-Holland

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.