Getest: Lucky’s Bowling met kids (Warmond)

0

Petra en haar gezin mochten een avondje bowlen en eten bij Lucky’s Bowling in Warmond. In deze blog deelt zij haar ervaringen bij Lucky’s Bowling met kids.

Bowlen, dat is altijd leuk! Maar bij Lucky’s Bowling vonden wij het bowlen met de kinderen wel erg bijzonder. Deze bowlingbaan is een designbowlingbaan, gevestigd in een industriële locatie met hoge plafonds. Dit zie je direct terug in het prachtige design. Maar wat deze locatie vooral uniek maakt zijn de achtergronden bij de 20 bowlingbanen.

Lucky's bowling met kids

Onze ervaringen bij Lucky’s Bowling met kids

Tijdens het bowlen zie je op de achtergrond bijvoorbeeld de jungle, met stromende watervallen en een olifant die opeens door het beeld loopt. De achtergronden wisselen af.

Zo waren we opeens weer terug in San Francisco, met uitzicht op de Golden Gate Bridge. (hier lees je over onze rondreis USA met de kids) Over de brug zag je vrachtwagens rijden en in de baai waren er zeilboten aan het varen. Ook de veerboot naar Alcatraz en een mega cruiseschip kwamen voorbij. Dit element is een hele leuke afwisseling voor tijdens het bowlen. Zeker voor de kids maakt dit het bowlen extra leuk. En zo hielden ze de concentratie een uur vast.

Lucky's bowling met kids

Verder zijn er voor de kinderen tijdens het bowlen diverse hulpmiddelen. Dit waren bijvoorbeeld speciale lichtere (gouden!) ballen, bumpers en een ‘olifant’ waar je de bal vanaf kunt laten rollen. Dat maakte dat ook onze kinderen van 8 en 10 jaar goed mee konden doen met het bowlen.

Lucky's bowling met kids

Eten bij Lucky’s Bowling

Na het bowlen hebben we heerlijk gegeten in het restaurant van Lucky’s Bowling. De kaart is, net als de hele uitstraling, Amerikaans met pizza’s en burgers. Voor de kids aangevuld werd het aanbod aangevuld met Hollandse snacks.

Wat ons betreft is Lucky’s Bowling een aanrader! Zeker als je in de buurt woont is het een ontzettend leuk uitje met het gezin of met vrienden. Ben je op vakantie aan de Zuid-Hollandse kust, ga hier dan ook zeker een avond heen. Op de website lees je de praktische info. 

Lees ook: doen in Leiden en in Den Haag met gezin!

Lucky's bowling met kids
Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.