Dit is er te doen in Zoetermeer met kinderen

1

Wat er in Zoetermeer en omgeving te doen is voor kinderen, local Angelique deelt haar tips! Zij woont met haar jonge kinderen in Zoetermeer en kent de stad op haar duimpje.

Dit zijn enkele toffe tips voor Zoetermeer met het gezin bezoeken. Heb jij leuke tips, deel ze met ons!

Zoetermeer met kinderen

1. Westerpret

Westerpret is een grote speeltuin in Zoetermeer. Deze plek is open van begin april tot en met eind oktober. Heerlijk om hele dagen door te brengen met je kinderen. Het ligt in de omgeving van het Westerpark, ook een aanrader.

2. Zondag in t park

Een aantal zondagen per jaar wordt het Nicolaaspark omgetoverd in een artistiek festival: Zondag in het park. De toegang is gratis. Met en zonder kinderen leuk om te bezoeken.

3. Noord Aa

Noord AA is een recreatiegebied bij Zoetermeer waar je kan zwemmen, fietsen, wandelen en spelen. In de zon liggen kan natuurlijk ook, alleen met kleine kinderen is dat soms wat lastiger. Hier komen we graag op mooie dagen.

4. Kinderboerderij ’t Geertje

Op deze boerderij zijn er allerlei activiteiten te doen, bijvoorbeeld melk geven aan de geitenlammetjes. Er is ook een winkel en een restaurant te vinden. Natuurlijk kunnen je kinderen hier urenlang spelen en ook zijn er allerlei dieren te bewonderen. Zeker een aanrader om te doen als je naar Zoetermeer met kinderen gaat.

5. Museum naturalis

Toegegeven, dit museum ligt in leiden en niet in Zoetermeer. Maar we komen er zo graag dat ik hem toch op mijn lijst met tips wilde zetten. Voor kinderen heb je een apart deel op de website en ook in het museum is er van alles voor kinderen. Bekijk onze review over Naturalis.

6. Bagels and beans

Bij dit café komen we graag voor een heerlijke kop koffie, een lekkere muffin of een bagel. Leuk personeel, goede sfeer en ingericht op kinderen.

7. Clooney

Een restaurant waar we regelmatig en graag komen voor een lunch of voor een bord vol authentieke poffertjes. Het personeel is vriendelijk en met je kinderen kan je er zeker terecht.

Verder lezen na deze tips over Zoetermeer met kinderen?

1 reactie
  1. Monique | WritingMonique zegt

    Leuk! Jij vind echt de leukste speeltuinen overal: haha!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.