Zoetermeer met kinderen | 7x kinderuitjes

Wat er in Zoetermeer en omgeving te doen is voor kinderen, local Angelique deelt haar tips! Zij woont met haar jonge kinderen in Zoetermeer en kent de stad op haar duimpje.

Hieronder staan een aantal tips voor wat je kan doen in Zoetermeer met het gezin. Heb jij leuke tips, deel ze met ons! Zoetermeer combineer je gemakkelijk met een bezoek aan Den Haag of ga naar Leiden!

Zoetermeer met kinderen

Westerpret

Westerpret is een grote speeltuin in Zoetermeer. Deze plek is open van begin april tot en met eind oktober. Heerlijk om hele dagen door te brengen met je kinderen. Het ligt in de omgeving van het Westerpark, ook een aanrader.

Noord Aa

Noord AA is een recreatiegebied bij Zoetermeer waar je kan zwemmen, fietsen, wandelen en spelen. In de zon liggen kan natuurlijk ook, alleen met kleine kinderen is dat soms wat lastiger. Hier komen we graag op mooie dagen.

Adventure Valley Zoetermeer

Het klimpark Adventure Valley Zoetermeer heeft 4 klimroutes tot wel 12 meter hoogte met meer dan 20 verschillende obstakels. Van ziplines tot touwbruggen en van klimnetten tot evenwichtsbalken: je kan hier veel te doen. Het klimpark is voor jong en oud en toegankelijk voor kinderen vanaf een lengte van 125 cm. Door de verschillende klimroutes en niveaus is het klimpark voor iedereen spannend en uitdagend.

  • 1,5 uur klimmen in het geheel vernieuwde klimpark
  • 4 klimroutes tot wel 12 meter hoogte met meer dan 20 verschillende obstakels
  • Inclusief helm en klimgordel
  • Koop je tickets

Kinderboerderij ‘t Geertje

Op deze boerderij zijn er allerlei activiteiten te doen, bijvoorbeeld melk geven aan de geitenlammetjes. Er is ook een winkel en een restaurant te vinden. Natuurlijk kunnen je kinderen hier urenlang spelen en ook zijn er allerlei dieren te bewonderen. Zeker een aanrader om te doen als je naar Zoetermeer met kinderen gaat.

Museum naturalis

Toegegeven, dit museum ligt in leiden en niet in Zoetermeer. Maar we komen er zo graag dat ik hem toch op mijn lijst met tips wilde zetten. Voor kinderen heb je een apart deel op de website en ook in het museum is er van alles voor kinderen. Bekijk onze review over Naturalis.

Bagels and beans

Bij dit café komen we graag voor een heerlijke kop koffie, een lekkere muffin of een bagel. Leuk personeel, goede sfeer en ingericht op kinderen.

Clooney

Een restaurant waar we regelmatig en graag komen voor een lunch of voor een bord vol authentieke poffertjes. Het personeel is vriendelijk en met je kinderen kan je er zeker terecht.

Overnachten in en rondom Zoetermeer met gezin

Golden Tulip Zoetermeer ligt naast de snelweg A12 en op slechts 5 minuten lopen van het treinstation van Zoetermeer. Er is een restaurant in brasseriestijl en een bar met een tuinterras. 

Het park Nautisch Centrum Scheveningen ligt in Scheveningen en aan de Noordzee

Verder lezen na deze tips over Zoetermeer met kinderen?

Inhoudsopgave

Lees ook op Reistipsmetkids

Athene met kinderen | 11x Bezienswaardigheden & uitjes

Wat doe je in Athene met kinderen? Meerdere gastbloggers van Reistipsmetkids waren hier op...

Zomervakantie met gezin met de auto | 5 Bestemmingen

Waar ga je heen tijdens de zomervakantie met gezin met de auto? Wij gaan...

Reisbestemmingen met kinderen | 30x Favoriete Tips

Reisbestemmingen met kinderen: waar ga je dit jaar heen op vakantie? Op Reistipsmetkids.nl lees...

SERVIË met kinderen | 17x Regio’s en Uitjes!

Servië heeft heel veel natuurschoon en de mensen zijn erg gastvrij. Daarom is het...

Westpunt Curacao met strand en natuur

Toen wij op Curacao waren verbleven wij in een huis in het midden van...

Reims met kinderen – 11x activiteiten

De stad Reims ligt in het noorden van Frankrijk en is niet al te...

Categorieën