3x Koffiebar Antwerpen getest met kids

3

Onlangs waren wij een paar dagen in Frankrijk geweest bij mijn zus en haar gezin. Op de terugweg besloten wij om een middag door te brengen in Antwerpen. Natuurlijk, het liefst de hele dag. Het regende helaas en de kinderen waren erg moe. We zijn daarom maar een aantal uur in deze geweldige stad geweest. In dit tijd hebben we een geweldige koffiebar Antwerpen teruggevonden, aten wij heerlijke pizza en kwamen we een gezellig en kindvriendelijke hotspot tegen. Ik besloot om al deze leuke restaurants van Antwerpen in één artikel met jullie te delen!

img_20161019_150053
img_20161019_150917
caffe Mundi-Antwerpen-koffie-cappuccino-barista-review-restaurant

Koffiebar Antwerpen: Caffé Mundi

Deze koffiebar Antwerpen staat bovenaan onze favoriete plekken om koffie te drinken! Café Mundi ontdekten wij per toeval toen we een jaar of twee geleden met de kinderen in Antwerpen waren. Dit café maakte zoveel indruk dat we gewoon erheen moesten. Deze espressobar geeft de bezoeker keuzen uit minimaal zes verschillende soorten vers gebrande koffie! Je zit in een echt koffiehuis te genieten van fantastisch gezette koffie en het perfecte koffieschuim.

Voor de kinderen werden er kleurtjes tevoorschijn getoverd, voor volwassenen liggen er meer dan genoeg boeken. Mocht je meer te weten willen komen over de koffie, ze vertellen het je met alle liefde.

Je zit in een echt koffiehuis te genieten van fantastisch gezette koffie en het perfecte koffieschuim.

De koffiebar Antwerpen vind je in het midden van het centrum, vlakbij de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal. Ik raad deze hotspot enorm aan, ga erheen als je in de stad bent!

img_20161019_140202
img_20161019_140759
img_20161019_143223

Pizza eten bij LKKRR

We kwamen uit de auto en het regende. De kinderen hadden honger. Eigenlijk waren we naar een specifiek tentje op zoek, tot we langs brasserie LKKRR kwamen. In een zijstraat van de winkelstraat, de Wiegstraat, zagen we een houtoven. Perfect! Beneden was het druk, boven heel rustig. Op de menukaart vind je naast pizza en pasta ook broodjes en salades.

Wij kozen voor twee pizza’s, allebei erg lekker! Ook de koffie was van goede kwaliteit met Latte art. En vergeet het dessert niet: chocoladetruffeltaart en pizza Nutella. Heerlijke pizza, goede koffie en leuk met kinderen. Een echte hotspot en koffiebar Antwerpen!

En vergeet het dessert niet: chocoladetruffeltaart en pizza Nutella.

img_20161019_164124
Koffiebar Antwerpen-hotspot-goede koffie-cappuccino-kinderen-onderweg-restaurant-antwerpen

Koffiebar Antwerpen: Barbini

Toen ik zocht op een kindvriendelijk café Antwerpen, verscheen Barbini continue in de lijstjes. Het toeval wil dat wij parkeerden naast dit restaurant. We kwamen rond lunchtijd aan en er stond een rij voor de deur. Heel druk, dus een goed teken. Wij besloten om eerst de stad in te gaan en daarna nog even bij deze koffiebar Antwerpen te genieten. Later in de middag komen we terug. Dit restaurant is zo leuk en authentiek ingericht!

Allemaal verschillende zitjes wat het geheel heel sfeervol maakt. Wij zitten op een aantal banken, de kinderen krijgen direct kleurtjes. Op de kaart staat lekkere koffie met heel veel mooie versieringen. Ook zijn er taarten en heerlijke bagels. Bij deze hotspot hebben wij een hele tijd heerlijk gezeten! Leuk is ook het diverse publiek, veel studenten maar ook oudere echtparen en gezinnen.

Lees ook: doen rondom Antwerpen met kids en tips voor wat je doet in Kalmthout en Turnhout met het gezin!

3 Comments
  1. Marjolein zegt

    Wat een leuke hotspot! Ik vind Antwerpen sowieso onwijs leuk!

  2. Sheila zegt

    Maar behalve kleurplaten, wat maakt Barbini dan zo kindvriendelijk vraag ik me af? Sowieso altijd leuk om tips te lezen over kindvriendelijke plekken.

  3. Sanne zegt

    Handig! Schrijf ze meteen op mijn “leuke plekken ” lijst voor mijn volgende bezoek aan Antwerpen!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.