Gratis parkeren op Schiphol of Eindhoven Airport?

0

Onlangs ontving ik een email. Karlien, wil jij een keer gratis parkeren op Schiphol of bij vliegveld Eindhoven? Mijn interesse was direct gewekt. En als je het helemaal goed doet, dan verdien je geld met parkeren. Gratis parkeren op Schiphol klinkt haast te mooi om waar te zijn, maar het wordt dus nog mooier. Je kan er geld mee verdienen.

Dit concept bestaat helaas niet meer, betaalbaar parkeren op Schiphol kan bij P3.

Het bedrijf dat achter dit idee zit is ParkFlyRent. Dit idee ontstond toen Niels, nu de eigenaar van ParkFlyRent, heel veel auto’s zag staan bij het vliegveld toen hij op vakantie was. Hij vroeg zich af of hij niet een auto kon huren die van iemand was die op vakantie was. Dat zou veel voordelen hebben: het huren was waarschijnlijk goedkoper dan als je huurt bij een verhuurmaatschappij. Daarnaast hoeven er minder auto’s geproduceerd te worden, dus het milieu wordt minder belast. En ten slotte kan de eigenaar van de auto er geld mee verdienen.

Gratis parkeren op Schiphol of Eindhoven Airport

Een leuk gezin dat we ontmoetten in het vliegtuig kwam met een andere goede reden om eens van ParkFlyRent gebruik te maken. Nu vragen ze steeds haar broer om hun te brengen en te halen. In de tussentijd mag hij de auto gebruiken. Iedere keer rijdt hij schade. Parkeren ze bij ParkFlyRent, dan rijden ze hun auto zelf naar Schiphol, zonder schade. En tijdens de verhuur is de auto volledig verzekerd onder de ParkFlyRent verzekeringpolis.

Bij ParkFlyRent merken ze dat de meeste mensen de eerste keer komen omdat ze gratis mogen parkeren. Vervolgens komen de mensen bij hun volgende vliegreis terug vanwege de fijne service. Lees hier nog meer ervaringen van ParkFlyRent gebruikers.

Zo werkt het

Je brengt je auto naar het verhuurpunt bij Schiphol of Eindhoven. Vervolgend word je in je eigen auto naar het vliegveld gebracht. Vlieg je vanaf Eindhoven, dan parkeer je op 150 meter van de vertrekhal. Als je terugkomt, word je opgehaald in je eigen auto of je loopt in Eindhoven naar de garage. Je auto is van binnen en buiten schoongemaakt. Dan hoor je ook of en hoeveel je hebt verdiend met het verhuren van je auto.

Heb je spullen zoals kinderstoelen en paraplu’s in de auto liggen? ParkFlyRent haalt je auto leeg voor de verhuur en ze leggen alles weer terug als jullie de auto weer komen halen.

Onze ervaring op Schiphol airport

Het klinkt ontzettend goed, maar hoe werkt dat nou in de praktijk? Dat wilden wij ook weten! Op de dag dat wij vertrokken naar Portugal met de kids, reden wij met onze eigen auto naar Schiphol. Google Maps stuurde ons iets verder dan de verhuurder zit. Toen we belden werden we direct op het goede pad gezet en een medewerker wachtte ons op. Vervolgens werden we gelijk naar Schiphol gebracht en bij de goede vertrekhal afgezet. Terug op Schiphol werden we door een medewerker van ParkFlyRent weer opgehaald. Onze auto is in deze week niet verhuurd.

Als gezin is het ideaal om op deze manier naar het vliegveld te gaan. Het maakt het vliegen met kinderen een stuk relaxter. Voor een lange reis boeken wij vaak de Schiphol Taxi, maar dat is best duur. Met je eigen auto bepaal je je eigen vertrektijd en je hebt geen kosten. Ook is het fijn dat je voor de deur van het vliegveld wordt afgezet, je hoeft niet onnodig lang met je bagage (en je kinderen) te slepen.

Lynn haar ervaring op Eindhoven Airport

Lynn ging met haar man en hun peuter op vakantie naar de Alicante. Ze parkeerde bij ParkFlyRent op Eindhoven airport. Het parkeren was super volgens haar, het is heel dichtbij het vliegveld. En toch is het rustig gelegen. Hun auto blonk toen ze terug kwamen van de vakantie. De garage is gemakkelijk in te rijden en gemakkelijk uit te rijden. Deze manier van parkeren is echt een aanrader volgens haar!

De voorwaarden

Eerlijk is eerlijk, niet iedere auto komt voor verhuur in aanmerking. Logisch, want als je een auto huurt wil je wel dat deze betrouwbaar is. En wellicht een beetje luxe. Daarom mag je auto niet ouder zijn dan 8 jaar, tenzij je een waanzinnige auto hebt. Daarnaast ga je minimaal 5 dagen op vakantie, anders is het haast onmogelijk om je auto te huren. Ook moet je auto een Nederlands kenteken hebben, in verband met de verzekering.

Gratis parkeren op Schiphol een aanrader?

Ja, wij vinden dit echt een fantastisch idee. Heb je al een reis gepland in de komende maanden? Dan heb ik nog een leuk extraatje voor je: als je vóór 1 oktober voor de eerste keer een gratis parkeerplaats aanvraagt bij ParkFlyRent en je noemt ‘reistips met kids’ als opmerking bij je aanmelding, dan verdien je sowieso €25 met de verhuur van je auto. Als je auto en de reisduur aan de voorwaarden voldoen, uiteraard.

Hier kan je kindvriendelijk overnachten op Schiphol!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.