Baby Care Lounge Schiphol | Getest met een baby

Bianca ging onlangs met haar man en baby op vakantie naar Dubai. Op vliegveld Schiphol moest de baby worden verschoond nadat ze door de douane waren gegaan. Daarom liepen ze naar de Baby Care Lounge, zodat ze gelijk konden testen hoe dit bevalt. 

Mijn man en ik reisden samen heel veel. Sinds ik als verpleegkundige op Schiphol ben gaan werken, zijn wij alleen maar meer gaan reizen. Toen onze baby geboren werd, waren wij direct heel benieuwd hoe het is om te reizen met een baby. We besloten daarom om op vakantie naar Dubai te gaan!

Tijdens deze vakantie konden we ontdekken hoe het is om op vakantie te gaan met een baby, of dat bevalt en of het misschien wat lastiger is dan we vaak horen.

Wat direct anders is dan bij het reizen met kinderen, is dat je op Schiphol op andere plekken komt. Zoals de Baby Care Lounge op de luchthaven, eerder hadden we daar niets te zoeken. We kwamen snel door alle verplichtingen en controles heen en konden toen nog rustig gaan winkelen voordat we naar de gate moesten. Daarna wilde onze baby een fles en hij had een schone luier nodig. Op de borden zagen we de babylounge direct staan.

Onze ervaring bij de Baby Care Lounge Schiphol

Wat erg prettig is, is dat het heel rustig is in de lounge. Op Schiphol is het bijna altijd druk, er lopen ontzettend veel mensen rond en de omroepers praten continue. Voor jezelf is dat heel onrustig, voor een baby kan dat overweldigend zijn. Je trekt je echt even terug in deze ruimte.

Er is de mogelijkheid om je baby te verschonen, in bad te doen en voeden. Alles wat je nodig hebt is er, van een aankleedkussen en een badje tot een luieremmer en een magnetron. Daarnaast is de baby care lounge smetteloos.

Er zijn allerlei kleine ruimtes waarin je je echt terug kan trekken en je baby rustig kan voeden. Ook staat er een bedje. Als er genoeg tijd is kan je baby rustig slapen! Wij hebben dit ervaren als een ontspannen start van onze vakantie naar Dubai met baby!

Praktische informatie

Je vindt de Baby Care Lounge op de Holland Boulevard (tussen lounge 2 en lounge 3) en is open van 06.00 tot 22.00. Als je oudere kinderen hebt, dan is (gratis) indoor speeltuin Kids Forest ideaal voor hun!

Lees ook:

baby care lounge schiphol

Inhoudsopgave

Lees ook op Reistipsmetkids

Athene met kinderen | 11x Bezienswaardigheden & uitjes

Wat doe je in Athene met kinderen? Meerdere gastbloggers van Reistipsmetkids waren hier op...

Zomervakantie met gezin met de auto | 5 Bestemmingen

Waar ga je heen tijdens de zomervakantie met gezin met de auto? Wij gaan...

Reisbestemmingen met kinderen | 30x Favoriete Tips

Reisbestemmingen met kinderen: waar ga je dit jaar heen op vakantie? Op Reistipsmetkids.nl lees...

SERVIË met kinderen | 17x Regio’s en Uitjes!

Servië heeft heel veel natuurschoon en de mensen zijn erg gastvrij. Daarom is het...

Westpunt Curacao met strand en natuur

Toen wij op Curacao waren verbleven wij in een huis in het midden van...

Reims met kinderen – 11x activiteiten

De stad Reims ligt in het noorden van Frankrijk en is niet al te...

Categorieën