Tips voor vliegen naar Curacao met kids

0

Als je naar Curacao wilt kom je zeer waarschijnlijk toch uit bij een vliegreis. In dit artikel vertel ik je over vliegen naar Curacao, de vliegtijd naar Curacao, de maatschappijen die naar Curacao vliegen en hoe je goedkoop naar Curacao kunt vliegen!

Vliegen naar Curacao

De vliegduur naar Curacao met een rechtstreekse vlucht is ongeveer tien uur vanaf Amsterdam Schiphol. Met een tussenlanding op een van de buureilanden ben je 1,5 uur langer onderweg.

De maatschappijen die dagelijks vanaf Amsterdam Schiphol naar Curacao vliegen zijn KLM en TUI. Ook met Corendon vlieg je naar Curacao. Afhankelijk van de maatschappij betaal je meer of minder en heb je meer of minder luxe.

Wij vlogen met TUI naar Curacao, waarbij je extra betaalt voor ruimbagage, een televisie en meer dan de maaltijd en een drankje onderweg. Afhankelijk van de aanbieding is de ene of de andere maatschappij goedkoper!

Lees ook: alle tips voor een vakantie op Curacao met kinderen

Vliegtickets

Wat ik doe als ik goedkope vliegtickets naar Curacao zoek is continue kijken op de websites van Budgetair en vliegtickets.nl. Hier zoek ik naar aanbiedingen en last minutes. Ook TUI heeft regelmatig mooie aanbiedingen en KLM heeft geregeld acties voor goedkope vliegtickets.

Afhankelijk van hoe flexibel je bent kan je ticket naar Curacao vrij goedkoop uitvallen of het wordt wat duurder. Wij vlogen met Tui voor € 299, – per persoon, een enorme aanbieding. Ik hield de ticketprijzen erg goed in de gaten en zodra deze aanbieding langskwam boekte ik direct.

Immigratieformulier en e-gates

Online je immigratieformulier invullen kan via deze website. Als je dit formulier hebt ingevuld hoef je op het vliegveld van Curacao niet meer lang in de rij te staan: je kunt via de e-gates het land binnen gaan.

Wat extra informatie als je met kinderen naar Curacao gaat: Vliegen met kinderen, ook met informatie over wat er zit in je handbagage.

Volg mij op Facebook voor nog meer artikelen!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.