Kindvriendelijke strandtenten Scheveningen

0

De leukste Kindvriendelijke strandtenten Scheveningen? Wij zetten ze op een rij! Een dagje strand is voor ons niet compleet zonder een ijskoffie of patatje bij een strandtent met de kinderen.

De leukste kindvriendelijke strandtenten Scheveningen

1. Strandpaviljoen Buiten (Zwarte Pad 67)

Op het Noorderstrand in Scheveningen vind je deze kindvriendelijke strandtent. Ideaal zijn de trampolines, je kinderen leven zich uit en jij kan relaxen op het terras.

2. Patagonia Beach (Zwarte Pad 57a)

Deze strandtent heeft een kindermenu. Het uiterlijk is mooi en stoer. Elke zondagochtend van 09.00 – 10.00 is er een yogales voor kinderen van 6 tot en met 10 jaar.

3. Strandtent Culpepper (Zwarte Pad 60)

Deze kindvriendelijke strandtent met speeltuin is zo’n relaxte plek. Hier zaten we een aantal uur. De pizza’s zijn een aanrader. Ook is er een kindermenu, met o.a. een gietertje limonade.

4. Strandclub WIJ (Strandweg 1)

De kinderkaart heel veel opties. Ook kan je hier surfplanken huren. Inclusief speeltuin, ideaal dus!

5. Strandclub Leuk (Deltaplein 1)

Deze strandtent is heel populair onder de gezinnen. Het is een kindvriendelijke spot met speelgoed en een speeltuin. Deze speeltuin is afgesloten, waardoor je kind niet opeens meters ver het strand op rent. Op woensdagmiddag kunnen de kids knutselen.

6. Strandtent De Kwartel (Opgang Fuutlaan – Laan van Poot)

Groot terras met een aantal trampolines op het strand. Het is hier vaak wat rustiger, waardoor je kind heerlijk kan spelen en jij houdt vanaf het terras goed het overzicht.

7. Solbeach (Strandweg 20-21-22)

Het interieur is zo leuk, alleen al daarom is deze strandtent een bezoek waard. Bijzonder aan deze strandtent is dat een barbecue mogelijk is! En dat op het strand. Er zijn mogelijkheden voor kinderfeestjes. Daarnaast worden er geregeld activiteiten georganiseerd.

Meer lezen? Deze blogs zijn aanraders: 
Dit is er te doen in Den Haag met kinderen
Bekijk ook het overzicht van kindvriendelijke strandtenten in Nederland
Mijn favoriete museum voor kleine kids: het Kinderboekenmuseum
Fijne stranden voor gezinnen

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.