Beste kindvriendelijke strandtenten in Nederland

0

Het is zomer en dat betekent mooi weer en dus tijd om naar het strand te gaan! Ik ben gek op het strand en duik graag de kindvriendelijke strandtenten in met mijn kleine kids. In dit overzicht deel ik mijn favoriete strandtenten. Omdat ik lang niet alle strandtenten in Nederland heb bezocht missen er nog heel veel. Geef in de reacties aan wat jouw kindvriendelijke strandtenten zijn!!

De leukste kindvriendelijke strandtenten

1. Tijn Akersloot – Zandvoort

Het leuke aan deze strandtent is dat je er het hele jaar terecht kan! Heerlijke koffie, goede pizza’s en lekkere toetjes. Wij komen hier graag met de kinderen omdat de sfeer zo relaxed is. Groot strand voor de deur.

2. Strandtent Buitengewoon – Noordwijk

Ontzettend relaxte sfeer, veel ruimte en een leuke aankleding. Ik zou zo een dag kunnen doorbrengen bij deze strandtent!

3. Strandtent Culpepper – Scheveningen

Tijdens ons bezoek aan Den Haag ontdekten we het strand van Scheveningen. Zeker met kinderen is deze een van de toffe kindvriendelijke strandtenten. En dat is onder andere omdat er zoveel speeltuintjes zijn. Wij zaten bij Culpepper: lekkere muziek, goede pizza’s en een speeltuintje.

4. Strandtent Springvloed – IJmuiden

Toen ik ging kamperen in IJmuiden kreeg ik van alle kanten te horen dat ik naar Springvloed moest gaan. De reden daarvoor is dat deze strandtent heel veel trampolines heeft. De kinderen vonden het geweldig!

5. Stadsstrand Oerkap – Haarlem

Tegen het station van Haarlem aan vind je stadsstrand Oerkap en het is echt een leuk stadsstrand. Ideaal te combineren met een dagje Haarlem. Geniet aan het water en op het zand.

6. Aloha – Wijk aan Zee

Zelden was ik bij zo’n perfecte strandtent. De koffie is heerlijk en de pizza is erg goed. Daarnaast is het wat relaxter nog dan bij Zandvoort. Groot strand waarop je kan surfen. Daarom kom ik hier graag met het gezin!

Als je richting Aloha rijdt, kom je halverwege de laatste, lange weg strandtent de Hangout tegen. Dit strandtentje hoort bij het kitesurfstrand. Wij kwamen hier toevallig langs op een zondagmiddag en dat voelde echt heerlijk: rustig, hangmat en uitzicht op de surfers. Verwacht geen enorme luxe maar juist een ideale plek om gewoon te zijn.

7. Republiek – Bloemendaal

Dit is ook weer zo’n heerlijke strandtent waar je pizza’s kan krijgen, dat is bij mij haast een voorwaarde om bij in dit overzicht van kindvriendelijke strandtenten in Nederland te komen staan. Strand en pizza is voor mij blijkbaar de juiste combi! Als je teruggaat, rijd dan in Overveen naar de ijssalon want dat ijs is zo goed.

8. Kaap Noord – Texel

Ik denk dat dit het mooiste strand is van Nederland, of in ieder geval Noord-Holland. Het strand is prachtig en alleen al daarom is dit een plek waar je heen moet. De kinderen konden lekker spelen bij deze tent en wij zaten te genieten op het terras.

9. West aan Zee – Terschelling

Strandbedjes, ijs met oreo’s en een heel mooi strand, daarom is West aan Zee op Terschelling zeer geschikt om heen te gaan met het gezin! Er is alle ruimte om te spelen voor de kinderen, dus hier zit je zeker goed tijdens je vakantie op Terschelling!

Wat is jouw leukste kindvriendelijke strandtent?

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.