7x Meenemen op reis met kinderen

0

“Ik ga op vakantie en ik neem mee…” Als kind is het een spel, als volwassene is het geregeld de vraag. Wat moet je meenemen op reis met kinderen? Wij delen in ieder geval een aantal handige tips voor een vakantie met kinderen.

In deze lijst geven we vooral handige tips voor boeken, bedjes en gadgets. Een uitgebreide lijst, met dingen als toiletartikelen en ondergoed, staat in het artikel met de inpaklijst.

Meenemen op reis met kinderen | Handige producten

Het Familie Reis Handboek van Lonely Planet

Het Familie Reis Handboek – Alles wat je moet weten om onvergetelijke reizen te maken met je kinderen – van praktische inpaklijstjes tot de leukste budgetbestemmingen voor gezinnen. Ben je op zoek naar een praktisch enin leuk handboek voor gezinnen over reizen, dan is dit boek misschien wel wat je zoekt!

ZusenZomer Hamamdoek XL Sousse

ZusenZomer Hamamdoek XL Sousse – Dun en stevige doek, ideaal voor op reis want ze nemen weinig ruimte in en ze drogen snel.

Deryan Travel Cot, reisbedje

Deryan Travel Cot – Er zijn twee varianten van dit voordelige reisbedje: een voor een baby en de ander voor een peuter. Het is een van de populairste reisbedjes in Nederland omdat de kwaliteit prima is en de prijs is schappelijk. Ideaal als je zoekt naar producten die je wilt meenemen op reis.

meenemen op reis

Packing Cubes

Packing Cubes – Met packing cubes berg je de bagage netjes op in je koffer of reistas. Het idee erachter is dat je de spullen makkelijker kan terugvinden en daardoor minder snel echt moet gaan graven naar spullen. Daarnaast houd je wat ruimte over.

Nintendo Switch

Nintendo Switch – Ok, de Nintendo Switch is op geen enkele manier een must voor een reis met kinderen en ik zeg ook niet dat je er een moet meenemen op reis. Wij zijn er wel echt fan van. Je kan met meerdere personen tegelijk erop spelen, of natuurlijk in je eentje. Je hebt er geen internetverbinding voor nodig en tijdens lange vluchten of autoritten zijn de kinderen wat langer zoet.

Pacsafe Travelsafe

Wil je veilig op reis zonder dat je je continue zorgen maakt over je bezittingen? Kies dan voor de producten van Pacsafe, dit is echt een van die producten voor een gezinsvakantie waar je lang plezier van hebt. Het zijn producten als een rugtas met een anti-diefstal beveiliging toegevoegd. Voor mijn Interrail reis van de zomer, hopelijk kan het weer, schaf ik deze zeker aan!

MiniMonkey Minichair kinderzitje

MiniMonkey Minichair kinderzitje – Zeker als je op een verre reis gaat is een kinderstoel soms ver te zoeken. Ga je met een baby op dreumes op reis, dan is dat wel handig. Met de Minichair maak je van een gewone stoel een kinderstoel. Daarnaast is dit product klein; niet groter dan een luiertje.

Voldoende gelezen over wat je moet meenemen op reis qua producten? Eerder schreven we een artikel over leuke spelletjes voor op reis, met veel tips voor spelletjes voor onderweg.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.