Heerlijke taartjes bij De drie graefjes in Amsterdam

0

Taart eten in Amsterdam met mijn peuter! Onlangs was ik met zoon een ochtend in Amsterdam. We gingen naar een afspraak, een museum en twee cafés. Één van deze cafés is De drie graefjes, een lunchroom waar ik graag kom. Kijk je mee!

IMG_7717
IMG_7716

De drie graefjes vind je in het centrum van Amsterdam, naast de Dam en achter de Nieuwe kerk. De andere vestiging is aan het Rokin. Ik kom binnen met wagen en peuter. De medewerkers komen direct naar mij toe om mij te helpen.

IMG_7713

Taart

In 2001 zijn ze gestart in de vestiging op de Dam. In de winter zit je binnen, op mooiere dagen geniet je op het terras. Het restaurant bestaat uit een lunchroom en een AmericanBakery. Hierdoor kan je fantastische cakes en taartjes bestellen bij je koffie of thee.

IMG_7707 IMG_7703
IMG_7714

Het is haast onmogelijk om te kiezen uit al dat lekkers. Ik ga voor een red velvet cupcake. Ook neem ik twee cupcakes mee naar huis. Kan je niet kiezen,  bij een high tea krijg je van alles wat! Als je geen zin hebt in zoet, er staan ook hartige gerechten op de kaart. Je kan terecht voor ontbijt en lunch.

IMG_7715

En de koffie is goed! Peuter en ik zitten hier een hele tijd gezellig. Hij eet de koekjes en cake, ik blader in tijdschriften en drink koffie. Leuk ook dat hij rond kan lopen. De bakkerij bereik je via een halletje en het personeel vindt het prima als hij daarheen gaat.

IMG_7706

Deze leuke bekers zijn ‘to go’ en bedoelt voor hergebruik. Helaas vergat ik er één te kopen, reden om binnenkort weer een bezoek te brengen aan deze fijne lunchroom.

IMG_7709

Volg mij op Facebook om op de hoogte te blijven!

Meer lezen? Vergelijkbare artikelen!
Koffie met uitzicht bij Blue Amsterdam
Koffie aan het IJ bij Noorderlicht
Hip op de NDSMwerf bij Pllek
Heerlijke koffie in de weilanden bij Theetuin Overleek

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.