5x Stadsstrand Amsterdam met kinderen

0

Stadsstrand Amsterdam met kinderen ontdekken? De laatste jaren zijn stadsstranden steeds meer in opkomst en ik ben er gek op. Je kan een dagje Amsterdam met kinderen combineren met relaxen op het strand met een leuk restaurant erbij. Wij hebben al heel wat stadsstranden in Amsterdam ontdekt en ik geef een overzicht van de mogelijkheden. Veel plezier tijdens je dag in Amsterdam met kinderen!

Lees ook: gratis kinderactiviteiten Amsterdam

Overzicht van stadsstrand Amsterdam met kinderen

 1. Roest
  In Amsterdam Oost zit café Roest. Hangmatten, zand, veel ruimte en een relaxte sfeer. Ideaal om je dag in Amsterdam met kinderen af te sluiten!
 2. Bij Storm
  Tussen Amsterdam Noord en Amsterdam Oost ligt restaurant Bij Storm. Heel veel ruimte en een grote speeltuin kenmerken deze plek. Zand voor de deur, op zomerse dagen worden de opblaas zwembadjes gevuld.
 3. Pllek, Ceuvel en Noorderlicht
  Drie hele leuke plekken in Noord zijn Pllek, Ceuvel en Noorderlicht. Alle drie liggen ze aan het water. Bij al deze cafés is de sfeer heel relaxt. Ceuvel had eerder surfplanken liggen waarop je kon suppen. Ook kan je er met je boot heen en aanleggen.
 4. Blijburg aan Zee
  In IJburg vind je Blijburg aan Zee. Gericht op iedereen, dus ook op kinderen. In de zomer spelen de kinderen buiten op het strand en in het water. In de winter kunnen ze binnen aan een grote speeltafel zitten.
 5. Dok Amsterdam
  Zo’n super relaxte plek om wat te eten of drinken en waar je zelfs voor yoga terecht kunt. In West aan het IJ kan je ze vinden, bus 22 stopt in de buurt. Gericht op families dus ga er vooral heen met je kinderen. Het is een culturele ontmoetingsplaats: aan het kampvuur raak je in gesprek met andere gezinnen.

Wat is jouw favoriete strandtent Amsterdam met kinderen? Laat je reactie achter in de comments!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.