Roompot Klein Vink met kids | Review!

0

Hoe leuk is het Roompot Klein Vink bungalowpark in Arcen voor gezinnen? Wij waren er met twee kinderen (5 & 6 jaar) en delen onze ervaringen in deze review.

Tijdens de meivakantie wilden we een aantal dagen op vakantie maar we hadden geen zin om urenlang te rijden. We twijfelden tussen een vakantie in Limburg, de Hoge Venen en de Eifel. Daarom besloten we te combineren: heen via de Hoge Venen naar de Eifel (Roompot Kronenburger See) en terug een aantal dagen in Noord-Limburg met kinderen.

Onze keuze kwam uit bij het bungalowpark Roompot Klein Vink, vanwege de ligging bij een natuurgebied en vanwege de faciliteiten.

Roompot Klein Vink

We komen uit de Eifel waar we een heel mooi huisje hadden in het park Kronenburger See, dus de verwachtingen zijn hoog. Van Roompot Klein Vink kregen we voor vertrek al een toegangspas toegestuurd. Als we op het park aankomen kunnen we direct doorrijden naar ons huisje.

accommodatie Arcen

De accommodatie

Op het park kan je kiezen uit bungalows, safaritenten, hotelkamers en villa’s. De villa’s zijn op Résidence Klein Vink, net buiten het hoofddeel van het park. Wij boekten een bungalow.

En eerlijk, toen we aankwamen vroeg ik me echt af waarom ik niet een wat luxere villa had geboekt op het Résidence Klein Vink. De bungalows zijn klein, donker en vooral: het stonk enorm.

Wat wel positief was aan de huisjes was dat je een buiten hebt, het internet werkt fantastisch en de douche was heerlijk. Maar de inrichting en de geur: nope.

De faciliteiten

Op het park is een binnenspeeltuin, een restaurant, een supermarkt, het thermaalbad en een zwembad. Overal op het park zijn kleine speeltuintjes te vinden. En dat is echt heerlijk met kids: je loopt rond en ze kunnen overal spelen. Vanaf ons huisje was het best een stuk lopen naar het zwembad en dergelijke, fietsen meenemen kan geen kwaad.

Het zwembad was wat verouderd maar prima. Het peuterbad was groot, het normale bad was nog een stuk groter. Ook de binnenspeeltuin viel goed in de smaak. In het restaurant hebben we geregeld een kop koffie (met taart) gehaald.

Ook is er een uitgebreid entertainment programma. De folder ligt klaar in je huisje. Zo was onze oudste gek op het “dansen met Bollo” moment. Er zijn bijvoorbeeld ook actieve activiteiten die je kan doen.

Omgeving van Klein Vink Arcen

En de omgeving van Klein Vink is echt heerlijk. Je wandelt vanaf het park zo het Nationaal Park De Maasduinen in, wat perfect is. De rode paaltjes kan je volgen, dat is een route van ongeveer 2 kilometer.

Daarnaast kan je naar de Kasteeltuinen Arcen en in Venlo met kinderen is ook veel te doen. Ook Arcen is een leuke plek en in de omgeving is nog veel meer leuks te doen. Aan de ligging ligt het dus niet!

Omgeving: Kasteeltuinen
Omgeving: Kasteeltuinen

Roompot Klein Vink, boeken of niet?

En dan nu de vraag: wil je Roompot Klein Vink met kinderen bezoeken of niet? Op basis van de bungalow die wij hadden zeg ik nee. Alle kleding die we mee hadden heb ik twee keer gewassen om de geur eruit te halen. Maar er zijn ook luxere huisjes te huur, voor helemaal niet heel veel meer geld.

Daarnaast is de ligging in het noorden van Limburg, bij het Nationaal Park, heerlijk. En de faciliteiten als het zwembad en de binnenspeeltuin zijn ook in orde. Bekijk het park op de website van Roompot.

Bekijk ook de leukste parken van Roompot in Nederland!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.