Ockyz sokken testen met kinderen op Kos

0

Roxanne was op vakantie op Kos met haar man en peuterzoon. Zij mocht daar de ockyz sokken testen voor het zwembad. In deze blog deelt zij haar ervaringen met de ockyz sokken.

Over onze vakantie en over de ockyz sokken testen in Kos met kind kan ik eigenlijk snel en kort zijn. Het was allebei geweldig! Mijn zoontje begon net een week voor onze vakantie naar Kos los te lopen. Mijn zoontje zijn voetjes zakken door zijn elhers danlos syndroom nog erg door naar binnen, ik was dus erg benieuwd of de sokjes goed zouden werken. Hij heeft de speciale sokken daarom de hele vakantie aan gehad.

Ockyz sokken testen met mijn peuter

Waar andere kinderen en ik ook een paar keer bijna uitgleden omdat het super glad was bleef mijn zoontje rechtop. De sokken deden dus zeker wat ze moeten doen. Daarnaast beschermden ze zijn voetjes ook tegen verbranden aan de warme tegels rondom het zwembad. Mijn ervaring is dus vooral positief maar er zijn zeker nog wat dingen die beter kunnen. Ik deel mijn plus- en minpunten van de ockyz sokken.

Pluspunten Ockyz sokken

– Sokken zijn makkelijk aan te trekken.
– Ze zakken niet af.
– De sokken zitten lekker.
– Ze doen wat ze moeten doen.
– Ze beschermen niet alleen tegen uitglijden maar ook tegen de verbranden aan de grond.
– De sokken zijn makkelijk te wassen .

Minpunten Ockyz sokken

– Na 12 dagen intensief gebruik pluizen ze erg aan de bovenkant.
– De antislip mag naar volgens mij breder en langer zijn.
– De sokken blijven erg lang nat na het zwemmen.
– Het ontwerp is niet ontzettend hip.
– De sokken zijn best prijzig voor sokjes die je alleen bij het zwembad draagt.

Zijn de Ockyz sokken een aanrader?

Mijn eindconclusie is zeker positief. Het gaf ons heel veel rust dat hij niet uitgleed en die dus heerlijk kon oefenen met zijn lopen. Maar ook zeker voor oudere kindjes die al rennen is dit een uitkomst.

Je hoeft je geen zorgen te maken dat ze uitglijden of hun voetjes verbranden aan de hete tegels, ze kunnen ermee zwemmen dus ze hoeven ze niet steeds aan en uit te trekken wat erg fijn is.

De prijs is misschien wat hoog voor een paar sokken, maar als je kijkt wat je ervoor terugkrijgt heb ik het bedrag er zeker voor over. Mijn kind heeft een veel kleinere kans om uit te glijden bij het zwembad en loopt daarom geen verwondingen op.

De sokken zijn hier te koop! En lees ook de tips voor reisbestemmingen

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.