Expeditie Natuur | 52 zoektochten review

0

Met je kinderen naar buiten gaan kan soms een uitdaging zijn. Het regent, ze hebben geen zin, de Nintendo lonkt. Sarah Devos merkte dat ook en besloot daarom om een boek te maken met allerlei natuur zoektochten. Wij mochten het zoektochtenboek Expeditie Natuur testen en dat deden wij graag!

Sarah is moeder van twee kinderen en zij merkte dat haar meiden soms met moeite het huis uit kreeg. En dat terwijl het juist zo gezond is om tijd buiten door te brengen. Daarom besloot ze om er verandering in te brengen en naar buiten gaan aantrekkelijker te maken!

Met de 52 speurtochten in Expeditie natuur hoopt ze ook andere ouders te helpen om hun kinderen te motiveren mee naar buiten te gaan.

zoektochten voor kids

Expeditie natuur

Mijn kinderen zijn over het algemeen graag buiten, maar wat extra motivatie kan natuurlijk geen kwaad. Ze zijn gek op speurtochten en ontdekken. Dit boek bestaat uit allerlei zoekplaten die je uit kan scheuren. Je hoeft dus niet het hele boek mee te nemen! In het begin staan de belangrijkste spelregels, bijvoorbeeld niet zeuren en dat het er echt niet om gaat dat je alles kan vinden. De tochten verschillen van een takkentocht, zwarte vogels zoeken tot het stadsnatuuravontuur.

Wat tof is aan het boek Expeditie natuur is dat je dit ook al in je eigen achtertuin of in een parkje om de hoek kan doen! Natuurlijk, als wij binnenkort een paar dagen op vakantie gaan naar Callantsoog aan de Noord-Hollandse kust, dan gaan er een paar zoektochten mee. Maar het is juist ideaal dat je het laagdrempelig in kan zetten om je kinderen naar buiten te lokken.

Al met al, Expeditie natuur is een tof boek om te gebruiken om je kinderen mee te krijgen. Zeker als je kinderen wat jonger zijn. Het boek koop je hier!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.