Daarom bezoek je Chichi Curaçao. Ook leuk met kids!

Chichi: Serena’s Art Factory. Hier wilde ik graag heen, man en kinderen gingen mee omdat we daarna ergens een ijsje gingen eten. Uiteindelijk waren het man en kinderen die niet weg wilden. Hieronder lees je waarom.

De kleurrijke poppetjes worden gemaakt bij Chichi Curaçao, achterin de tuin bij de Art Factory. Kenmerkend aan de Chichi zijn de vormen van de pop en de felle kleuren. Als je zin hebt kan je zelf ook zo’n poppetje verven (dit is op intekening, om de week op vrijdagochtend). In de tuin en het winkeltje zie je de pop in allerlei vormen en maten voorbij komen. Toen wij er waren was de er ook een kerst uitvoering!

Chichi

Wat opviel hier was de creativiteit overal. Kinderen worden echt uitgenodigd om te ontdekken! Met onder andere een kabelbaan en een schommel lukt dat natuurlijk al snel. We hebben de kinderen lekker door de tuin laten rennen en ondertussen kwamen we zelf ook overal creatieve ontdekkingen tegen. Het was erg leuk en verrassend om hier rond te lopen.

Chichi Curacao
Chichi Curacao


Chichi Curacao


Een echte muzikale ontdekking was de music corner. Een stuk van de tuin waar instrumenten staan en hangen. Krukjes erbij en je kind kan zich uitleven. Met genoeg mensen kan je een orkest beginnen, voldoende instrumenten aanwezig. Trommels, fluiten, triangels, bedenk het en het hangt er.

Overal in de tuin van Chichi vind je leuke hoekjes, kleine dingen om te ontdekken en andere creaties. Ik heb expres niet alles in dit artikel geplaatst over hoe de tuin eruit ziet en wat je er kan doen. Deze tuin is bedoeld om te ontdekken, dan moet ik dat niet allemaal online zetten. Ga erheen en leef je uit. Met en zonder kinderen een aanrader! Ga erheen, leef je uit en geniet van de tuin en de omgeving!

Volg mij op Facebook om op de hoogte te blijven, dit doe je in de Westpunt en lees al onze tips voor Curacao!

Inhoudsopgave

Lees ook op Reistipsmetkids

Zomervakantie met kinderen 2024 | 21 Bestemmingen

Waar gaan we heen tijdens de zomervakantie met kinderen? Dat vragen meer gezinnen zich...

Salzburg met kinderen | 9x Leukste Kinderactiviteiten

Hoe leuk is Salzburg voor families met kinderen? Tijdens onze autovakantie door Oostenrijk en...

Wenen met kinderen | 37x uitjes

Is een stedentrip Wenen een aanrader? Van de zomer was ik met mijn twee...

Saar-Hünsruck met kinderen | 11x Uitjes

Op vakantie naar het natuurpark Saar-Hünsruck met kinderen in Duitsland? Wij waren er en...

VERONA met kinderen | 14x Uitjes en bezienswaardigheden

Prachtig Verona is absoluut een aanrader om te bezoeken als je in het noorden...

Melbourne met kinderen | 18x Activiteiten met het...

Op een rondreis door Australië en bezoek je ook de stad Melbourne? Wij delen...

Categorieën