Daarom bezoek je Chichi Curaçao. Ook leuk met kids!

Chichi: Serena’s Art Factory. Hier wilde ik graag heen, man en kinderen gingen mee omdat we daarna ergens een ijsje gingen eten. Uiteindelijk waren het man en kinderen die niet weg wilden. Hieronder lees je waarom.

De kleurrijke poppetjes worden gemaakt bij Chichi Curaçao, achterin de tuin bij de Art Factory. Kenmerkend aan de Chichi zijn de vormen van de pop en de felle kleuren. Als je zin hebt kan je zelf ook zo’n poppetje verven (dit is op intekening, om de week op vrijdagochtend). In de tuin en het winkeltje zie je de pop in allerlei vormen en maten voorbij komen. Toen wij er waren was de er ook een kerst uitvoering!

Chichi

Wat opviel hier was de creativiteit overal. Kinderen worden echt uitgenodigd om te ontdekken! Met onder andere een kabelbaan en een schommel lukt dat natuurlijk al snel. We hebben de kinderen lekker door de tuin laten rennen en ondertussen kwamen we zelf ook overal creatieve ontdekkingen tegen. Het was erg leuk en verrassend om hier rond te lopen.

Chichi Curacao
Chichi Curacao


Chichi Curacao


Een echte muzikale ontdekking was de music corner. Een stuk van de tuin waar instrumenten staan en hangen. Krukjes erbij en je kind kan zich uitleven. Met genoeg mensen kan je een orkest beginnen, voldoende instrumenten aanwezig. Trommels, fluiten, triangels, bedenk het en het hangt er.

Overal in de tuin van Chichi vind je leuke hoekjes, kleine dingen om te ontdekken en andere creaties. Ik heb expres niet alles in dit artikel geplaatst over hoe de tuin eruit ziet en wat je er kan doen. Deze tuin is bedoeld om te ontdekken, dan moet ik dat niet allemaal online zetten. Ga erheen en leef je uit. Met en zonder kinderen een aanrader! Ga erheen, leef je uit en geniet van de tuin en de omgeving!

Volg mij op Facebook om op de hoogte te blijven, dit doe je in de Westpunt en lees al onze tips voor Curacao!

1 reactie
  1. Monique | WritingMonique zegt

    Hoe ontzettend leuk! Die gekleurde poppen zijn fantastisch!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.