Baby Park Tutu speeltuin op Curacao

Baby Park Tutu is een ontzettend leuke speeltuin op Curacao. Je kinderen zullen de hele dag rondrennen en ze ontdekken steeds nieuwe dingen! In deze blog laat ik je zien wat Baby Park Tutu is en waarom je kind het hier zo naar zijn zin heeft.

Wist je dat de toegang gratis is en dat dit speelparadijs altijd geopend is? In november 2021 kregen we het bericht van een gezin dat op vakantie was op Curacao dat deze speeltuin helaas vervallen is. Het was nog wel open, maar het is helaas vergane glorie geworden. Andere tips voor speeltuinen op Curacao? We maakten een overzicht van de speeltuinen op Curacao.

IMG_6154

Baby Park Tutu op Curacao

Het is een speeltuin die bestaat uit gerecycled materiaal! In dit artikel lees ik het volgende: ‘De eigenaar had bedacht dat de kinderen, als de ouders gaan winkelen, ook iets leuks te doen moeten hebben. En omdat er te weinig speeltuinen zijn (op Curaçao, red.) wilde hij er één zelf bouwen.

IMG_6156

Nadat ik een rondje had gelopen en veel foto’s gemaakt had, ben ik op deze schommelbank gaan zitten met een boek. Af en toe op zoek naar dreumes en peuter en verder zat ik te genieten: zon, warmte en de kinderen hadden genoeg vermaak.

IMG_6157
IMG_6159

Heb je eerder zo’n grote, leuke en kleurrijke speeltuin gezien? Je vindt er van alles: glijbanen, schommels, wip, trampoline, klimrekken. Noem het en het is er! Uiteraard in Antilliaanse stijl met heerlijke felle kleuren.

Deze speeltuin is iedere dag open. Je kan er ook een kinderfeestje organiseren, dan moet je wel lid zijn van de naast gelegen Goisco Club. Als je op Curaçao woont, of je gaat erheen op vakantie, neem hier een kijkje. Zoveel kleur, zoveel te doen!

IMG_6178
IMG_6195
IMG_6207
IMG_6218


4 Comments
 1. jeapiebel zegt

  Wat ziet de speeltuin er erg leuk en kleurrijk uit zeg. Jammer dat het zo ver is. 😉 De aapjes zien er ook leuk uit op de foto. 😉

  1. Karlien zegt

   Zeker, dit is echt zo tof. Zou ik graag ook in Nederland zien 🙂

 2. Yvonne zegt

  Wat een supergave speeltuin zeg! En leuk al die dieren ook. Wij hebben hier wel een kinderboerderij met een speeltuin ernaast, maar lang niet zo bijzonder als deze

 3. Joan zegt

  Leuke park, is er misschien wel een mogelijkheid om de aapjes te voorzien van wat grotere kooien en toegang tot water?

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.