Indoor speeltuin Curacao recensie

Toen we op een regenachtige dag in winkelcentrum Sambil waren, liepen we tegen een indoor speeltuin aan. Dochter rende direct naar binnen. In dit artikel de foto’s van deze speeltuin.

Als ik de indoorspeeltuin bij binnenkomst vergelijk met een Nederlandse indoor speeltuin, vallen mij twee dingen op. De speeltuin is een stuk kleiner dan een gemiddelde speeltuin in Nederland. Het andere verschil is dat de speeltuin heel erg schoon is. Echt, alles is netjes en schoon.

IMG_20151119_174643

Indoor speeltuin Curacao

Er zijn drie gedeeltes met speeltoestellen. Het deel hierboven op de foto is voor de kleinere kindjes. Mijn zoon, toen 1,5, heeft in dit gedeelte de meeste tijd doorgebracht. Een ballenbak, glijbanen, trappetjes, trampoline, wippen: er is echt van alles om te doen. Perfect voor mijn dreumes.

Fijn voor de ouders is dat er overal zitzakken liggen. Heerlijk relaxen dus, je blijft op Curacao. Omdat de ruimte niet zo groot is, raak je je kind ook niet zo snel uit het oog.

Indoor speeltuin Curacao

Op de foto hierboven zie je het gedeelte voor de wat oudere kinderen bij deze indoor speeltuin Curacao. Wij waren hier rond half vijf, tegen half zes werd het drukker. Op Curacao hebben de kinderen een heel ander ritme dan wij in Nederland gewend zijn. Overdag is het daarom best rustig in de binnenspeeltuin. Ideaal als het regent of te warm is om buiten te zijn.

Wat ook fijn is, is dat de speeltuin in een winkelcentrum gevestigd is. Hierdoor kunnen je kinderen spelen, je man let op en jij gaat het winkelcentrum door. Sowieso hebben veel winkels in dit centrum een hoekje voor de kinderen! Ook zijn er diverse koffietentjes en er is een food court.

De indoor speeltuin Curacao is in de avond in ieder geval tot acht uur geopend. Meer informatie over openingstijden en prijzen vind je op de website.

Lees alle tips voor Curacao met het gezin

IMG_20151119_174747
IMG_20151119_174920
Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.