Indoor speeltuin Curacao recensie

Toen we op een regenachtige dag in winkelcentrum Sambil waren, liepen we tegen een indoor speeltuin aan. Dochter rende direct naar binnen. In dit artikel de foto’s van deze speeltuin.

Als ik de indoorspeeltuin bij binnenkomst vergelijk met een Nederlandse indoor speeltuin, vallen mij twee dingen op. De speeltuin is een stuk kleiner dan een gemiddelde speeltuin in Nederland. Het andere verschil is dat de speeltuin heel erg schoon is. Echt, alles is netjes en schoon.

IMG_20151119_174643

Indoor speeltuin Curacao

Er zijn drie gedeeltes met speeltoestellen. Het deel hierboven op de foto is voor de kleinere kindjes. Mijn zoon, toen 1,5, heeft in dit gedeelte de meeste tijd doorgebracht. Een ballenbak, glijbanen, trappetjes, trampoline, wippen: er is echt van alles om te doen. Perfect voor mijn dreumes.

Fijn voor de ouders is dat er overal zitzakken liggen. Heerlijk relaxen dus, je blijft op Curacao. Omdat de ruimte niet zo groot is, raak je je kind ook niet zo snel uit het oog.

Indoor speeltuin Curacao

Op de foto hierboven zie je het gedeelte voor de wat oudere kinderen bij deze indoor speeltuin Curacao. Wij waren hier rond half vijf, tegen half zes werd het drukker. Op Curacao hebben de kinderen een heel ander ritme dan wij in Nederland gewend zijn. Overdag is het daarom best rustig in de binnenspeeltuin. Ideaal als het regent of te warm is om buiten te zijn.

Wat ook fijn is, is dat de speeltuin in een winkelcentrum gevestigd is. Hierdoor kunnen je kinderen spelen, je man let op en jij gaat het winkelcentrum door. Sowieso hebben veel winkels in dit centrum een hoekje voor de kinderen! Ook zijn er diverse koffietentjes en er is een food court.

De indoor speeltuin Curacao is in de avond in ieder geval tot acht uur geopend. Meer informatie over openingstijden en prijzen vind je op de website.

Lees alle tips voor Curacao met het gezin

IMG_20151119_174747
IMG_20151119_174920

Inhoudsopgave

Lees ook op Reistipsmetkids

Westpunt Curacao met strand en natuur

Toen wij op Curacao waren verbleven wij in een huis in het midden van...

Reims met kinderen – 11x activiteiten

De stad Reims ligt in het noorden van Frankrijk en is niet al te...

CAMBODJA met kinderen + Siem Reap – 11x Tips

Een vakantie naar Cambodja met kinderen, hoe is dat? Een van de gastbloggers van...

Singapore met kinderen | 16x activiteiten met het gezin

Een tussenstop in Singapore met kinderen of juist op vakantie hierheen? Er is in...

Zomervakantie met kinderen 2024 | 21 Bestemmingen

Waar gaan we heen tijdens de zomervakantie met kinderen? Dat vragen meer gezinnen zich...

Salzburg met kinderen | 9x Leukste Kinderactiviteiten

Hoe leuk is Salzburg voor families met kinderen? Tijdens onze autovakantie door Oostenrijk en...

Categorieën