5x Gadgets voor op reis

0

Als er iets is waar ik een zwak voor heb dan zijn het wel gadgets. Apparaten in het algemeen sowieso. Mijn man heeft er weinig mee, ik wil bijna iedere gadget wel kopen! Ik heb een aantal toffe op een rij gezet voor je volgende vakantie!

Een gadget is een product dat vernieuwend en slim ontworpen is. Ik vind ze vooral heel erg leuk! Goed, mijn selectie!!

Leukste Gadgets

1. Instant camera

Een instant camera, ook wel bekend als een polaroid camera, is echt een hebbeding. Denk na over het licht en je kader, maak een foto en vervolgens is het beeld direct klaar! Niks geen twintig nieuwe foto’s en daarna eindeloos bewerken. Nope, what you see is what you get. Je kan er vast heel veel mee, ik ben op dit moment blij als er een foto uit komt rollen die een beetje goed belicht is.

Wat er bijvoorbeeld mee kan is je foto eindeloos belichten. Of meerdere keren belichten, zodat je beelden kan spiegelen en dergelijke. Hieronder een aantal van mijn eerste beelden. Deze camera gaat zeker mee naar Thailand!

2. Fitbit sporthorloge
Regelmatig deel ik foto’s over mijn sportieve activiteiten. Op instagram deel ik soms foto’s direct na een HITT training. Deze foto zou ik eigenlijk een keer moeten maken met mijn instant camera. Op reis ben ik ook graag sportief bezig maar ik ga geen gym opzoeken.

Wat zou helpen is een sporthorloge. Deze gadget meet alles wat je wilt weten: Hartslag, slaap en je dagelijkse hoeveelheid sportieve aktiviteiten! Goed, je wordt met je neus op de feiten gedrukt en het is de vraag of je dat wilt tijdens je vakantie. Ik houd van actieve vakanties dus dan is het alleen maar leuk om op je horloge te zien wat je op een dag gedaan hebt!

3. Selfie ontspanner

Een selfie stick bestaat al een tijd. Mij leek dat nooit zo handig op reis. Wat wel handig is, is deze selfie ontspanner. Op basis van bluetooth koppelt dit apparaatje met iedere smartphone. Je neemt hem mee aan je sleutelbos. Ideaal dus.

4. Virtual Reality headset
Wat ik op reis soms echt mis? De bioscoop! Echt waar. In Zwitserland dook ik zodra het kon de bios in. Maar als je in een hutje zit in Thailand, of ergens in een woestijn in een tent, dan heb je een andere oplossing nodig, gadgets voor op reis zijn dan echt een uitkomst. Deze bijvoorbeeld: Virtual Reality Headset voor smartphones. Voor vier tientjes is die van jou! Films in 3D kijken. Download een film, zet de gadget op je hoofd en verdwijn in je eigen wereld.

5. Bouw je eigen camera
Fotografie en fototoestellen zijn mijn zwakte. Erg hoog op mijn lijst staat deze camera die je zelf in elkaar kan zetten. Heerlijk helemaal terug in de tijd. Als wij terugkomen van Thailand heb ik een perfect fotoboek online en een old school fotoboek in mijn handen. Schots en scheve foto’s, niet allemaal even mooi en juist daarom helemaal echt!

Lees ook: zo pak je je koffers efficiënt in en tips voor last minutes

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.