Cala d’Or met kinderen – vakantie op Mallorca

Kindvriendelijke vakantie Mallorca

0

Kirsten was met haar man Bas en hun kinderen Tobias (5 jaar) en Samuel (3 jaar) op Mallorca. Hoe het was op Mallorca, en hoe Cala d’Or met kinderen bevalt, deelt ze in deze blog.

Ik kwam op het idee om naar Mallorca te gaan omdat wij vrij vroeg in het jaar (april) op vakantie gingen. Ik was op dat moment zwanger en wist dat het in de zomervakantie niet zou gaan lukken om nog te vliegen.

Aangezien het niet overal al lekker warm is in april, kozen we daarom voor Mallorca. Een mooi eiland en niet al te ver vliegen. Ideaal dus! We boekten een mooi appartement waar we een week zouden verblijven. Dit was in Cala d’Or met kinderen.

Onze vakantie in Cala d’Or met kinderen

We boekten een appartement in het Esmeralda resort met één slaapkamer. Wij zouden dan in de woonkamer slapen en de twee jongens op de slaapkamer. Dit was prima zo!

Mallorca is echt een gezinseiland. Overal is op kinderen gerekend en ook in de diverse accommodaties hebben ze genoeg vertier voor de kleintjes. Als je van zon, zee en strand houdt, met een leuk centrum, een leuke boulevard en genoeg leuks voor de kids dan is Mallorca echt een aanrader. Zowel voor stellen met als zonder kinderen.

Mallorca met kind

Doen in Cala d’Or met kinderen

Er is ook genoeg te doen op Mallorca. Ze hebben leuke centra met winkeltjes, bars en lekkere eettentjes. Ook hebben ze in de plaats waar wij zaten (Cala d’ Or) meerdere grote speeltuinen met grote springkussen en raceauto’s en nog veel meer. Je kunt er ook diverse excursies ondernemen maar dit hebben wij niet gedaan. Wij vermaakten ons prima bij het zwembad.

We hebben deze vakantie bewust niet gekozen voor All-Inclusive, hoewel dat in onze accommodatie wel mogelijk was. Ik wilde graag lekker uit eten in het centrum en af en toe gewoon lekker in ons appartement eten.

Ook had ik deze keer geen zin in de gezette tijden van het All-inclusive concept. En dit bleek een goede keuze want er waren genoeg lekkere restaurantjes en zo hebben we elke avond heerlijk gegeten!

Cala d'Or met kinderen
Palma de Mallorca

Vakantie Mallorca met kinderen in april

Het enige minpunt van deze vakantie in Cala d’Or met kinderen was het weer. We hebben 2,5 dag zon en lekker warm weer gehad, maar op de overige dagen regende het. April bleek toch iets te vroeg om lekker weer te hebben op Mallorca. Hoewel het ook een kwestie van pech hebben is. Je kunt er in april namelijk ook geweldig weer hebben.

Ik zou onze accommodatie echt aanraden. Het is er heel netjes, nieuw, schoon. Het ligt vlak aan een privéstrandje, heeft geweldig entertainment voor de kinderen.

Je kunt zowel All-inclusive als logies boeken. Het centrum is er om de hoek en als je dat nog te ver vind dan rijdt er ook een heel leuk treintje. Echt een aanrader dus! Ik zou er zo weer heen gaan.

Lees verder over Mallorca na deze blog over Cala d’Or met kinderen:

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.