Buitengewoon met kinderen | Strandhuis in Noordwijk

4

Onlangs was ik een namiddag op het strand van Noordwijk. Ik ging naar de Sterrewacht in Leiden en ik had wat uren over. Het was een prachtige dag dus ik kon heerlijk wandelen over het strand. Ik kwam langs allerlei strandtenten maar één sprong er bij mij direct uit: Buitengewoon.

De aankleding en de sfeer zorgden ervoor dat ik er naar binnen ging. Ok, ik bleef op het strand zitten in een strandstoel. Later heb ik binnen ook nog even rondgekeken. In deze blog laat ik jou weten waarom dit zo’n fijne strandtent is, of zoals ze zelf aangeven: strandhuis.

buitengewoon-strand-restaurant-noordwijk-kinderen-blog

Buitengewoon in Noordwijk

Als ik op de website kijk weet ik direct weer waarom deze strandtent er voor mij uitspringt: “Tussen de palmbomen op het kleurrijke terras, luisterend naar exotische muziek, waan je jezelf in het Caribische gebied! Het Caribisch gebied vind ik zo heerlijk, vandaar ook al mijn blogs over Curacao. Het is de sfeer van dit strandhuis, je kan er zo jezelf zijn en suppen, surfen of brandingraften is mogelijk!

Mijn ervaring

Zon, strand en een avond zonder kids. Ultiem relaxen op het strand. Ik zat in een fijne stoel en een medewerker kwam al vrij snel naar mij toe. Ik bestelde wat te drinken en de kaas-kroketten. Als je wilt lunchen of dineren neem je plaats op het terras achter de relax stoelen. Op de plek waar ik zat was een kleinere kaart beschikbaar. Niet veel later werd mijn bestelling gebracht. Heerlijk!

Daarna keek ik binnen nog even rond. Het ziet er erg gezellig uit met een kachel plus enorme boekenkast, Wow!

img_20160908_181628
img_20160908_181633

Kindvriendelijke hotspot

Bij Buitengewoon kan je uiteraard ook goed met kinderen terecht, de menukaart heeft zelfs een apart onderdeel voor kids! Voldoende ruimte, zand, zee en kindvriendelijk personeel. Ik kom zeker een keer terug met mijn kids bij deze hotspot vlakbij Leiden!

Het overzicht van de artikelen waar strandtenten in voorkomen, lees ook wat je doet in Leiden en de tips voor Den Haag!

4 Comments
 1. Anne - Ditisanne.nl zegt

  Wat leuk! Ik kom eigenlijk nooit in Noordwijk aan het strand; we gaan meestal naar Zandvoort of Bloemendaal, dat is iets dichterbij voor ons. Maar wel een leuke tip om te onthouden! Strandtenten zijn sowieso ontzettend fijn om te vertoeven! 🙂

  1. Karlien zegt

   Ik ga meestal ook naar Zandvoort en het sinds kort Wijk aan Zee ontdekt. Maar het is altijd tof om op andere stranden te zijn en daar de strandtenten te ontdekken!

 2. Sanne zegt

  Buitengewoon leuke plek! 🙂 Ik ben al in tijden niet meer in Noordwijk geweest, toch maar weer eens doen!

  1. Karlien zegt

   Leuk zeker een keer heen gaan 🙂

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.