Luxe kindvriendelijk hotel Mallorca

0

Afgelopen december was ik met mijn peuter op stedentrip naar Palma de Mallorca. Een klant vroeg mij daarna of ik voor zijn gezin een korte trip wilde boeken. Daarvoor dacht ik direct aan Mallorca en ik ging voor hem op zoek naar luxe kindvriendelijk hotel Mallorca. In deze blog deel ik de leukste luxe resorts en hotels die ik tegen ben gekomen.

Boek direct een vakantie naar dit eiland.

Luxe kindvriendelijk hotel Mallorca

1. Castell Son Claret
Als je luxe wilt, dan zit je hier goed. Het restaurant heeft zelfs een Michelin-ster. Dit hotel zit in een gerestaureerd kasteel en heeft een buitenzwembad.

2. Hotel Hawaii Mallorca
Overdag en ‘s avonds zijn er activiteitenprogramma’s voor kinderen, het is echt een hotel dat geliefd is bij gezinnen. Mooi uitzicht over de zee en een buitenzwembad. Een hotel met vier sterren.

3. Roc Illetas
Een vier sterren hotel met uitzicht op de baai van Palma. Het hotel heeft een eigen strand. Fijn aan dit hotel is dat je in een appartement met twee slaapkamers verblijft en dat het ontbijt erg goed is.

4. Hotel Viva Palmanova
Hotel Viva Palmanova ligt op een paar stappen van de zee en op een paar minuten afstand van Palma de Mallorca, de hele leuke hoofdstad van Mallorca. Ideaal ook om hier met het gezin heen te gaan, vanwege de zwembaden en een piratenschip. Ook is er een grote speeltuin.

5. Viva Zafiro Alcudia & Spa

Het is luxe, groot en er zijn meerdere zwembaden. Na een paar minuten wandelen ben je op het strand. Dit vijf-sterren hotel heeft vier restaurants, een fitnesscentrum en een animatieteam.

Mallorca met kinderen bezoek je hierom

Toen we er waren zijn we ook het eiland overgegaan en ik was verbaasd over hoe mooi het eiland is. De natuur, bergen, zee en stranden zijn zo mooi. Ik zou graag nog eens erheen en dan in het voor- of najaar zodat we ook kunnen zwemmen. Dan huren we een auto om nog meer van het eiland te zien. Kortom: boek één van de luxe kindvriendelijk hotel Mallorca en ga genieten van het prachtige eiland!

Wil je meer lezen over wat je op Mallorca doet, lees de tips over Mallorca met kinderen. Boek direct een vakantie naar dit eiland.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.