Wandelen op La Palma met kids – Las Tricias

Kindvriendelijk La Palma ontdekken

0

Wandelen op La Palma met kids? Een van de hoogtepunten van onze vakantie op La Palma met kids was de wandeling bij Las Tricias. Ik deel waarom jij deze route ook wilt lopen.

Eerst maar de praktische info. De wandeling is ongeveer 6 kilometer lang en ze geven aan dat je er ongeveer 2 uur over doet. De route loopt via een aantal wandelpaden, dus je hebt de uitleg over de route onderweg nodig.

Wij liepen de route met een bijna kleuter en een echte kleuter. Wij deden er een uur of 5 over (inclusief 2 uur bij het café Finca Aloë halverwege).

Wandelen op la Palma met kids – Las Tricias

Wat een waanzinnige route was dit. Op foto krijg je het natuurlijk nooit zo goed als wanneer je de route zelf loopt. Tijdens de wandeling zei ik tegen mijn man dat dit een van mijn favoriete vakantiemomenten was met de kinderen. De route is zo mooi, zo afwisselend en dan kom je halverwege ook nog eens een ontzettend leuk café tegen. Dat is ideaal.

Canarische eilanden met kinderen

Je komt langs de grootste drakenbloedboom van La palma, de grotten van Buracas, langs een amandelvrouwtje (neem wat losgeld mee) en ondertussen heb je zulk mooi uitzicht op de kust en de zee.

Deze wandeling is ontzettend afwisselend. Ideaal als je wilt wandelen op La Palma met kinderen. Er is een klim, een leuk stukje. Met kleine kinderen is het wel even opletten. Mijn bijna kleuter heeft 2/3 van de route gelopen, de rest heb ik hem gedragen. Een draagzak is voor het wandelen met kleine kinderen daarom handig.

La Palma wandelroute

Finca Aloë

Een must is het café Finca Aloë. Dit is een café dat enkel een groot terras heeft, tussen heel veel mooie bloemen en planten. Je hebt uitzicht op de zee. Ze hebben enkel ecologische producten. De salade met tomaat en een plaatselijke kaassoort is een aanrader. De openingstijden: van 12 tot 17 uur.

Lees ook: dit doe je op La Palma met kinderen

Uitzichten Spaans eiland
Canarisch eiland kinderen
Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.