’t Rheezerwold

  • Binnen- en buitenzwembad
  • Interactieve speelvelden en animatie
  • Familiecamping in het Vechtdal
Categorieën: ,

Beschrijving

Vakantiepark ’t Rheezerwold is een ANWB 5-sterren camping in Heemserveen. Op dit park kan je kamperen of overnachten in een van de accommodaties. Het park ligt vlakbij het stadje Hardenberg, Overijsselse Vechtdal. Deze omgeving leent zich voor mooie wandel- en fietstochten met het gezin.

Op deze kindercamping kan je ruim opgezette kampeerplaatsen huren. Er zijn verschillende soorten: comfortplaatsen, XL plaatsen en Luxe XL plaatsen. Wil je niet kamperen of zoek je meer luxe. Dan verblijf je in een van de accommodaties. Er zijn trekkershutten, chalets, bungalows en een outdoorlodge te huur.

Faciliteiten op ’t Rheezerwold

Op deze familiecamping zijn er veel faciliteiten, waardoor je kinderen zich goed kunnen vermaken tijdens een vakantie of een weekendje weg. Er zijn speelcombinaties en interactieve speelvelden. Daarnaast verzorgt het een gevarieerd programma.

Op vakantiepark ’t Rheezerwold zijn er twee zwembaden. Er is een verwarmd binnenzwembad met een peuter- en kleuterbad. En daarnaast is er een verwarmd buitenzwembad.

Er zijn zat leuke uitjes mogelijk in de omgeving. Denk aan Wildlands Adventure Zoo Emmen, de Apenheul en de Dierentuin Nordhorn net over de grens in Duitsland.

Een andere optie dan vakantiepark ’t Rheezerwold in deze omgeving is bijvoorbeeld het vakantiepark Beerze Bulten. Dat is een park met veel voorzieningen, waaronder een zwemparadijs met binnen- en buitenzwembaden, indoor speelparadijs, animatie en horeca.

Extra informatie

Aanbieder

Individuele aanbieder

Kenmerken

Animatie, Speeltuin, Zwembad

Soort

Bungalow, Chalet, Kamperen

Provincie

Overijssel

Sterren

5 sterren